Įkraunama...
Įkraunama...

Naujų skyrelių pasiūlymai

QUOTE(asta sal @ 2007 12 06, 00:18)
Sveikutes, aciu uz adresiukus biggrin.gif , radau tikrai idomios informacijos smile.gif  tik neradau to ka norejau rasti g.gif  perskaiciau daug bet taip ir nesuzinojau tiksliai. As noreciau zinoti ar mes gausime pinigelius kur auginame vaikelius ar tik tos kurios pagimdys vaikelius nuo kitu metu g.gif man tai aktualu nes dukrytei tik trys menesiukai blush2.gif  tikiuosi neatsibodau su tokiais klausimais mirksiukas.gif bet neradau atsakymo kurio ieskojau doh.gif

1. Įsigaliojus šiam įstatymui, iki tol paskirtos ir pradėtos mokėti motinystės (tėvystės) socialinio draudimo pašalpos, vadovaujantis šio įstatymo nuostatomis, atitinkamai perskaičiuojamos, padidinamos ir (ar) pratęsiamas jų mokėjimo laikotarpis.
2. Vaiko priežiūros atostogose esantiems apdraustiesiems asmenims (nepaisant to, ar vaiko priežiūros atostogos tęsiamos, ar suteikiamos iš naujo), kuriems motinystės (tėvystės) socialinio draudimo pašalpų mokėjimo laikas buvo pasibaigęs, nes vaikui (vaikams) suėjo vieni metai, nuo 2008 m. sausio 1 d. šių pašalpų mokėjimas tęsiamas, jeigu vaikui (vaikams) dar nėra suėję treji metai.
3. Šio straipsnio 1 ir 2 dalyse numatytais atvejais apdraustojo asmens kompensuojamasis uždarbis iš naujo neperskaičiuojamas.

Saltinis: http://www3.lrs.lt/p...s...ery=&p_tr2=
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanuk: 06 gruodžio 2007 - 11:56
Dekui uz atsakyma laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanuk @ 2007 12 06, 12:55)
1. Įsigaliojus šiam įstatymui, iki tol paskirtos ir pradėtos mokėti motinystės (tėvystės) socialinio draudimo pašalpos, vadovaujantis šio įstatymo nuostatomis, atitinkamai perskaičiuojamos, padidinamos ir (ar) pratęsiamas jų mokėjimo laikotarpis.
2. Vaiko priežiūros atostogose esantiems apdraustiesiems asmenims (nepaisant to, ar vaiko priežiūros atostogos tęsiamos, ar suteikiamos iš naujo), kuriems motinystės (tėvystės) socialinio draudimo pašalpų mokėjimo laikas buvo pasibaigęs, nes vaikui (vaikams) suėjo vieni metai, nuo 2008 m. sausio 1 d. šių pašalpų mokėjimas tęsiamas, jeigu vaikui (vaikams) dar nėra suėję treji metai. 
3. Šio straipsnio 1 ir 2 dalyse numatytais atvejais apdraustojo asmens kompensuojamasis uždarbis iš naujo neperskaičiuojamas.

Saltinis: http://www3.lrs.lt/p...s...ery=&p_tr2=

Nelabai supratau, o tai jei mano sunui dabar yra 2 metai ir 3 men. tai man dar priklauso ismoka is sodros?? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2007 12 06, 17:37)
Nelabai supratau, o tai jei mano sunui dabar yra 2 metai ir 3 men. tai man dar priklauso ismoka is sodros?? blink.gif

nuo 2008.01.01 ismokas gaus vaikai, kuriems tuo metu nebus 2 metu iki jiems sukaks 2-ieji.
nuo 2009.01.01 ismokas gaus vaikai, kuriems tuo metu nebus 3 metu (nuo 2), iki jiems sukaks 3-ieji.
Bent jau as taip supratau.
Ir siaip, fludinam mes cia ne vietoje. Tuoj moderatore bauda ivarys. Eikit skaitykit ir klauskit geriau socialiniu reikalu labirintuose. wink.gif
Sekmes.
Atsakyti
Aš manau galėtum sukurti skyreli: "Mūsų mažylių išdaigos" Nes butu linksma pasidalinti isdaigelemis musu mazyliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(♥♥♥♥b @ 2007 12 21, 11:40)
Aš manau galėtum sukurti skyreli: "Mūsų mažylių išdaigos" Nes butu linksma pasidalinti isdaigelemis musu mazyliu  smile.gif

o 10 dienų mažylis daug išdaigų krečia? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2007 12 21, 13:02)
o 10 dienų mažylis daug išdaigų krečia?  bigsmile.gif

griežtai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanuk @ 2007 12 21, 13:06)
griežtai  lotuliukas.gif

negirežtai mirksiukas.gif , atsižvelgiant į kitas nario žinutes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2007 12 21, 17:47)
negirežtai  mirksiukas.gif , atsižvelgiant į kitas nario žinutes biggrin.gif

Nieko nieko, moderatorius turi būti griežtas, kitaip jis negalėtų "eiti savo pareigų". (čia kaip ir teisininkams galioja taisyklė: teisininkas neturi mylėti žmonių... biggrin.gif)
Gerai, baigiu aš čia fludinti. blush2.gif
Atsakyti
Siulau sukurti skyreli VARDADIENIAI. Kad butu toks kalendorius, kur laisvai galima rasti pagal varda, kada vardadienis arba pasirinkti bet kuria diena ir pamatyti kas svencia savo vardadieni. 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelina 2007 @ 2007 12 25, 22:26)
Siulau sukurti skyreli VARDADIENIAI. Kad butu toks kalendorius, kur laisvai galima rasti pagal varda, kada vardadienis arba pasirinkti bet kuria diena ir pamatyti kas svencia savo vardadieni.  4u.gif  ax.gif

Na, ar aš kažką ne taip supratau, bet manau kvaila kurti skyriu vien tam, kad patalpinti į jį kalendorių. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelina 2007 @ 2007 12 25, 21:26)
Siulau sukurti skyreli VARDADIENIAI. Kad butu toks kalendorius, kur laisvai galima rasti pagal varda, kada vardadienis arba pasirinkti bet kuria diena ir pamatyti kas svencia savo vardadieni.  4u.gif  ax.gif

www.supermama.lt pirmame puslapyje pačioje apačioje yra skiltis vardadieniai, kuri atsinaujina kasdien ir matomi tądien švenčiančių vardadienius vardai, pagal www.day.lt duomenis smile.gif
Atsakyti