Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui jungtuvių proga

QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 19, 18:52)
užsakiau rankų darbo nuotraukų albumą smile.gif

gal galima placiau, ar kokiu foto kaip pvz? smile.gif
Atsakyti
galima, jau rodžiaus kitoje temoje:

http://lapai.wordpre...1/03/ring-ring/

tame bloge yra ir kontaktai (albumas vyrui labai patiko) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2010 11 17, 19:32)
galima, jau rodžiaus kitoje temoje:

http://lapai.wordpre...1/03/ring-ring/

tame bloge yra ir kontaktai (albumas vyrui labai patiko) smile.gif

aciu, grazu smile.gif na nevisada visas smulmenas per tiek temu paziuresi smile.gif
Atsakyti
mūsų gan kuklutis, jos puslapyje yra dar daugybė kitų smile.gif
Atsakyti
as tai saviskiam padovanosiu fleshiuka lotuliukas.gif
istorija tokia: Isvaziuodamas i kelione jis man paliko flesha,nes reikejo rasyti kursini darba,ir veliau priduoti ant atminties korteles smile.gif aisku kaip visada pameciau vertinga jo daikta...fleshaS BUVO brangus nes is platinos padarytas ir beto jo visos nuotraukos ten buvo ikeltos...tad jau pusmeti jis mane kamuoja su kalsimu: brangioji kur tu ji padejai,prasau rask...isties gaila zmogaus biggrin.gif
tad bandau rasti bent panasu,ir isgraviruot grazius zodelius ant jo,tikiuosi nustebinsiu g.gif
Atsakyti
Mes buvome ir esame pati didžiausia dovana vienas kitam wub.gif ir patikėkite manimi, tam neprilygsta jokios dovanos... JOKIOS
Atsakyti
QUOTE(Aušriukė @ 2010 11 26, 02:02)
Mes buvome ir esame pati didžiausia dovana vienas kitam wub.gif ir patikėkite manimi, tam neprilygsta jokios dovanos... JOKIOS

tai cia manu pas kiekviena taip tongue.gif bet sis skyrelis manau yra sukurtas realiom dovanom g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušriukė @ 2010 11 26, 02:02)

lotuliukas.gif sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kas dar kaip nustebinote savo antrą pusę?
Atsakyti
as pritariu Aušriukė 4u.gif
Atsakyti
manasis jau kuri laika nori auksines grandineles ant kaklo ,bet manau ,jog taip ir neprisiruos nusipirkt wink.gif jei nesugalvosiu nieko kito ,nupirksiu grandinele ,manau liks patenkintas ax.gif o ir prie ziedo auksinio tiks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2004 12 21, 17:38)
As jau labai senai zinojau ka noriu padovanoti vyrui, uz kurio istekesiu  wub.gif  Ir labai dziaugiuosi, kad man pavyko  smile.gif  O dovana buvo asmeniska- mano aktu albumas  blush-anim-cl.gif

Puiki dovana wink.gif Esu tokią padariusi savajam per pirmąjį valentindienį. Patiko labai-labai. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(MentiRosa @ 2005 03 21, 19:13)
O as jau nebezinau ka maniskiam padovaot g.gif  kol draugavom su juo tiek visko pridovanojau kad jau nieko negaliu sugalvot doh.gif laikrodi tai jokiu budu,as prietaringa biggrin.gif

Aš savajam per Gimtadienį seniai padovanojau wub.gif wub.gif Na, ir dviese iki šiol viskas ok, nesuprntu, iš kur tie prietarai smile.gif
Atsakyti