Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos testai

Aciu, Ramzyte.Matai, as tai galvojau, kad visai nevyksta verysad.gif reikes hormonus issitirti
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
pasiskaitinėjau temelę ir pasinaudojau jūsų išsakytomis mintimis.
Turėjau įtarimą, kad praeitą mėnesį nevyko ovuliacija, tai ėmiau stebėti save. Man visada apie o.. pranešdavo skaudantis šonas ir gleivės. Tai šį kartą nusipirkau ovuliacijos testukų ir tikrinausi, dar temperatūrą matvausi kiekvieną rytą. Bėje, ovuliacijos testas anksčiau parodė ryškią juostelę visa para laiko, tik po to temperatūra pakilo, šoną pradėjo mausti ir gleivės pasikeitė. Ačiū visoms kurios čia pasidalinote savo patirtimi 4u.gif
Atsakyti
Ar OT teigiamas (T juostele ryskesne uz C) buna tik ovuliacijos metu, ar toks rezultatas gali buti matomas ir kitais ciklo momentais, pvz pries pat mm? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Margumėlis @ 2011 05 24, 14:17)
Ar OT teigiamas (T juostele ryskesne uz C) buna tik ovuliacijos metu, ar toks rezultatas gali buti matomas ir kitais ciklo momentais, pvz pries pat mm? Aciu  4u.gif

Kaip supratau,taip gali būti,dažniausiai dviem atvejais,arba esti pora ovuliacijų per ciklą,arba esate nėščia 4u.gif
Atsakyti
Manau, kad tik ovuliacijos metu. Kažkokią knygą esu vartinėjusi, kur buvo nupaišytas grafikėlis, tai po o kiekis nukrenta.
Mano darytas testa s po o jau buvo mažiau ryškus.
Atsakyti
sveikos merginos as cia sitam reikale visai zalia tai nepikit jei nesukalbesiu blush2.gif norejau paklausti ar viena karta pasidarius o testuka jau zinosiu kada mano ovuliacija ar reikia pastoviai sekti
Atsakyti
QUOTE(bakse30 @ 2011 05 26, 14:11)
viena karta pasidarius o testuka jau zinosiu kada mano ovuliacija ar reikia pastoviai sekti

Vieną kartą turit galvoje - vieną ciklą? ar vieną vnt testuko g.gif

Testukų greičiausiai prireiks daugiau,nebent būtent prieš ovuliaciją tą vienintelį ir panaudosit smile.gif
Atsakyti
ramzyte tu viska zinai ax.gif pasakik ar gali 23 c.d. O testas rodyti antra neryskia juostele juk turi buti viena riebi ane?juk uz savaites mmm truretu atkeliauti doh.gif dabar pagalvojus gerai vartoju utrogestan nu cia skaitosi kaip dufaston tik naturalesnis gali nuo ju O dar rodyti?
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 27, 10:32)
ramzyte tu viska zinai ax.gif pasakik ar gali 23 c.d. O testas rodyti antra neryskia juostele juk turi buti viena riebi ane?juk uz savaites mmm truretu atkeliauti doh.gif dabar pagalvojus gerai vartoju utrogestan nu cia skaitosi kaip dufaston tik naturalesnis gali nuo ju O dar rodyti?

Nors ir ne ramzyte,bet man po o.dar ilgai rodydavo.
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2011 05 27, 10:52)
Nors ir ne ramzyte,bet man po o.dar ilgai rodydavo.

nu va arba cia nuo vaistu arba cia nesamones rodo testai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 27, 10:54)
nu va arba cia nuo vaistu arba cia nesamones rodo testai doh.gif

Taigi rodo blankesne,lieka ten dar tokazkokio hormono, jis neiskart isnyksta, cia ne nesamone.
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2011 05 27, 10:56)
Taigi rodo blankesne,lieka ten dar tokazkokio hormono, jis neiskart isnyksta, cia ne nesamone.

tai tada gerai nes pamaniau kaz kokia nesveika jau esu visa menesi bevek O man lotuliukas.gif
Atsakyti