Įkraunama...
Įkraunama...

Nuolatos raudonuoju

QUOTE(Teri @ 2008 10 27, 22:28)
.gal vaistu uzsisakysiu butent nuo raudonavimo,o gal i klinika kreipsiusos.tik nelabai supratau ka ten darytu.gaila LT,jokio realaus gydimo nera.

noreciau pastebeti, kad vaistu nuo raudonavimo nera, o LT kaip ir kitur sias problemas ( tai yra to zmogaus vidinis konfliktas, del kurio jis raudonuoja) isspresti padeda psichologai 4u.gif
Atsakyti
sutinku ir aš drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(laurapde @ 2009 04 15, 12:50)
noreciau pastebeti, kad vaistu nuo raudonavimo nera, o LT kaip ir kitur sias problemas ( tai yra to zmogaus vidinis konfliktas, del kurio jis raudonuoja) isspresti padeda psichologai  4u.gif

Tai va butent susiradau info internete,kad tokiu vaistu yra,tik neaisku ar jie veiksmingi g.gif ir kainuoja gan brangokai..yra dar visokiios terapijos,video,bei garso irasai kurie padeda to atsikratyti.deja viskas anglu kalba.o psichologas ,manau gali tik padeti perdaug nesureiksminti ir neimti i galva ,kad raudonuoji..
Atsakyti
QUOTE(Teri @ 2009 04 16, 11:20)
Tai va butent susiradau info internete,kad tokiu vaistu yra,tik neaisku ar jie veiksmingi g.gif  ir kainuoja gan brangokai..yra dar visokiios terapijos,video,bei garso irasai kurie padeda to atsikratyti.deja viskas anglu kalba.o psichologas ,manau gali tik padeti perdaug nesureiksminti ir neimti i galva ,kad raudonuoji..

Paskutiniu metu kažkur skaičiau, kad blogus prisiminimus blokuojantys vaistai jau beveik išrasti.... doh.gif iki ko žmonės prieina, nenorėdami jausti žmogiškų jausmų... g.gif
O su tais vaistais nuo raudonavimo, tai man kažkaip atrodo, kad čia absoliutus placebo variantas....Žinai, kad sukrimtai "antiraudonavimo" tabletėlę, todėl mažiau jaudiniesi, nes manai, kad dabar neberaudonuosi, tada nuolatinių minčių apie raudonavimą sumažėja, tada ir.....raudonuoji mažiau....
ax.gif Šiaip tai nenorėčiau sutikti su tuo, kad psichologo darbas - padėti žmogui neimti į galvą to, kad jis raudonuoja. Manau, kad labai svarbu išsiaiškinti kodėl žmogus raudonuoja, kokios tai specifinės situacijos, kaip tai veikia jo savęs vertinimą ir tada daryti specifinius dalykus, kad "raudonavimo monstrą" blush2.gif pažaboti:)
Atsakyti
Sveikos, ir as turiu sia problema...Kaip su ta operacija? Ar Lietuvoje ja atlieka kas nors?

4u.gif
Atsakyti
http://www.medicaldo.../endo/endo3.htm
Atsakyti
smile.gif+2008 08 20, 16:25-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2008 08 20, 16:25)
osiaube as kaip raudonuoju tai sakes, o man dar pastoviai pasako ko raudonuoji tada as pamelynuoju is gedos ir taip visa gyvenima.

Netycia uzejau i taskyreli, paskaityneti...
Kai perskaiciau si posta juokiausi balsu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nesupykit, cia ne is blogos valios 4u.gif
Atsakyti
O tai Lietuvoj ar daro tokia operacija? Ir kiek tas kainoja? As kazkada buvau radus informacija apie tai sugihara.lt bet dabar negaliu.Gal jau nebedaro.Jei kam pasiseks parasykit.
Atsakyti
Na stai dar viena raudonzande i hebra 4u.gif
Tas raudonavimas mane pribaiks viena diena,... pastebejau daug kitu pasaliniu poveikiu : kai kalbu pries auditorija, paraudonuoju ir kazkoki uzesi girdziu ausyse.Turbut pakyla spaudimas, prasiplecia kraujagisles del to atsiranda kazkoks keistas uzesys ausyse. Tada nebegirdziu saves ir jauciu kaip pradedu ne risliai destyti savo mintis...o tada norisi prasmegti.
Seniai pastebejau tai ir labai stengiuosi su tuo kovoti;dirbu klientu aptarnavimo sferoje, studijuoju, inicijuoju susitikimus su draugais, zodziu, stengiuosi buti tarp zmoniu ir kuo dazniau susidurti su sia situacija, bet tai nepadeda. Pastebejau, net budama artimu zmoniu rate, kazka pasakodama paraustu.Turbut tai yra todel, kad tuo metu atkreipiu visu demesi ir tai vercia mane rausti.
Labiausiai israustu tada kai gatveje sutinku koki pazistama zmogu(nebutinai vyrisko lyties atsova), tai gali buti labai artimas zmogus arba labai seniai matytas pazistamas...per keleta sekundziu zandai tiesiog 'uzsidega". Kazkur esu skaiciusi, kad jei kazkada paraudonavai ir asmuo, buves salia, tai uzakcentavo, tai gali pagilinti nemalonius pojucius ir kita karta gali paraudonuoti dar labiau ir dar blogiau pasijausti. O mano sirdies draugas kaip tik taip ir yra pasielges ir kai tai nutinka- is karto man prikisa, jam tai nelabai suprantama. Apmaudu del to verysad.gif
Tikiu, kad taip nutinka zmonems, kuriems labai svarbi kitu nuomone, kurie nori atrodyti labai saunus pries kitus ir t.t.

Gal kas zinot dar kokiu nors budu/pratimu kaip su tuo kovoti?Gal kokios literaturos apie tai turit?

Jau nebezinau, ka daryti su sita problema:(

Sekmes visoms kovojancioms! 4u.gif
Atsakyti
[quote=agniuke85,2009 08 12, 16:31]
Na stai dar viena raudonzande i hebra 4u.gif
Tas raudonavimas mane pribaiks viena diena,... pastebejau daug kitu pasaliniu poveikiu : kai kalbu pries auditorija, paraudonuoju ir kazkoki uzesi girdziu ausyse.Turbut pakyla spaudimas, prasiplecia kraujagisles del to atsiranda kazkoks keistas uzesys ausyse. Tada nebegirdziu saves ir jauciu kaip pradedu ne risliai destyti savo mintis...o tada norisi prasmegti.
Seniai pastebejau tai ir labai stengiuosi su tuo kovoti;dirbu klientu aptarnavimo sferoje, studijuoju, inicijuoju susitikimus su draugais, zodziu, stengiuosi buti tarp zmoniu ir kuo dazniau susidurti su sia situacija, bet tai nepadeda. Pastebejau, net budama artimu zmoniu rate, kazka pasakodama paraustu.Turbut tai yra todel, kad tuo metu atkreipiu visu demesi ir tai vercia mane rausti.
Labiausiai israustu tada kai gatveje sutinku koki pazistama zmogu(nebutinai vyrisko lyties atsova), tai gali buti labai artimas zmogus arba labai seniai matytas pazistamas...per keleta sekundziu zandai tiesiog 'uzsidega". Kazkur esu skaiciusi, kad jei kazkada paraudonavai ir asmuo, buves salia, tai uzakcentavo, tai gali pagilinti nemalonius pojucius ir kita karta gali paraudonuoti dar labiau ir dar blogiau pasijausti.

Temele visai apmirus, keliam ja aukstyn 4u.gif
Oi kaip viskas pazistama, toks jausmas, kad pati buciau parasius g.gif
As kiek save atsimenu, tiek ir turiu sita beda, daznai pasvajoju, kad be sios bedos butu daug paprasciau gyventi, bet is kitos puses stengiuosi isisamoninti, kad tai yra mano dalis, ir turbut visiskai to atsikratyti niekada nepavyks - paprasciau priimti save tokia, kokia esu wub.gif
Daug lengviau, kai paskaitai kitu zmoniu isgyvenimus, pamastymus.Butu labai smagu, ir manau naudinga, dazniau pasisakyti ir pasidalinti savo mintimis.Tad daugiau entuziazmo 4u.gif
Atsakyti
O aš tikrai žymiai mažiau raudonuoju. thumbup.gif Absoliučiai niekas iš mano pažįstamų nesako nieko, tad ir tai lengvina situaciją.
Seniau galėdavau prasmegt kiaurai iš to jausmo, kad paraudonavau, nes pajutus dar ir gėda pasidarydavo blush2.gif Prisidėdavo dar gėdos raudonis ir.. spalva būdavo tikriausiai net nebe raudona, o vyšninė lotuliukas.gif
Ech, dabar viskas vienodai... irnesakyk.gif kai pasakė n žmonių, jog tai yra žavu... kažkaip ėmiau nebebijot to spalvos keitimo ir kažkokiu stebuklingu būdu nebejaučiu įtampos, nebejaučiu raudonuoju ar ne, net nebegalvoju apie tai.
Na dar tiesa, neseniai buvo situacija.. susitikau su nuo mokyklos laikų nematytu savo draugu. Po ilgos ilgos pertraukos. Net tuo atveju nepajutau paraudau ar ne. Bet... nuo įsistebeilijusio draugo žvilgsnio nusukt akis turėjau, nes bijojau, kad neatlaikiusi žvilgsnio parausiu. ax.gif Tai tiek tik problemų liko iš mano bėdos. Linkiu visiems, jaučiantiems diskomfortą, po truputį to jausmo atsikratyt. 4u.gif
Atsakyti
Lengva kitiems sakyti, kad tai žavu ir pan... Nė velnio... kai išrausti, ką čia išrausti paraudonuoji kaip dešimt burokų jokio čia žavumo... Tai didelis didelis kompleksas, net žiauriai pabloginą gyvenimą verysad.gif verysad.gif man tai šis įprotis, yda ar velniai žino kas čia per dalykas trukdo bendrauti ir panašiai verysad.gif Tiesiog kai visų akys susmeigiamos į mane, nu tada šakės dvi tonos kraujo suplūs man į veidą biggrin.gif o jei dar kiti pradės juoktis ar pasakys, ''kodėl paraudonavai'' ir pan tai išviso biggrin.gif kaip atsikratyti šito dalyko? verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti