Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai III

QUOTE(Pūkelis @ 2007 04 12, 09:49)
Nežinau ar ji dirbanti, ji gan dar jauna kaip būrėja, turėtų dirbti, o gal jos darbas burimas smile.gif Margarita ir taip sakyčiau nebrangiai imdavo (jai kainos pakils), nes priima normaliai ir dėmesio daug atiduoda.

Tikrai,2val,korom,is rankos,ir tik 20,tikrai normaliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnė @ 2007 04 12, 09:13)
Pukeli, parasiau i AZ, tik nezinau ar gavai, nes mano kompas biski buvo sustreikaves smile.gif .

Ugne, viską gavau. Širdingas ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 04 11, 08:40)
ar apie ta pati Sergeju kalbama, jis kirpyklos patalpose prie tauro kalno, ar tas pats? g.gif

Labai nepatariu eiti pas Klavą. Kažką žinau, ko viešai nesakysiu. Be to, ir amžius jau labai "solidus".

Geriau nueik pas Sergejų Aludarių g. Jis ne vien kortas kelia, bet ir tokius dalykus puikiai sutvarko.

dar karteli paklausiu, ar apie ta pati zmogu kalbame?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataner: 12 balandžio 2007 - 09:19
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 04 12, 09:56)

Ir kavute dar pavaišina biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 04 12, 10:56)

Ne tas zodis, cia visai pigiai.Kazin ar kur dar yra taip.
Dar norejau paklausti, kas gal zinot,Kaune, Azanovas ar meta kortas?Nes mano drauge buvo, tai anekdotas kazkoks gavosi.Isgrudo ja po keliu minuciu,ir kortu nemete jai biggrin.gif O ji vaziavo specialiai is kito miesto. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 04 12, 10:19)
Ir kavute dar pavaišina  biggrin.gif  tongue.gif

o Rimute tau neparase i az del Klavos?
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 04 12, 10:15)
Labai nepatariu eiti pas Klavą.  Kažką žinau, ko viešai nesakysiu. Be to, ir amžius jau labai "solidus".

Geriau nueik pas Sergejų Aludarių g. Jis ne vien kortas kelia, bet ir tokius dalykus puikiai sutvarko.
dar karteli paklausiu, ar apie ta pati zmogu kalbame?

Apie tą pati, jis kirpyklos patalpuose įsikūręs. Manau čia tas pats.
Ataner, gal daugiau apie ji žinai?
Atsakyti
QUOTE(Ugnė @ 2007 04 12, 10:21)
Dar norejau paklausti, kas gal zinot,Kaune, Azanovas ar meta kortas?Nes mano drauge buvo, tai anekdotas kazkoks gavosi.Isgrudo ja po keliu minuciu,ir kortu nemete jai biggrin.gif O ji vaziavo specialiai is kito miesto. blink.gif

eina sau, negali isgrusti be priezasties, ir zodis isgrusti netinka, as zinau kad buna atveju,jog atsisako, nieko nemato,tai atsipraso,kad paslaugu neteiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 04 12, 10:21)
o Rimute tau neparase i az del Klavos?

Parašė, kalbėjau su Rimute. Supranti atsakomybė, pasirinkimas ir apsisprendimas tai ant mano širdies. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Ugnė @ 2007 04 12, 10:21)

Čia tai geras doh.gif O Azanovas Kaune randasi?
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 04 12, 10:22)
Apie tą pati, jis kirpyklos patalpuose įsikūręs. Manau čia tas pats.
Ataner, gal daugiau apie ji žinai?

mazai, tik is nuogirdu, buvo mano drauge labai labai senai, tai viskas issipilde, mazdaug 5-metu begyje, kai prisimenu, net siurpas prabega smile.gif
uzsirasiau pas ji, menesio pabaigoje, kai pagalvoju,kad jis jau senai, labai senai meta kortas ir mano ziniomis truputi daugiau mato, tai nera toks primityvus burimas:va kryzinis bus, ar pamaisys bugnu dama, jis nusako situacijas,ivykius issamiai, as labai tikiuosi,kad man patiks jo burimo budas, buria jau labai senai, manau,kad praktikos igyta ne mazai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 04 12, 11:26)
Čia tai geras  doh.gif O Azanovas Kaune randasi?

Sergejus Azanovas gyvena Kaune. Jis - Vladimiro brolis.
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 04 12, 10:26)
Parašė, kalbėjau su Rimute. Supranti atsakomybė, pasirinkimas ir apsisprendimas tai ant mano širdies.  verysad.gif

Papildyta:
Čia tai geras  doh.gif O Azanovas Kaune randasi?

nieko bloga neizvelgiu, noras padeti mylimam zmogui, nors kita vertus, gal juodais kerais uzsiima ta moteris, istikruju nezinau, kebli situacija , stoka informacijos ir pan.
vadovaukis savo sirdimi, jeigu jauti,kad gali padeti ir ketinimai yra geri, kitiems nekenkiantys, sekmes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataner: 12 balandžio 2007 - 09:35