Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai III

Sveikos mergaitės 4u.gif

Ieškau ir aš pas ką pasiburti. Esu buvus pas pora tokių bobelkų, bet jau nesąmonių prišnekėjo... Viena kažkur viršuliškėse gyvena prie Mados, o kita Antakalnyje prie kavinės Trys pušelės. Galiu pasakyti tik tiek kad abi nubūrė į pievas. O dabar vėl iškilo keletas klausimų svarbių ir labai norisi kokių prognozių ar spėjimų, bet normalių , o ne kokių sapalionių a la "būsi laiminga, turtinga ir vyras tave mylės" doh.gif

Taigis noriu paklausti kas per paukštis Leopoldas ar koks tai veikėjas iš L raidės apie kurį čia diskutuojate ir kokios jo koordinatės. Taip pat norėčiau Virginijos koordinačių. Bandysiu išsirinkti ir bandyti burtis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 04 07, 12:22)
Net nežinau, ką patarti... Klava Sakalauskienė tuo užsiima. Tai kainuoja nemažus pinigus, o ar nauda bus, sunku pasakyti... Pabandyk pas ją nueiti.

Taigi tu sakei, kad esi kategoriskai pries tokius nuvalymus, dar kiek pamenu sakei, kad nepasitiki bobuciu nuvalymais, kad tai tik pinigu svaistymas, kad geriau i baznycia eiti.O dabar stai siulai nueiti, ar tai nuomone pasikeite?
Papildyta:

Štai ir prisiburiau fear.gif Nemalonu žinoti, kad vyrą palaidosiu. sad.gif
Gal kažkam taip yra buve, gal galite ka nors patarti?
[/quote]

Patarciau neisileisti tokiu minciu net apie laidotuves.Neuzprogramuok saves tam.Man taip buvo irgi, pries kelis metus.Ir ta nuemima darem patys per baznycia, tik su kai ko pagalba, taip pat kunigas labai padejo, nes ka tik su juo ten nedare jis, ir kriksta nauja dare, ir i sventykla isivedes kunigas( ten kur zmonems na negalima ieiti)kazkokius ritualus dare, zodiu kunigas dvi dienas su juo dirbo.Paskui, del idomumo po keliu menesiu nuejau pas ta pacia bureja, kad paziuretu ar svarus jau vyras, tai pasake,kad viskas gerai jam daba, tik turi lankytis baznycioj, daznai misias uzsisakyti ir panasiai.
Ne nu bet idomi bureja, pati pasiule eiti i baznycia ta nuvalyma daryti, tik tiek, kad ji ten truputi dar savo patarimu dave.Tai va taip buvo.
Atsakyti
QUOTE(Ugnė @ 2007 04 07, 14:14)
Taigi tu sakei, kad esi kategoriskai pries tokius nuvalymus, dar kiek pamenu sakei, kad nepasitiki bobuciu nuvalymais, kad tai tik pinigu svaistymas, kad geriau i baznycia eiti.O dabar stai siulai nueiti, ar tai nuomone pasikeite?

Nuomonės aš nekeičiu, bet niekam jos primygtinai neperšu. Tik informacija pasidalinau, nes žinau, kad Klava tuo užsiima. Ji taip pat liepia ir mišias užsipirkti, ir kartais net dar kartą pasikrykštyti.
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 04 07, 14:41)
Nuomonės aš nekeičiu, bet niekam jos primygtinai neperšu. Tik informacija pasidalinau, nes žinau, kad Klava tuo užsiima. Ji taip pat liepia ir mišias užsipirkti, ir kartais net dar kartą pasikrykštyti.

Tai ir teisingai, kad nepersi smile.gif O kalbejai apie Klava, kokiam mieste ji gyvena?
Atsakyti
QUOTE(Ugnė @ 2007 04 07, 14:57)
Tai ir teisingai, kad nepersi smile.gif O kalbejai apie Klava, kokiam mieste ji gyvena?

Vilniuje. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 04 06, 16:32)
4u.gif Esu as ja pas ja buvus du kartus,pirma tai daugiau nei pries 10metu,jinai bure Juozapaviciaus g.,veliau jinai bure Totoriu g. (netoli centrinio pasto) Tokia auksta,sviesiai plaukais,o svarbiausia-skirtingomis akimis. blink.gif  Tai net nezinau ar girti ja ,ar peikti  unsure.gif .Siaip jinai labai maloni,netgi angeliuka man padovanojo,kad sektusi,jeigu bus idomu,kita karta placiau papasakosiu ka sake,ar issipylde,ar ne...

Aisku idomu, mano draugei bure tai viskas issipilde, tai va del telefono nezinia kaip, nes senuoju numeriu neatsako. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievule @ 2007 04 07, 13:28)
Taigis noriu paklausti kas per paukštis  Leopoldas ar koks tai veikėjas iš L raidės apie kurį čia diskutuojate ir kokios jo koordinatės. Taip pat norėčiau Virginijos koordinačių. Bandysiu išsirinkti ir bandyti burtis  rolleyes.gif

Leopoldas - mano didžioji meilė. wub.gif Tel. 8 5 2695998; 8 681 24305.

Virginijos kontaktus rašau beveik kiekviename puslapyje. lotuliukas.gif
Tel. 8 698 44538. Kavoliuko g. 9-145. Skambinti penktadienį, nuo 7 iki 8 val. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 04 07, 19:11)
Aisku idomu, mano draugei bure tai viskas issipilde, tai va del telefono nezinia kaip, nes senuoju numeriu neatsako. g.gif

ax.gif Ka pirma karta isbure,tai neatsimenu blush2.gif ,o antra karta kai ejau,tai jau buvau pabegusi nuo savo pirmo vyro,tai sake,kad jisai visa gyvenima taip ir liks "pajacu",nezinau ka jinai tuom norejo pasakyti(kaip jau minejau kazkada,siai dienai jisai mires),nors nepasakyciau,kad buvo "pajacas",nes buvo nemazos uzsienio kompanijos atstovybes Lietuvoje direktorius.Taigi,poto sake,kad apie 28 metus pastosiu(tuo metu man buvo 25)tai taip toli atrode,bet taip ir ivyko(pliusiukas jos naudai),kad mano busimas vyras bus arba su randu kaktoje,arba praplikes... gavau su randu,bet nors jau turime vaika,taciau teketi uz jo nenoriu schmoll.gif (nes baisesnio zmogaus gyvenime nebuvau sutikus).Sake,kad su juo gyvensiu kaip karaliene,suksuos "elite",is dalies pataike,nes jo gimine Lietuvoje zinoma gerai... pirmus metus tikrai jauciausi karaliene,jisai netgi kojas man buciuodavo prie svetimu.... bet tai buvo tik metus,o dabar gyvenu kaip verge Izaura... doh.gif Stai tiek as atsimenu is to burimo... bigsmile.gif
Atsakyti
Tegul gyvenimas būna šviesus kaip kiaušinio baltymas, saulėtas kaip trynys , o sunkumai - trapūs kaip lukštas... Su Šv.Velykomis! 4u.gif

Marfa, nuoširdžiai linkiu, kad išsispręstų Tavo gyvenimo problemos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 04 07, 11:12)
Na ka gi, aš jau po visų burtų. Pradėsiu nuo to , kad Margarita man įspūdį padarė. Bet užsidėjau ant širdies didžiulį akmenį sad.gif su manimi viskas gerai, bet va vyras tai nelaimingas mano:( Nežinau ar yra kažkam taip buvę, bet sakė, kad mano vyras prakeiktas, kažkas su juo pasidarbavo. Stiprus prakeikimas ir rodo mirtį. Liepė būtinai būtinai susirasti bobutę, kad atkeiktų, nes kitaip visai blogai bus.
Merginos, gal žinote, kokią bobutę ar šiaip žmogų? Labai labai reikia  verysad.gif Svarbiausia, kad vyras jautė, kad taip galėjo būti ir nelabai nustebo , kai viską papasakojau. Jam labai sunku.
Štai ir prisiburiau  fear.gif Nemalonu žinoti, kad vyrą palaidosiu. sad.gif
Gal kažkam taip yra buve, gal galite ka nors patarti?

Bet kaip idomu,nustebau kad ji taip tau pasake,kiek teko is jos burimu suprast,ji niekada mum nepasake kas bus blogo,nors gal ir mate,zino,tiesa ji vyro brolio zmonai karta pasake kad ji prakeikta ir tas prakeikimas eina is tevo linijos,nuo tevo tevo,o pasirode,kad pats jos tevas nepazysta savo tevo,tai liepe nuimt prakeikima,nes jis trukdo jai gyvent,pastot net ji negali iki siol....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prikolnaja: 09 balandžio 2007 - 08:29
QUOTE(Gytarė @ 2007 04 07, 13:41)

Mergaitės dėkoju labai už patarimus :4u 4u.gif

Prašau gal gali daugiau papasakoti apie Klavą. Kaip ją rasti? Telefono numerį gal žinai ar adresą? Bandžiau per google, bet nieko neradau. Nežinau nuo ko pradėti verysad.gif Kas keisčiausiai, kad mano vyras į bažnyčią visai nevaikščiojo, nebent aš ji nusitempiu. Tik tiek , kad pakrikštytas, nei kumunijos priemes nei išpažinties. Viska reiketu susitvarkyti galvoju.
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 04 08, 09:19)
Marfa, nuoširdžiai linkiu, kad išsispręstų Tavo gyvenimo problemos. 4u.gif

4u.gif Aciu,tikiuosi,kad taip ir bus... bigsmile.gif

QUOTE(Prikolnaja @ 2007 04 09, 08:28)
Bet kaip idomu,nustebau kad ji taip tau pasake,kiek teko is jos burimu suprast,ji niekada mum nepasake kas bus blogo,nors gal ir mate,zino,tiesa ji vyro brolio zmonai karta pasake kad ji prakeikta ir tas prakeikimas eina is tevo linijos,nuo tevo tevo,o pasirode,kad pats jos tevas nepazysta savo tevo,tai liepe nuimt prakeikima,nes jis trukdo jai gyvent,pastot net ji negali iki siol....

ax.gif Mane tai labai nervina,kad vaikai turi atsakyti uz tevu nuodemes,manau,kad tai labai neteisinga schmoll.gif .... turetu buti kiekvienam pagal nuopelnus... blush2.gif
Atsakyti