Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai III

QUOTE(vetrūnė @ 2007 04 04, 12:43)
labutis.seniai galvoju išsiburti ateitį, bet vis nedrįstu nueiti blush2.gif labai norėčiau išsiburti pas Viliją Lobačiuvienę arba būrėją Vaivą.G 4u.gif al kas gali patarti kuri tiksliau pasako?

buvau pas Vaiva praeita vasara, norejau pasiaiskinti del konkrecios situacijos.Prikalbejo daug , bet esmes taip ir nepasake, kaina sakyciau didoka. Na man pasirode ne burimas bet komercija dugiau smile.gif) Pas Vaiva va jei del kokio ritualo (maldeles) tai draugei patiko, o del burimosi tai geriau ka kita pasirink.Man dar daugiau neaiskumu atsirado smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lin*: 04 balandžio 2007 - 12:47
mergaites, kyla noras po ilgos pertraukos issiburti.. Parekomenduokit ka gero ir doro bei teisingo Kaune... As ne karta lankiausi pas Sveta is Tulpiu gatves, bet gal yra kas "krutesnio"?
Aciuks!
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 04, 14:57)
mergaites, kyla noras po ilgos pertraukos issiburti.. Parekomenduokit ka gero ir doro bei teisingo Kaune... As ne karta lankiausi pas Sveta is Tulpiu gatves, bet gal yra kas "krutesnio"?
Aciuks!

Aha, man irgi kažko, ypač teisingo, reikėtų.
Atsakyti
QUOTE(vetrūnė @ 2007 04 04, 13:43)
labutis.seniai galvoju išsiburti ateitį, bet vis nedrįstu nueiti blush2.gif labai norėčiau išsiburti pas Viliją Lobačiuvienę arba būrėją Vaivą.G 4u.gif al kas gali patarti kuri tiksliau pasako?

Vaivos nuoširdžiai nerekomenduoju. O Vilija buria? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 04 04, 21:02)
Vaivos nuoširdžiai nerekomenduoju. O Vilija buria? g.gif

Kiek girdėjau tai Vilija tikrai buria g.gif taip norėčiau sužinot ką nors konkrečiai apie ateitį, nes dabar mano gyvenime per daug klaustukų... unsure.gif
Atsakyti
gal zinote Silvija is Vilniaus berods tilto g. senu numeriu neimanoma prisiskambinti?????
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 04 05, 08:45)
gal zinote Silvija is Vilniaus berods tilto g. senu numeriu neimanoma prisiskambinti?????

na iš Tilto g. tai nezinau yra Silvija Lvovo g. tai tel.+37068775188 jei tiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin* @ 2007 04 05, 13:33)
na iš Tilto g. tai nezinau yra Silvija Lvovo g. tai tel.+37068775188 jei tiks  ax.gif

nesu tikra ar tai ta pati, ji tokia auksta islaikyta ,inteligentiska moteris buria taro kortomis, anksciau ji centre budavo, netoli centrinio pasto, regis tilto g. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 04 05, 13:43)
nesu tikra ar tai ta pati, ji tokia auksta islaikyta ,inteligentiska moteris buria taro kortomis, anksciau ji centre budavo, netoli centrinio pasto, regis tilto g. g.gif

doh.gif hm nepamenu kaip atrodo blush2.gif na gal apie 40-45 meteliu, intelegentiska maloni moteriske buvau prieš 3 metus, o tada ne jos isvaizda rupejo cray.gif na bet man patiko pataike i 10 thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lin*: 05 balandžio 2007 - 12:56
skaiciau, skaiciau ir susimaisiau doh.gif noreciau ir as pabandyt pasiburt, kazkada senai buvau pas Zoja, na daug man issipilde ka pasake , bet dar ne viskas gal dar sulauksiu verysad.gif na kai ko ir nepataike.
noreciau ir as pas Virginija papult, gal galit kas buvot pas ja parasykit man i AZ jos tel.nr. ir adresa, ir kada geriausia jai skambint, kada priimineja .aciu.
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 04 05, 14:43)

Anksčiau ji burdavo Totorių g. Metų virš 50. Man ji nepatinka. schmoll.gif

QUOTE(espana @ 2007 04 05, 22:15)
noreciau ir as pas Virginija papult, gal galit kas buvot pas ja parasykit man i AZ jos tel.nr. ir adresa, ir kada geriausia jai skambint, kada priimineja .aciu.

Virginija, tel. 8 698 44538. Kavoliuko g. 9-145. Skambinti penktadienį, nuo 7 iki 8 val.
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 04 05, 20:51)
Anksčiau ji burdavo Totorių g. Metų virš 50. Man ji nepatinka. schmoll.gif
Virginija, tel. 8 698 44538. Kavoliuko g. 9-145. Skambinti penktadienį, nuo 7 iki 8 val.

aciu,aciu.
o dar norejau paklaust,kai reik registruotis pas gel. vilko.ar galima skambint, bet kada mirksiukas.gif
Atsakyti