[quote=agniuke85,2009 08 12, 16:31]
Na stai dar viena raudonzande i hebra
Tas raudonavimas mane pribaiks viena diena,... pastebejau daug kitu pasaliniu poveikiu : kai kalbu pries auditorija, paraudonuoju ir kazkoki uzesi girdziu ausyse.Turbut pakyla spaudimas, prasiplecia kraujagisles del to atsiranda kazkoks keistas uzesys ausyse. Tada nebegirdziu saves ir jauciu kaip pradedu ne risliai destyti savo mintis...o tada norisi prasmegti.
Seniai pastebejau tai ir labai stengiuosi su tuo kovoti;dirbu klientu aptarnavimo sferoje, studijuoju, inicijuoju susitikimus su draugais, zodziu, stengiuosi buti tarp zmoniu ir kuo dazniau susidurti su sia situacija, bet tai nepadeda. Pastebejau, net budama artimu zmoniu rate, kazka pasakodama paraustu.Turbut tai yra todel, kad tuo metu atkreipiu visu demesi ir tai vercia mane rausti.
Labiausiai israustu tada kai gatveje sutinku koki pazistama zmogu(nebutinai vyrisko lyties atsova), tai gali buti labai artimas zmogus arba labai seniai matytas pazistamas...per keleta sekundziu zandai tiesiog 'uzsidega". Kazkur esu skaiciusi, kad jei kazkada paraudonavai ir asmuo, buves salia, tai uzakcentavo, tai gali pagilinti nemalonius pojucius ir kita karta gali paraudonuoti dar labiau ir dar blogiau pasijausti.
Temele visai apmirus, keliam ja aukstyn
Oi kaip viskas pazistama, toks jausmas, kad pati buciau parasius
As kiek save atsimenu, tiek ir turiu sita beda, daznai pasvajoju, kad be sios bedos butu daug paprasciau gyventi, bet is kitos puses stengiuosi isisamoninti, kad tai yra mano dalis, ir turbut visiskai to atsikratyti niekada nepavyks - paprasciau priimti save tokia, kokia esu
Daug lengviau, kai paskaitai kitu zmoniu isgyvenimus, pamastymus.Butu labai smagu, ir manau naudinga, dazniau pasisakyti ir pasidalinti savo mintimis.Tad daugiau entuziazmo