Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai III

QUOTE(ataner @ 2007 04 12, 10:30)
mazai, tik is nuogirdu, buvo mano drauge labai labai senai, tai viskas issipilde, mazdaug 5-metu begyje, kai prisimenu, net siurpas prabega smile.gif
uzsirasiau pas ji, menesio pabaigoje, kai pagalvoju,kad jis jau senai, labai senai meta kortas ir mano ziniomis truputi daugiau mato, tai nera toks primityvus burimas:va kryzinis bus, ar pamaisys bugnu dama, jis nusako situacijas,ivykius issamiai, as labai tikiuosi,kad man patiks jo burimo budas, buria jau labai senai, manau,kad praktikos igyta ne mazai g.gif

Tai pas ji turbūt didelės eilės? Ar lengvai jam priskambinai? Parašyk , jai gali jo numerį, aš irgi turiu tik nežinau ar tas. Žinai, kaip su Margarita gavos, tai pasitikrinčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 04 12, 10:34)
Tai pas ji turbūt didelės eilės? Ar lengvai jam priskambinai? Parašyk , jai gali jo numerį, aš irgi turiu tik nežinau ar tas. Žinai, kaip su Margarita gavos, tai pasitikrinčiau  smile.gif

2498902 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pūkelis @ 2007 04 12, 10:34)
Tai pas ji turbūt didelės eilės? Ar lengvai jam priskambinai? Parašyk , jai gali jo numerį, aš irgi turiu tik nežinau ar tas. Žinai, kaip su Margarita gavos, tai pasitikrinčiau  smile.gif

viskas gerai gavosi smile.gif viskas taip turejo buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 04 12, 10:39)

viskas gerai gavosi smile.gif  viskas taip turejo buti smile.gif

Jau tikrai,nieks nevyksta siam gyvenime siaip sau doh.gif
Atsakyti
[quote=ataner,2007 04 12, 10:39]
2498902 4u.gif
Papildyta:

Aha turiu aš šitą numeriuką.
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 04 12, 11:24)
eina sau, negali isgrusti be priezasties, ir zodis isgrusti netinka, as zinau kad buna atveju,jog atsisako, nieko nemato,tai atsipraso,kad paslaugu neteiks g.gif

Ne, na gal ne tiesiogiai to zodzio prasme isgrusti lauk. smile.gif gal ji taip issireiske, nes sake,kad vaziavau ne tam kad po penkiu minuciu pokalbio, buciau isprasyta.Na visu niuansu nepasakosiu, bet gal tikrai kazka tokio izvelge, nezinau.
As tik stai galvoju, kas pas ji buvo (Kaune, Azanovas), ar kortas meta, ir ar pakankamai laiko skiria tam? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 04 12, 11:43)
Jau tikrai, nieks nevyksta siam gyvenime siaip sau doh.gif

drinks_cheers.gif
Visiškai pritariu.
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 04 12, 10:49)
drinks_cheers.gif
Visiškai pritariu.

drinks_cheers.gif Pritariu ir aš. Šiame forume lankausi jau seniai, bet niekada nepagalvojau, kad kada nors, tiek laiko praleisiu šioje temoje biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ugnė @ 2007 04 12, 10:48)
Ne, na gal ne tiesiogiai to zodzio prasme isgrusti lauk. smile.gif gal ji taip issireiske, nes sake,kad vaziavau ne tam kad po penkiu minuciu pokalbio, buciau isprasyta.Na visu niuansu nepasakosiu, bet gal tikrai kazka tokio izvelge, nezinau.
As tik stai galvoju, kas pas ji buvo (Kaune, Azanovas), ar kortas meta, ir ar pakankamai laiko skiria tam? g.gif

Aš kažkodėl irgi pagalvojau, turbūt kažką jis jau pamatė, kad geriau nežinoti. Šiaip sau taip nedarytų g.gif
Atsakyti
uzsirasiau antradieniui pas Margarita i pilaite,paziuresim ka gero priburs biggrin.gif gaila kad tik nuo 17val priimineja,nu bet ka padarysi reiks kazkaip susiruost ir nulekt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2007 04 12, 11:20)
uzsirasiau antradieniui pas Margarita i pilaite,paziuresim ka gero priburs biggrin.gif  gaila kad tik nuo 17val priimineja,nu bet ka padarysi reiks kazkaip susiruost ir nulekt rolleyes.gif

O pas kuria Margarita užsirašei? Mes turime dvi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 04 12, 13:07)
O pas kuria Margarita užsirašei? Mes turime dvi  biggrin.gif

bus painiavos su Margaritom biggrin.gif
Atsakyti
Jei ryt prisiskambinsiu Virginijai tai uz kliu dienu mane priims? Ar net ta pacia diena? blush2.gif
Atsakyti
Uzsirasiau sestadienio vakarui pas Margarita (sviesiaja, kuri lietuviskai sneka) doh.gif Pukelis vat cia biski sureklamavo, o be to ir kaina labai maza (kolkas biggrin.gif Kadangi daug kur esu labai buvus, tai galesiu pasakyt, ar sutampa bent kas su ankstesniu bureju prognozemis smile.gif
Atsakyti