Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai III

QUOTE(ataner @ 2007 04 03, 10:01)
niu tai dabar ir zurnalu prekyba padides-sio forumo deka smile.gif
ir as nusipirksiu smile.gif padidinsiu pardavimo apimtis smile.gif

L.Malinauskas reklamuojasi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 04 02, 23:01)

blink.gif geras,kai bus vasara,butinai parasyk,ar issipylde... jeigu gera pranasavo,tai is visos sirdies linkiu,kad issipildytu  mirksiukas.gif (kazkada dariausi horoskopa Kalvariju g. prie "Laivos",tai pasake,kad ko  as palinkiu kitam zmogui is visos sirdies-butinai issipildo,tipo turiu kazkokiu ten galiu lotuliukas.gif ).
4u.gif Labukas,cia as rasiau... aha,jis vis dar ten,tik nezinau ar telefoniukas nepasikeites :

Zoja ta pati sake ir apie mano vyra,kaip jis palinkes zmogui taip gali ir atsitikt,ji ten tipo pagal savaites gimimo diena tai ziurejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 04 03, 09:38)
Zoja ta pati sake ir apie mano vyra,kaip jis palinkes zmogui taip gali ir atsitikt,ji ten tipo pagal savaites gimimo diena tai ziurejo g.gif

daug kam taip sako, man pvz.,kad galiu prakeikti(kaip palinkesiu taip ir bus) as ir pati tai zinau, trumpiau tariant pas Zoja buvau tik viena karta ir antra neisiu smile.gif
Atsakyti
Kažin, ar Kaune prie "Rėdos" dar yra salonas būrimo? Vakar buvau ten, tai jokios reklamos nėra, jokių nuorodų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2007 04 03, 14:46)
Kažin, ar Kaune prie "Rėdos" dar yra salonas būrimo? Vakar buvau ten, tai jokios reklamos nėra, jokių nuorodų... g.gif

yra telefonas paliktas. to salono savininkes. as ji turiu jei reikia. bet man ji tai nelabai. bet va pries 5 metus tokia rusakalbe ten dirbo. kuri man viska 100 proc. buvo ispranasavus. kad taip jos telefona gavus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida. @ 2007 04 03, 18:45)
yra telefonas paliktas. to salono savininkes. as ji turiu jei reikia. bet man ji tai nelabai. bet va pries 5 metus tokia rusakalbe ten dirbo. kuri man viska 100 proc. buvo ispranasavus. kad taip jos telefona gavus  g.gif

Tai gal parašyk telefoniuką...
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 04 03, 13:41)
daug kam taip sako, man pvz.,kad galiu prakeikti(kaip palinkesiu taip ir bus) as ir pati tai zinau, trumpiau tariant pas Zoja buvau tik viena karta ir antra neisiu smile.gif

O kokia savaites diena tu gimei g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prikolnaja: 03 balandžio 2007 - 21:11
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 04 03, 22:11)
O kokia savaites diena tu gimei g.gif

antradieni lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,

Nu va užsirašiau penktadieniui pas Margaritą, žiūrėsime, ką ji man privaražins smile.gif Skambijau Virginijai, bet jau tik po velykų nebent papulti. Oho kokia gera ir pelninga specialybė, paklausa milžiniška smile.gif
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(Pūkelis @ 2007 04 04, 08:54)
Sveikos mergaitės,

Nu va užsirašiau penktadieniui pas Margaritą, žiūrėsime, ką ji man privaražins smile.gif Skambijau Virginijai, bet jau tik po velykų nebent papulti. Oho kokia gera ir pelninga specialybė, paklausa milžiniška smile.gif

sekmes tau smile.gif papasakosi mums ispudzius, patiko , ne ir pan.lauksime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 04 04, 09:12)
smile.gif

sekmes tau  smile.gif  papasakosi mums ispudzius, patiko , ne ir pan.lauksime smile.gif

Dėkoju 4u.gif Būtinai pasidalinsiu įspūdžiais. Labai jau įdomu sulyginti turimą informaciją. g.gif
Atsakyti
labutis.seniai galvoju išsiburti ateitį, bet vis nedrįstu nueiti blush2.gif labai norėčiau išsiburti pas Viliją Lobačiuvienę arba būrėją Vaivą.G 4u.gif al kas gali patarti kuri tiksliau pasako?
Atsakyti