SKAITINEJAU CIA PAS JUS IR SUSIMASCISU Nusprendziau jam padovanoti didelia nuotrauka ant drobes su subtiliai erotine nuotrauka kad galetumem miegamajam virs lovos pasikabint
Tokia dovana jau buvau savajam iteikus per valentino diena pernai,tai irgi patiko. Striptiza irgi jau ne karta sokau, tai vestuvems nieko negaus Apatinio trikotazo tik grazaus nusipirksiu, nors pirma nakti jam turbut maziausiai rupes,pavarges bus
Tokia dovana jau buvau savajam iteikus per valentino diena pernai,tai irgi patiko. Striptiza irgi jau ne karta sokau, tai vestuvems nieko negaus Apatinio trikotazo tik grazaus nusipirksiu, nors pirma nakti jam turbut maziausiai rupes,pavarges bus
o maniskis sake - nesvarbu man kokie tavo apatiai per vestuves bus, vistiek greitai liksi be ju Na, taip ir buvo.. nors atrode grisim pavarge ir tiesiai i lova griusim..
o maniskis sake - nesvarbu man kokie tavo apatiai per vestuves bus, vistiek greitai liksi be ju Na, taip ir buvo.. nors atrode grisim pavarge ir tiesiai i lova griusim..
Maniskis toki albuma slapta jau turi, kazkada buvom patys surenge fotosesija Paziuresiu as ta dovana galbut ka nors praktisko ir nupirksiu, nes kiek zinau jis man zada nupirkti dovana, nors ta diena visos dovanos nublanks pries musu dziaugsma vienas kitu
mes kadangi patys organizuojam vestuves, tai keliones zadam sau pasidovanoti poilsiui, bet MB neseniai uzklause ar keiciames dovanomis - kokiomis simbolinemis? galvojau, kadangi esam su humoru, tai zadu marskinelius pagaminti ant nugaros uzrasas : esu super vyras, nes.... priekyje uzrasas ...vedziau super moteri ir musu juokinga nuotrauka idet ant priekio
mes kadangi patys organizuojam vestuves, tai keliones zadam sau pasidovanoti poilsiui, bet MB neseniai uzklause ar keiciames dovanomis - kokiomis simbolinemis? galvojau, kadangi esam su humoru, tai zadu marskinelius pagaminti ant nugaros uzrasas : esu super vyras, nes....
priekyje uzrasas ...vedziau super moteri
ir musu juokinga nuotrauka idet ant priekio
aš būsiu savo būsimajam vyrui dovana nusipirkau gražius apatinius, dar naktinukus gražius, kad turėčiau kuo sužavėt savo vyrą, kai lėksim medučio kopinėt