Įkraunama...
Įkraunama...

Su viltimi į Jus žvelgiantis Deividukas

QUOTE(IVEDA @ 2007 05 27, 01:22)
Rašau taip vėlai,nes visą vakarą skaičiau visą skyrelį nuo...iki...Mintyse kuriu tekstus kam ir kaip parašyt....Nesu mokanti tiesiogiai išreikšt savo mintis...Trumpai tariant,nekomunikabili...Bet jeigu parašytumėt,kuo galėčiau prisidėt...Kokios sumos reikia Deividukui?..........Tiesiog negaliu būt abejinga vaiko skausmui.Ieškojau,kam atiduot nereikalingus daiktus...Bet tikrai galiu paremt ir pinigais.Parašykit,kokia dabar suma dabar Jums reikalinga,o aš jau kiek galėsiu pervesiu.

Atsakyti
Sveikutes, ACIU mamytes uz jusu kilnuma bei dosnuma, nerandu zodziu kaip islieti savo sirdi... gyvenime visad buvau labai savarankiska, dirbau, svajojau, staciau ateities planus...atrodo va tuoj istarsim "mes laimingi", kai vienu mostu atsidurem su vyru prie juodos skyles. Dabar laimes suvokimas yra kitoks. Deividukas musu didzioji meile ir laime, musu saules sviesa...musu visas pasaulis telpa i 8 kilogramus...
Penktadieni lankemes pas kardiologus, sake mus gamta gydo ir su sirdute kol kas bedu neturesim clap_1.gif clap_1.gif
Siuo metu Deividuko saskaiteleje yra jau sukaupta 17 tuks., o pries isvykstant i Lenkija reiketu maziausiai tureti 40 tukst., o jau ten priklausys nuo Deividuko bukles po operacijos verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske11: 27 gegužės 2007 - 21:08
QUOTE(braske11 @ 2007 05 27, 23:07)
Sveikutes, ACIU mamytes uz jusu kilnuma bei dosnuma, nerandu zodziu kaip islieti savo sirdi... gyvenime visad buvau labai savarankiska, dirbau, svajojau, staciau ateities planus...atrodo va tuoj istarsim "mes laimingi", kai vienu mostu atsidurem su vyru prie juodos skyles. Dabar laimes suvokimas yra kitoks. Deividukas musu didzioji meile ir laime, musu saules sviesa...musu visas pasaulis telpa i 8 kilogramus...
Penktadieni lankemes pas kardiologus, sake mus gamta gydo ir su sirdute kol kas bedu neturesim clap_1.gif  clap_1.gif
Siuo metu Deividuko saskaiteleje yra jau sukaupta 17 tuks., o pries isvykstant i Lenkija reiketu maziausiai tureti 40 tukst., o jau ten priklausys nuo Deividuko bukles po operacijos verysad.gif

Tiek daug negaliu,bet šiek tiek prisidėsiu.Linkiu kuo greičiau surinkt reikiamą sumą ir sėkmingos operacijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IVEDA @ 2007 05 27, 22:22)
Tiek daug negaliu,bet šiek tiek prisidėsiu.Linkiu kuo greičiau surinkt reikiamą sumą ir sėkmingos operacijos  4u.gif

Nuosirdziai dekojame uz visokeriopa pagalba, Deividuko vardu norime jums palinketi kuo geriausios kloties bei neikainojamos sveikatos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ar Lenkai duoda kredita, tipo daly pinigu veliau sumoketi? ar kaip senais gerais laikais, viska grinais i kasa? blush2.gif
Atsakyti
Niu va prisidedam ir mes truputuka 4u.gif

kuo dideliausios stiprybes jums visiems wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irina @ 2007 05 28, 13:31)
Ar Lenkai duoda kredita, tipo daly pinigu veliau sumoketi? ar kaip senais gerais laikais, viska grinais i kasa? blush2.gif

Deja ne, pirma pinigai, paskui vaikas verysad.gif
Sunkiai mums sekasi per siuos karscius, Deividukas labai mazai valgo, baisu prarasti taip sunkiai auginama svori unsure.gif
Atsakyti
Negaliu likti abejinga ir aš. Skaitant ašarėlės kaupiasi akyse. Stiprybės tėveliams ir Deividukui 4u.gif . Tikrai vakare pervesiu į jūsų sąskaitėlę. Smagu kad jums dabar viskas gerai ir tikiu kad ir toliau taip bus. Deividukas labai gražus berniukas. Pati turiu sūnelį ir žinjau kad dėl jo viską padaryčiau, net ir neįmanomą. Tikiu kad jums užteks stiprybės, vilties viską ištverti ir tikiu, tikrai galėsite pasidžiaugti tolimesniai Deividuko laimėjimais, iš pradžių nedideliai, po to vis didesniais ir didesniais.
Atsakyti
Ne vakar, bet jau šiandien mano šeimos nedidelis indėlis jūsų vaikelio sveikatos link keliauja pas jus. Stiprybės ir sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2007 05 30, 18:12)
Ne vakar, bet jau šiandien mano šeimos nedidelis indėlis jūsų vaikelio sveikatos link keliauja pas jus. Stiprybės ir sėkmės  4u.gif

Nuosirdziai dekojame visos mano seimos vardu wub.gif wub.gif wub.gif Bukit sveikuciai!!!!!
Atsakyti
mano Deividukas siltai miega man uz nugarytes, paziuriu i angeleli ir neisivaizduoju koki skausma turi istverti srganciu vaikuciu teveliai... kai tik Deividuko tevelis parnes pinigeliu butinai pasidalinsime kiek tik galesime!!!!!!! negaliu likti abejinga tokiam graziam leliukui su tooooooookiu graziu vardu 4u.gif
Atsakyti
LaimMūsų visos šeimynėlės mažas indėliukas padės greičiau sūneliui pasveikti 4u.gif
Atsakyti