Įkraunama...
Įkraunama...

Naujų skyrelių pasiūlymai

QUOTE(Momė @ 2007 11 08, 18:00)
Ar kas nors atsakė, kodėl ištrynė?

KOL KAS RAMU,TAIP IR NEAIŠKU AR TEMA ATGIS
Atsakyti
QUOTE(-=migle=- @ 2007 11 12, 20:34)
Norėčiau pasiūlyti ne tiek skyrelį kiek naują forumo dalį. Kad būtų tokia "bėganti eilutė" viršuj, ten būtų galima rašyt tokius kaip skelbimus (ne tokius, kad pvz.: kažką parduodu), bet tarkim baigiasi tema, keli iškart pradeda kurt, nes nežino kuriam tai daryt. (žinoma čia toks primityvus pavyzdys  blush2.gif ) Nepradėsi gi visiems pokalbio dalyviams į až rašyt ir pan. Tai kaip tokia bendra skelbimų lenta. galima bendrai kažko paklausti (kai nori su visais pasisveikint o ne tam tikros temos dalyviais). Na žinoma gal ir panašu kažkiek į bendraminčius, bet tai būtų labiau bendra visiems.  4u.gif Tik vienas minusas: jei į tą bėgančią eilutę vienu metu bandys rašyt koks 100 žmonių  doh.gif . aš čia tik idėją duodu, gal patiks, o ją tobulint, žinoma, reikia  ax.gif

Tai nieks nenorėtų mano pasiūlymo pakomentuot? ax.gif
Atsakyti
Ačiū Supermamai už naują subforumą "Parfumerija" 4u.gif Daugybė parfumerijos naudotojų, besidominčių, mėgėjų, profesionalių, pradedančių, smalsuolių, žinovių... ir t. t. labai džiaugiasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 11 19, 15:43)
Ačiū Supermamai už naują subforumą "Parfumerija"  4u.gif  Daugybė parfumerijos naudotojų, besidominčių, mėgėjų, profesionalių, pradedančių, smalsuolių, žinovių... ir t. t. labai  džiaugiasi thumbup.gif

niu, einu tos jūsų parfumerijos žiūrėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 11 19, 15:45)
niu, einu tos jūsų parfumerijos žiūrėti  smile.gif

Kviečiam kviečiam, gal ir pati kada susigundysi ką parašyt 4u.gif
Atsakyti
Aš taip pat noriu labai labai nuoširdžiai padėkoti, kad nepatingėjot ir pagaliau turime atskirą subforumą apie parfumeriją wub.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Jau spėjom šiek tiek pasidžiaugti nauju "Parfumerijos" subforumu, bet štai bėda - vos į jį patekusios, per naktį dingo visos senosios "Kvepalų" temos (nuo 10-os iki 17-os), liko tik dabar "naudojama" 18-oji... Mes suprantam, kad negalima pabaigtų temų laikyt amžinai, bet "Grožio ir kosmetikos" forume yra senų temų, kurios pabaigtos prieš metus... O mūsų minimos "Kvepalų" temos baigėsi vos prieš vieną kitą mėnesį. Norėjom vertingesnę, ilgalaikę informaciją iš jų išsirankioti, sudėti pagal tematiką tinkančiuose puslapiuose (pvz., apie kvepalų sudėtines dalis), deja... Gal dar galima šias temas laikinai sugrąžinti - nors kelioms dienoms? blush2.gif
Atsakyti
Atėjau padėkoti už subforumą "Parfumerija" ax.gif Labai, labai AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau paprašyti subforumo Faunos skyrelyje. turime temą "Žirgų mylėtojų klubas", kuri užsipildo labai greitai, beje labai nepatogu vienoje temoje šnekėtis visomis mums rūpimomis temomis - kartais iškyla didelė diskusija, ir kitos temos nuplaukia tolyn. smile.gif Taigi būtų nuostabu, šalia Šunų, Kačių, turėti ir subforumą Žirgai.
Atsakyti
nors man neaktualu, tačiau gal visą Faunos forumą būtų tikslingas suskirstyti: Katės, Šunys, Žirgai, Paukščiai, Graužikai ir smulkūs žinduoliai, Akvariumai ir terariumai. atitinkamai jose būtų viskas apie ėdalą, inventorių ir kita.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 20 lapkričio 2007 - 12:53
QUOTE(muminukas @ 2007 11 20, 12:52)
nors man neaktualu, tačiau gal visą Faunos forumą būtų tikslingas suskirstyti: Katės, Šunys, Žirgai, Paukščiai, Graužikai ir smulkūs žinduoliai, Akvariumai ir terariumai. atitinkamai jose būtų viskas apie ėdalą, inventorių ir kita.

Manau, kad būtų per mažai temų, ir per daug subforumų. Žinoma, ir aš taip norėčiau, būtų daug patogiau, bet gal per daug tiesiog ax.gif
Atsakyti
As cia dar naujoke, tai nelabai gaudaus, kaip cia kas. Radau tema "Vyras ir motociklas", bet nieko apie moteri ir motocikla. Noriu pirkti motocikla, laikyti motociklos teises, bet reikis patarimu. Gal yra patyrusiu ir bendraminciu?
Atsakyti