QUOTE(Dolce Vita @ 2007 10 04, 11:10)
gal būtų ir galima padaryti tokį forumą, bet bijau, kad prasidės atskirų temų kiekvieniems kvepalams banga. o joje atsakymai tik - super, patinka, ir aš tokius turiu, mano vyras svaigsta nuo šio kvapo ir t.t.
QUOTE(SuperMama @ 2007 10 04, 16:44)
gal būtų ir galima padaryti tokį forumą, bet bijau, kad prasidės atskirų temų kiekvieniems kvepalams banga. o joje atsakymai tik - super, patinka, ir aš tokius turiu, mano vyras svaigsta nuo šio kvapo ir t.t. 
QUOTE(soir @ 2007 10 04, 18:08)
nesu aš kvepalų fanatikė, nemoku apibūdint kvapų kaip jūs, bet mielai skaitau jūsų temas, o bereikšmių temų niekur neišvengism, nes vis atsiranda naujokių, kurios nori pasireikšt
Aš už subforumą, būtų geriau ir patogiau
ir aš už kvepalų atskirą skyrelį, nes dabar nervuoja, visas lapas vos ne kvepalų temos
Butu labai faina, kad kiekviename skyrelyje butu nors trumpas paaiskinimas, ka geriausiai rasyti i ta skyreli, pvz kaip "mano dienorastis", gal ir turiu ka parasyti, bet neisivaizduoju ka, kad butu i tema.
Sorry,ponia, neseniai prisiregistravau,tai nespejau dar visko paziuret
kas kaip ir kur,o cia tik nuomuone issakyta
QUOTE(Angelina 2007 @ 2007 10 05, 13:28)
Butu labai faina, kad kiekviename skyrelyje butu nors trumpas paaiskinimas, ka geriausiai rasyti i ta skyreli, pvz kaip "mano dienorastis", gal ir turiu ka parasyti, bet neisivaizduoju ka, kad butu i tema.
Tai paskaitote kitų dienoraščius ir pažiūrit, ką kas ten rašo
QUOTE(Angelina 2007 @ 2007 10 05, 13:28)
Tai ką jūs rašote į savo dienoraštį yra viskas į temą. O forumo skyreliai yra trumpai aprašyti. Pvz:
Dažniausiai užduodami klausimai
Užsukite čia ir galbūt rasite atsakymą į savo klausimą. Forumo "techninė" pagalba.
Konkursai
Čia rasite informaciją apie forume vykstančius konkursus. Užeikite, sudalyvaukite ir laimėkite Jums skirtą prizą.
Mamos kompiuteris
Čia galite rašyti visus kompiuterinius klausimus: kaip sumažinti nuotraukas, kaip atsikratyti kompiuterinių virusų, kaip sukurti savo asmeninį puslapį ir t.t.
ir t.t.
QUOTE(<Intraverte> @ 2007 08 03, 15:51)
Na, gal ir blogai aš supratau, jei ką nesupyk
, bet man, temos: "Nėščiosios dieta" ir "Nėštumas ir svoris" nėra vienodos... Panašios, bet ne vienodos 
Jos nevienodos, bet rašoma apie tą patį, todėl naujokei ir kilo klausimų.
Tą patį galima pastebėti ir kitose temose, pvz. kūdikių svoris, kūdikių svoris ir ūgis - abiejose rašoma tiek apie svorį, tiek apie ūgį, tai kam tada reikalingos abi temos ? Juk pakanka vienos.