Įkraunama...
Įkraunama...

Nuolatos raudonuoju

man atrodo kad didzioausias raudonavimo draugas yra nepasitikejimas savimi.kai tik suabejoji is kart raudonuoji.
as irgi raudonuoju.bet pastebiu kad tai atsitinka kai kas nors nesiseka ar ta diena ne ta nuotaika.
labai noreciua tai pakeist.stengiuosi buti uztikrinta tuo ka sakau biggrin.gif
Atsakyti
upeliux, taip ir yra...Juk jei zmogus butu savimi tikrai pasitikintis, tai kad ir raudonuotu kartais, visu pirma sio dalyko nesureiksmintu, neimtu laikyti saves delto kazkokiu kitokiu ar net "nesveiku"... schmoll.gif Jam butu "nusispjaut", ka pamanys kiti, jam nebutu tokios baimes, kad vat "zmones ims delto manes nemegti, neteisingai supras"....Galima sakyti, jog eritrofobija, tai socialine fobija, juk ji pasireiskia bunant tarp zmoniu...Kai lieki vienas paprastai neraudonuoji gi, nes nera itampos, kuri kyla bunant tarp zmoniu...Asmenybei si fobija gali buti gana zalinga...As sutinku, kad toks dalykas kaip eritrofobija, neigiami isgyvenimai del to tik atspindi nepakankama meile sau...As smerkiu save delto, man geda del saves, nepriimu saves tokios, kokia esu. Taigi ar chirurgine intervencija (kazkokio nervo perkirpimas) is tiesu issprestu sia problemele>?...Gal nuolatinis raudonavimas ir panasios socialines fobijos signalizuoja, jog nepakankamai save myli, nesijauti pakankamai saugus ir stiprus...O nuo saves niekur nepabegsi...jei nepakankamai save myli - teks ismokti myleti, antraip gali niekada taip ir neisdristi is tikruju gyventi taip kaip svajoji, tiki, troksti... unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(villu @ 2008 04 13, 20:23)
Pabandykit Corvitol 50, cia vaistai nuo per didelio kraujospudzio. Padeda  thumbup.gif  Gerti po viena tablete, valanda pries ejima "out". Tik, aisku, ant tableciu nesedesi gi kiekviena diena, reiktu ta raudonavimo problema gydyti rimciau, tik, kad kaip????!!!  g.gif Bet extra etvejais tos tableteles laaabai gelbeja  bigsmile.gif

Ištiesų nelabai geras patarimas vartoti vaistus,kurie vieniems gali padėti,nes gydytojas paskyrė pagal paskirtį,kitiems-galima pakenkti g.gif Šie vaistai netik nuo per didelio kraujospūdžio,bet ir nuo širdies ir kraujagyslių ligų,taip kad neeksperimentuokit schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ede @ 2008 05 07, 20:30)
Ištiesų nelabai geras patarimas vartoti vaistus,kurie vieniems gali padėti,nes gydytojas paskyrė pagal paskirtį,kitiems-galima pakenkti g.gif Šie vaistai netik nuo per didelio kraujospūdžio,bet ir nuo širdies ir kraujagyslių ligų,taip kad neeksperimentuokit schmoll.gif

Bet kokiu atveju geriau nei antidepresantai. Ypac kai yra vartojami tik ekstremaliais atvejais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villu: 07 gegužės 2008 - 22:00
QUOTE(ashley @ 2007 03 28, 21:52)
Viskas, aš jau nebegaliu savęs kontroliuoti. Maniau, kad išaugau iš vaikiškų kelnių, tačiau nė velnio  blush2.gif
Pavargau, nuo nuolatinio raudonio blink.gif Negaliu bendrauti su bendradarbiais, bet kokį jų klausimą- lydi mano raudonavimas ir neryšlus atsakymas. Esu protinga mergina, tačiau negaliu savęs kontroliuoti nors tu ką. Kuomet pajaučiu, kad mano žandai  blush2.gif negaliu net su žmonėmis bendrauti, norisi slėptis "po lapais", kad niekas manęs tą akimirką nematytų.
Kas tai? Ar aš bėdų maišas? Kuri apie save per daug galvoja, o gal į save žiūri pernelyg kritiškai? Aš jau nebesusigaudau? Darbo aplinkoje negaliu būti savimi... nors tu ką.  g.gif

Sita problema kankina ne taip jau mazai zmoniu. Cia yra uzburtas ratas - tu atsiduri situacijoje, pagalvoji, kad tuoj raudonuosi, tas ir ivyksta. Tu tarsi uzsiprogramuoji. reikia nutraukti si ydinga rata. tai ne taip paprasta, bet padirbejus su savimi viskas imanoma. Ir patikek, tai nesusije su vaikiskumu ar neisaugimu is vaikisku kelniu ...
Atsakyti
as ir turejau sia problema, bet kai pradejau daug labiau bendrauti su ivairiais zmonemis viskas pasikeite, tikrai didelis bendravimas daug ka duoda, isvis gedos jausmas buvo dinges biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2007 04 09, 19:34)
Sveika, aš irgi buvau iš tų raudonuojančių. Ir svarbiausia raudonuodavau nei prisidirbus nei ką, tiesiog pavyzdžiui netikėtai paklausta, ar pan.  biggrin.gif
Nu va, o dabar lyg ir retai raudonuoju, tiesiog išmečiau šitą problemą.
Pabandžiau įsivaizduoti raudonį kaip savo asmenybės privalumą  lotuliukas.gif
Na, pvz raudonuodama galvodavau "nu ir kas, aš tokia faina, o raudono buroko spalva man ypač tinka"  lotuliukas.gif
Supranti, tiesiog leidau sau raudonuoti, ir pasidarė nebebaisu  smile.gif Dabar, jei ir nuraustu kada, tai nekreipiu dėmesio, smegenys užfiksuoja tą raudonį, bet man dzin.
Oi, atsimenu vyras pradžioj vis klausdavo, "o ko paraudai", matyt jo nuomone, raudoniui atsirasti reikalinga kokia svarbi priežastis ar paslaptis  biggrin.gif Ai sakydavau "šeip sau, hobis toks".
Sėkmės  4u.gif

Labai gerai pasakyta. thumbup.gif Raudonavimas didesne problema atrodo paciam raudonuojanciam, o ne kitiems tai matantiems. As, pavyzdziui, kai pamatau, kad kazkas pokalbio metu nuraudo, tam visai neskiriu demesio ir jokiu neanalizuoju priezasciu ir isvadu apie ta zmogu nedarau. Tai ir svarbiausia, leisti sau raudonuoti. Juk kas tokio siaubingo atsitinka, kai parausti ir kiti tai pamato??
Atsakyti
Aš irgi turiu šią problemytę.Įtariu ,kad čia tikrai gali būti permaža meilė sau,pastovus savęs nuvertinimas,perdaug svarbi kitų nuomonė(kas ką pasakys ,pagalvos ir tt...)Nesusitvarkau su savimi.Aš viską perdaug analizuoju,nepakankamai myliu save.Aš stengiuosi "perlipt per save",bet dar "nepasveikau".Sėkmės jums!
Atsakyti
Gal ne per maža meilės sau, o norėjimas būt tobulesne, geresne ir kitokia -esne tai įtakoja, jei jau analizuojame save, žiūrime kitų nuomonės ir stengiamės, kad ta nuomonė būtų kuo geresnė? g.gif: Aš mąstau taip mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaip gerai, kad yra tokios temos kaip sita, nebuciau pagalvojusi, kad tai yra liga! O man tai visai idomiai su raudonuojimais blink.gif , niekada neraudonuodavau, nei kai maza buvau, nei kai mokykloje mokiausi, o kai pagimdziau vaika pradejau raudonuoti verysad.gif , nesuprantu kodel taip nutiko g.gif . Raudonuodavau bendraudama su nepazistamais, su vyriskos lyt.atstovais, kai vaikas pradedavo verkti viesoje vietoje. Na nesamone kazkokia doh.gif . Po poros metu praejo. O dabar ir vel! Vyras pastebi ir pastoviai klausia kas man yra unsure.gif . O as nezinau blink.gif ir svarbiausia, kad tai pajutusi pradedu nusisneketi verysad.gif
Atsakyti
aš tai susigyvenau su raudonavimu biggrin.gif kai žmogus kažką tokio pasako ir jau jaučiu, kad raudonuoju, tai ir pasakau "katu, net paraudau" biggrin.gif tada ir žmogui būna linksma (sako "ėi, tu ištiesų paraudai" biggrin.gif ) ir man negėda dėl to, kad paraudau biggrin.gif
Atsakyti
osiaube as kaip raudonuoju tai sakes, o man dar pastoviai pasako ko raudonuoji tada as pamelynuoju is gedos ir taip visa gyvenima.
Atsakyti