Įkraunama...
Įkraunama...

Naujų skyrelių pasiūlymai

QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 11 03, 12:34)
Tema apie neišnešiotukus tikrai yra. Pasinaudokite paieška.

bandziau, bet kazkodel tokios neismeta:((((
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2007 11 03, 11:43)
bandziau, bet kazkodel tokios neismeta:((((

Va
O jei dar netingetum paieškoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 11 03, 12:50)
Va
O jei dar netingetum paieškoti  mirksiukas.gif

aciu mieloji.
Atsakyti
Laba vakara, norėjau paklausti, gal butu galima perkelti šita tema http://www.supermama...howtopic=107293 prie ligos ir kitos problemytės, manau daugiau mamu pamatys ir galėsim bendraut mums aktualia tema, ir butu gerai pervadinti - vaikučiai gime vakumo ar repliu pagalba.
ačiū
Atsakyti
http://www.supermama...?...245907&st=0 štai čia tema
Atsakyti
QUOTE(snail @ 2007 11 03, 21:48)
Laba vakara, norėjau paklausti, gal butu galima perkelti šita tema http://www.supermama...howtopic=107293 prie ligos ir kitos problemytės, manau daugiau mamu pamatys ir galėsim bendraut mums aktualia tema, ir butu gerai pervadinti - vaikučiai gime vakumo ar repliu pagalba.
ačiū

labukas Snail, miela virtualioji Mamyte,
ryt Seimas spres, ar priimt sia peticija, ar ne. Tad siulau pasirasyti.
ir dar karta perkopinu savo laiskuti is kitos temos, nes manau, kad daugumai cia besilankanciu MAMU ta peticija yra vienaip ar kitaip svarbi.

labas rytas, visoms jau atsikelusioms ir esancioms SM:)
paskaitykit Seimo nuosprendi ir pasirasykit butinai, nes atsirado kazkokia viena isprotejusi moterele, kuri nenori, kad Seimas priimtu sia peticija.
Kvieciu visas visas MAMAS pasirasyti, kurioms yra brangus jos vaikas.
http://peticija_lt/visos/99/
aciu
Atsakyti
Miela virtualioji Simulka, džiaugiames, kad prisijungei prie mūsų, tačiau siūlau tau pirmiausiai susipažinti su mūsų taisyklėmis ir forumu.
Tavo žinutė su raginimu pasirašyti peticija šiuo atveju traktuojama kaip SPAM'as ir už tai gali gauti įspėjimą. Taigi, kad išvengtum įspėjimų, pirmiausiai susipažink su forumo struktūra ir taisyklėmis.
Linkiu tau malonaus bendravimo ir atmink: švaru ten, kur nešiukšlinama.
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2007 11 04, 11:44)

Ačiū Auges, kad sureagavai taip greit i mano prašyma aciuks.gif
Atsakyti
O aš norėjau paklausti:
kaip pasiekti supermamą g.gif ? Čia konspiracija ar ką? Dėžutė visad perpildyta, galimybės parašyti į asmeninį e-mailą - nėra g.gif . Ką tokiu atveju daryti? Kur gauti informacijos?

Aš buvau užvedus temą apie furnitūrą siuviniams (skyrelyje Kitas). Atsirado daug mamyčių norinčių kooperuotis ir užsisakinėti pigiau papuošimus siuviniams. Ale tema buvo ištrinta. Tai negi tai priskirta komercijai? Aš galvoju, kad mamų sėdinčių namuose su vaikiais ir norinčių užsidirbti savo siuviniais, mezginiais po vieną kitą litą iš vis nereikėtų apmokestinti... O jeigu jau atsirado galimybė priedus gauti šiek tiek pigiau nei parduotuvėje, tai kokia nauda bus jai tą galimybę apmokestinsit ir tuo pakelsit papuošaliukų savikainą?
Suprantu kai apmokestinami vaik.technikos, rūbelių, avalynės, žaislų pardavėjai, bet čia, kur kažkokia medžiaginė gėlytė kainuoja vid.apie 15cnt g.gif ... Kokio pelno tikitės iš tokio apmokestinimo?
Jums spręsti, ale aš manau, kad tai neteisinga schmoll.gif
Atsakyti
ne viena tema yra forume kur vyksta komercija,kalbu apie vaiku drabuzelius,zaislus ir jos sekmingai gyvuoja,tai kazkakip visai nesupratau kodėl buvo istrinta ta tema,jei butu kadabra neparasius kad papuosaliukai dar tik pakeliui nieks ir nebutu suregaves i skelbima,as uz tai kad tema gyvuotu nes pvz man mamai su mazu vaikuciu namuose tikrai sunku rasti tokiu grozybiu vietinese parduotuvese(jų mazame miestelyje is vis nera) o cia pasitaike tokia galimybe nusipirkti papuosimus ir se tau kad nori,tema dingo verysad.gif

leiskit mums mamoms dziaugtis savo kuriniais ir juos puosti
Atsakyti
Man tai is vis neaiskus moderatoriai ir ju supratimas. Manau nesubrendau nors pagal metus ir jau seniai laikas. Vieniems galima kitus trina. Pavyzdziui as patenkinta sia tema nes papuosaliukus uzsisakiau savo darbui mokykleleje. Per darbu technologijos pamokeles su mokinukais pasigaminti darbeliu. Kaimo vaikai tokiu dalyku nenusipirks. O mokyti kurti grozi uz pigesne suma tai tik i nauda. Ir tai viskas atseis is mano kisenes, o ne is vaiku

Gerb Moderatore galvokite ka darote kaip darote ir kam darote. Skirkite temas perpardavimui- komercijai. Jei nesugebate perleiskite pareigas kitiems.
Atsakyti
Dėkui Kulebam ir Janiku, tikėkimės, kad temą leis atnaujinti 4u.gif
Atsakyti