Įkraunama...
Įkraunama...

Naujų skyrelių pasiūlymai

QUOTE(Dolce Vita @ 2007 10 04, 11:10)
drinks_cheers.gif Pritariu BlackDee, tikrai reikėtų tokio subforumo. Bet kokiu atveju laukiam atsakymo. 4u.gif

thumbup.gif +1
Atsakyti
Išties, kvepalams reikia atskiro subforumo drinks_cheers.gif
Atsakyti
aš taip pat pritariu BlackDee - norisi daug diskutuoti, bet greit pasimesim tarp tiek temų. Juk parfumerija tokia neišsemiama sritis rolleyes.gif Todėl norėtųsi atskiro subforumo - lauksim moderatorių atsakymo 4u.gif
Atsakyti
gal būtų ir galima padaryti tokį forumą, bet bijau, kad prasidės atskirų temų kiekvieniems kvepalams banga. o joje atsakymai tik - super, patinka, ir aš tokius turiu, mano vyras svaigsta nuo šio kvapo ir t.t. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMama @ 2007 10 04, 16:44)
gal būtų ir galima padaryti tokį forumą, bet bijau, kad prasidės atskirų temų kiekvieniems kvepalams banga. o joje atsakymai tik -  super, patinka, ir aš tokius turiu, mano vyras svaigsta nuo šio kvapo ir t.t. bigsmile.gif

g.gif bet tokių bereikšmių temų juk kartais ir taip atsiranda, nors jų nėra daug ir pernelyg joms neišsivysčius galbūt galima ištrinti unsure.gif ir šiaip tokios bereikšmės temos gal kiek vaikiškos būtų, o subforumas rūpi daugiau toms merginoms, kurios labiau gilinasi į parfumerijos pasaulį rolleyes.gif galbūt klystu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(soir @ 2007 10 04, 18:08)
g.gif bet tokių bereikšmių temų juk kartais ir taip atsiranda, nors jų nėra daug ir pernelyg joms neišsivysčius galbūt galima ištrinti unsure.gif ir šiaip tokios bereikšmės temos gal kiek vaikiškos būtų, o subforumas rūpi daugiau toms merginoms, kurios labiau gilinasi į parfumerijos pasaulį rolleyes.gif galbūt klystu? g.gif

nesu aš kvepalų fanatikė, nemoku apibūdint kvapų kaip jūs, bet mielai skaitau jūsų temas, o bereikšmių temų niekur neišvengism, nes vis atsiranda naujokių, kurios nori pasireikšt ax.gif

Aš už subforumą, būtų geriau ir patogiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 04 spalio 2007 - 23:21
ir aš kvepalų atskirą skyrelį, nes dabar nervuoja, visas lapas vos ne kvepalų temos doh.gif
Atsakyti
Butu labai faina, kad kiekviename skyrelyje butu nors trumpas paaiskinimas, ka geriausiai rasyti i ta skyreli, pvz kaip "mano dienorastis", gal ir turiu ka parasyti, bet neisivaizduoju ka, kad butu i tema.
Atsakyti
Sorry,ponia, neseniai prisiregistravau,tai nespejau dar visko paziuret 4u.gif kas kaip ir kur,o cia tik nuomuone issakyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelina 2007 @ 2007 10 05, 13:28)
Butu labai faina, kad kiekviename skyrelyje butu nors trumpas paaiskinimas, ka geriausiai rasyti i ta skyreli, pvz kaip "mano dienorastis", gal ir turiu ka parasyti, bet neisivaizduoju ka, kad butu i tema.

Tai paskaitote kitų dienoraščius ir pažiūrit, ką kas ten rašo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelina 2007 @ 2007 10 05, 13:28)

Tai ką jūs rašote į savo dienoraštį yra viskas į temą. O forumo skyreliai yra trumpai aprašyti. Pvz:
Dažniausiai užduodami klausimai
Užsukite čia ir galbūt rasite atsakymą į savo klausimą. Forumo "techninė" pagalba.

Konkursai
Čia rasite informaciją apie forume vykstančius konkursus. Užeikite, sudalyvaukite ir laimėkite Jums skirtą prizą.

Mamos kompiuteris
Čia galite rašyti visus kompiuterinius klausimus: kaip sumažinti nuotraukas, kaip atsikratyti kompiuterinių virusų, kaip sukurti savo asmeninį puslapį ir t.t.

ir t.t.

Atsakyti
QUOTE(<Intraverte> @ 2007 08 03, 15:51)
Na, gal ir blogai aš supratau, jei ką nesupyk  mirksiukas.gif , bet man, temos: "Nėščiosios dieta" ir "Nėštumas ir svoris" nėra vienodos... Panašios, bet ne vienodos  unsure.gif

Jos nevienodos, bet rašoma apie tą patį, todėl naujokei ir kilo klausimų.

Tą patį galima pastebėti ir kitose temose, pvz. „kūdikių svoris“, „kūdikių svoris ir ūgis“ - abiejose rašoma tiek apie svorį, tiek apie ūgį, tai kam tada reikalingos abi temos ? Juk pakanka vienos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BaltairJuoda: 08 spalio 2007 - 13:32