Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai III

QUOTE(Prikolnaja @ 2007 04 09, 09:28)
Bet kaip idomu,nustebau kad ji taip tau pasake,kiek teko is jos burimu suprast,ji niekada mum nepasake kas bus blogo,nors gal ir mate,zino,tiesa ji vyro brolio zmonai karta pasake kad ji prakeikta ir tas prakeikimas eina is tevo linijos,nuo tevo tevo,o pasirode,kad pats jos tevas nepazysta savo tevo,tai liepe nuimt prakeikima,nes jis trukdo jai gyvent,pastot net ji negali iki siol....

O ar ji nusiemė prakeikimą? Kaip jie su tuo susitvarkė?
Margarita kai pradėjo mane burti iš rankos puse lupų prasitarė, sako dar pažiūrėsime ką kortos rodys. Nu ir parodė ji iš karto man nesakė, tik į galą jau nesusilaikė matyt. Pasakė, gal norėjo pagalbėti.
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 04 09, 11:22)
Kas keisčiausiai, kad mano vyras į bažnyčią visai nevaikščiojo, nebent aš ji nusitempiu. Tik tiek , kad pakrikštytas, nei kumunijos priemes nei išpažinties. Viska reiketu susitvarkyti galvoju.

4u.gif Zinok,o mano pirmas vyras buvo tikintis,kiekviena vakara pries miega poteriaudavo,kartais,jei budavo iseigines ir ryte... bet 29metu zuvo,manau,kad jis matyt kazka jaute ir is anksto melde uz savo nuodemes g.gif ,todel labai nepergyvenk... svarbiausia,kad laiku suzinojai ir maldos pagalba galima bus viska istaisyti mirksiukas.gif thumbup.gif
Gaila,bet apie Klava nieko nezinau.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 04 09, 12:32)
4u.gif Zinok,o mano pirmas vyras buvo tikintis,kiekviena vakara pries miega poteriaudavo,kartais,jei budavo iseigines ir ryte... bet 29metu zuvo,manau,kad jis matyt kazka jaute ir is anksto melde uz savo nuodemes g.gif ,todel labai nepergyvenk... svarbiausia,kad laiku suzinojai ir maldos pagalba galima bus viska istaisyti mirksiukas.gif  thumbup.gif
Gaila,bet apie Klava nieko nezinau....  unsure.gif

Ačiū už gerą žodį. 4u.gif Aš ir taip manau, jis pats lyg ir nori dievo , bet kažko bijo tos bažnyčios. Pas ji nei tėvai tikėjo, nei bobutė niekas nevedė o pats ir nėjo. O aš atvirkščiai, nors mūsų šeimoje irgi niekas nevaikščiojo į bažnyčią aš vienintelė eidavau ir labai norėdavau nuo mažens. Mano dukrelė labai prašosi į bažnyčią, turbūt nuo manęs čia biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(marfa @ 2007 04 09, 12:25)
4u.gif Aciu,tikiuosi,kad taip ir bus...  bigsmile.gif
ax.gif Mane tai labai nervina,kad vaikai turi atsakyti uz tevu nuodemes,manau,kad  tai labai neteisinga schmoll.gif .... turetu buti kiekvienam pagal nuopelnus...  blush2.gif

O man Margarita sakė, kad ar nuo tėvų ar dar iš kur turiu gerą apsaugą ir sargai angeliukąi aplink mane, visur šviesu. Kažkaip įdomu čia viskas. Įsivaizduoju, kaip nejauku, kai nuo protėvių šaknų, kažkokie negeri dalykai persekioja verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(ataner @ 2007 04 07, 20:11)
Aisku idomu, mano draugei bure tai viskas issipilde, tai va del telefono nezinia kaip, nes senuoju numeriu neatsako. g.gif

Ir man labai įdomu 4u.gif Norėčiau ir aš dar apsilankyti. Būtų gerai numerėlį jos gauti. Dar galvoju, gal Virginija išbandyti, skambinau jai , bet tas prisiregistravimas labai bjaurus pas ja.
Atsakyti

Parasiau truputi i AZ.Paskaityk. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 04 09, 13:22)
Prašau gal gali daugiau papasakoti apie Klavą. Kaip ją rasti? Telefono numerį gal žinai ar adresą? Bandžiau per google, bet nieko neradau. Nežinau nuo ko pradėti  verysad.gif Kas keisčiausiai, kad mano vyras į bažnyčią visai nevaikščiojo, nebent aš ji nusitempiu. Tik tiek , kad pakrikštytas, nei kumunijos priemes nei išpažinties. Viska reiketu susitvarkyti galvoju.

Klava, tel. 8 650 64327; 8 687 49275. Geležinio Vilko g. 27-4. Duomenys kelerių metų senumo, nežinau, ar nepasikeitė. Nelabai ką galiu papasakoti, nes nesinaudojau jos paslaugomis.
Atsakyti
QUOTE(Ugnė @ 2007 04 09, 14:14)
Parasiau truputi i AZ.Paskaityk. smile.gif

Dėkoju labai labai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gytarė @ 2007 04 09, 14:54)
Klava, tel. 8 650 64327; 8 687 49275. Geležinio Vilko g. 27-4. Duomenys kelerių metų senumo, nežinau, ar nepasikeitė. Nelabai ką galiu papasakoti, nes nesinaudojau jos paslaugomis.

Ačiū už info 4u.gif Būtinai pabandysiu jai paskambinti.
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 04 09, 12:29)
O ar ji nusiemė prakeikimą? Kaip jie su tuo susitvarkė?
Margarita kai pradėjo mane burti iš rankos puse lupų prasitarė, sako dar pažiūrėsime ką kortos rodys. Nu ir parodė ji iš karto man nesakė, tik  į galą jau nesusilaikė matyt. Pasakė, gal norėjo pagalbėti.

Tai Margarita tave is kortu bure?
Papildyta:
QUOTE(Gytarė @ 2007 04 09, 14:54)

Ar ji kortomis buria, ar tik tais isvalymais uzsiima? O cia ne tavo kaimyne? smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Buvau penktadieni pas bureja Alytuje... na man visai patiko, bet uzsimaniau nueiti pas kita Vilniuje.

Tai cia rinkausi rinkausi ir apsistojau ties Viginija, Margarita ir Vincenta.

Bet kaip supratau Margarita rusakalbe? Nes as visiskai nesuprantu rusiskai smile.gif Ir pas kuria geriausiai eiti kai nera ten kazkokios problemos, o grynai is smalsumo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muone: 09 balandžio 2007 - 18:30
QUOTE(ataner @ 2007 04 09, 17:10)
Tai Margarita tave is kortu bure?
Papildyta:

Ar ji kortomis buria, ar tik tais isvalymais uzsiima? O cia ne tavo kaimyne?  smile.gif

Taip, taip Margarita. Susibalamutinom visiškai.

Paskambinau Kalai šiandien, negaliu patikėti atsiliepė. Užsirašėm rytojui. Nežinau ar gerai darau, bet kito varianto kol kas neturiu. Apie ją beveik nieko nežinau, nu gal jau blogiau nebus. Nežinau, nežinau doh.gif Reikia vistiek kažką daryti. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(muone @ 2007 04 09, 19:29)
Sveikos. Buvau penktadieni pas bureja Alytuje... na man visai patiko, bet uzsimaniau nueiti pas kita Vilniuje.
Tai cia rinkausi rinkausi ir apsistojau ties Viginija, Margarita ir Vincenta.

Bet kaip supratau Margarita rusakalbe? Nes as visiskai nesuprantu rusiskai smile.gif Ir pas kuria geriausiai eiti kai nera ten kazkokios problemos, o grynai is smalsumo?

Margarita labai gražiai lietuviškai kalba. Jokių problemų dėl kalbos.
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 04 09, 18:10)
Ar ji kortomis buria, ar tik tais isvalymais uzsiima? O cia ne tavo kaimyne?  smile.gif

Nežinau, ar kortomis buria. Man atrodo, ji - aiškiaregė. g.gif Klausti jos galima bet ko.

QUOTE(Pūkelis @ 2007 04 09, 20:37)

g.gif Su manimi ji lietuviškai nekalbėjo. Gal neatrodau į lietuvę panaši? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 04 09, 19:37)

blink.gif swoon.gif
Atsakyti
Ačiū Gytare už info 4u.gif

Dar vieną klausimą turiu, o sakykit kaip su kainom ar yra fiksuota ar tiesiog pagal susitarimą . Mane domina Margarita Virginija ir Leopoldas. Ir jei nėra nustatytos tai kiek maždaug paliekate? Nes neturiu žalio supratimo kiek mokėt reikia blush2.gif
Atsakyti