Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai III

QUOTE(espana @ 2007 04 06, 07:18)
aciu,aciu.
o dar norejau paklaust,kai reik registruotis pas gel. vilko.ar galima skambint, bet kada mirksiukas.gif

bet kada, paskambini sutari del valandos smile.gif
Atsakyti
sveikos, pirma karta mane varazino prisikabinusi cigonka kai buvau kokiu 20 metu. Nesamoniu prisnekejo... antra karta buvau pries pora metu pas tokia moteriskaite is virsuliskiu (gyvena netoli pasidaryk pats parduotuves).. visko pripasakojo ir sakyciau viska labai tiksliai su detalemis... Gaila nezinau nei jos koordinaciu, nei vardo, tik prisimenu, kad ji kazkada Kaune akusere dirbo g.gif Va pas ja tai dar karta noreciau uzeiti. Pries pusmeti buvau pas Virginija.. nu viskas i pievas... nu taip i pievas, kad net keista doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 04 06, 07:42)
bet kada, paskambini sutari del valandos smile.gif

aciux. pirmiau gal pas ja pabandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 04 05, 07:45)
gal zinote Silvija is Vilniaus berods tilto g. senu numeriu neimanoma prisiskambinti?????

4u.gif Esu as ja pas ja buvus du kartus,pirma tai daugiau nei pries 10metu,jinai bure Juozapaviciaus g.,veliau jinai bure Totoriu g. (netoli centrinio pasto) Tokia auksta,sviesiai plaukais,o svarbiausia-skirtingomis akimis. blink.gif Tai net nezinau ar girti ja ,ar peikti unsure.gif .Siaip jinai labai maloni,netgi angeliuka man padovanojo,kad sektusi,jeigu bus idomu,kita karta placiau papasakosiu ka sake,ar issipylde,ar ne...
Atsakyti
marfa, įdomu, įdomu smile.gif
Atsakyti
Aš prieš kokius 9 metus buvau pas astrologę berods P pavardė prasideda, Vilniuje, Juozapavičiaus g. (tikrai ne Silvija, nes pas ja irgi buvau prieš metus Lvovo g.), tai ji pagal Taro kortas taip viską tiksliai išbūrė , kad net dabar keista prisiminus, bet koordinates kažkur užkišau blush2.gif Viskas man rodės iš fantastikos pasaulio, bet..metų bėgyjė išsipildė 100 proc.

Šiandien buvau pas Virginiją, tai iš pradžių galva sukosi nuo jos tarškėjimo, bet kai pradėjau ją stabdyt ir aiškintis tiksliau, tai net nežinau kaip pasakyt g.gif .ji visus mano spėjimus patvirtino .Tai galima sakyt, kad tiksliai buria. Na dar metų bėgyje reikia porą įvykių pasitvirtint ir tada jau darysiu galutines išvadas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 04 04, 09:54)
Nu va užsirašiau penktadieniui pas Margaritą, žiūrėsime, ką ji man privaražins smile.gif Skambijau Virginijai, bet jau tik po velykų nebent papulti. Oho kokia gera ir pelninga specialybė, paklausa milžiniška smile.gif

Laukiam atsiliepimų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis X @ 2007 04 06, 21:30)
Aš prieš kokius 9 metus buvau pas astrologę berods P pavardė prasideda, Vilniuje, Juozapavičiaus g. (tikrai ne Silvija, nes pas ja irgi buvau prieš metus Lvovo g.), tai ji pagal Taro kortas taip viską tiksliai išbūrė , kad net dabar keista prisiminus, bet koordinates kažkur užkišau  blush2.gif Viskas man rodės iš fantastikos pasaulio, bet..metų bėgyjė išsipildė 100 proc.

O kaip butu faina,jei rastum koordinates wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
sveiki,idomi tema.As pora kartu buvau pas bureja Radviliskyje.Galbut kas nors esate buve,ar girdeje?..butu idomi kitu nuomone.Man kai kas issipilde,kai kas buvo nusisneketa.Taciau ji is visu besiburainciuju ima tik simbolini mokesti,sako,kad nieko neimti negalima.O siaip manau zmogus turetu buti pats sau likimo kalvis ir per daug netiketi burimais,nes as pati kartais buriu ir zinau,kad buna ir taip,kad kortos rodo tai,ka tu nori matyti..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 04 07, 10:33)
Laukiam atsiliepimų. 4u.gif

Na ka gi, aš jau po visų burtų. Pradėsiu nuo to , kad Margarita man įspūdį padarė. Bet užsidėjau ant širdies didžiulį akmenį sad.gif su manimi viskas gerai, bet va vyras tai nelaimingas mano:( Nežinau ar yra kažkam taip buvę, bet sakė, kad mano vyras prakeiktas, kažkas su juo pasidarbavo. Stiprus prakeikimas ir rodo mirtį. Liepė būtinai būtinai susirasti bobutę, kad atkeiktų, nes kitaip visai blogai bus.
Merginos, gal žinote, kokią bobutę ar šiaip žmogų? Labai labai reikia verysad.gif Svarbiausia, kad vyras jautė, kad taip galėjo būti ir nelabai nustebo , kai viską papasakojau. Jam labai sunku.
Štai ir prisiburiau fear.gif Nemalonu žinoti, kad vyrą palaidosiu. sad.gif
Gal kažkam taip yra buve, gal galite ka nors patarti?
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 04 07, 12:12)
Na ka gi, aš jau po visų burtų. Pradėsiu nuo to , kad Margarita man įspūdį padarė. Bet užsidėjau ant širdies didžiulį akmenį sad.gif su manimi viskas gerai, bet va vyras tai nelaimingas mano:( Nežinau ar yra kažkam taip buvę, bet sakė, kad mano vyras prakeiktas, kažkas su juo pasidarbavo. Stiprus prakeikimas ir rodo mirtį. Liepė būtinai būtinai susirasti bobutę, kad atkeiktų, nes kitaip visai blogai bus.
Merginos, gal žinote, kokią bobutę ar šiaip žmogų? Labai labai reikia  verysad.gif Svarbiausia, kad vyras jautė, kad taip galėjo būti ir nelabai nustebo , kai viską papasakojau. Jam labai sunku.
Štai ir prisiburiau  fear.gif Nemalonu žinoti, kad vyrą palaidosiu. sad.gif
Gal kažkam taip yra buve, gal galite ka nors patarti?

Net nežinau, ką patarti... Klava Sakalauskienė tuo užsiima. Tai kainuoja nemažus pinigus, o ar nauda bus, sunku pasakyti... Pabandyk pas ją nueiti.
Atsakyti
4u.gif Su artėjančiom Velykom smile.gif
O kodėl kaunietės tyli, laukiu kokių rekomendacijų, pasiūlymų apie tikrai gerą būrėją. Esu buvusi pas Svetą Tulpių g., tai tokių pasakų prisekė. Per du metus niekas net į tą pusę nesipildė, o daugiau priešingai.
Atsakyti