QUOTE(Ivile @ 2007 04 02, 11:08)
Pastebejiami būtų tokie: kiekvienais metais vis daugiau ir daugiau išleidžiam.

visų pirma, nenuostabu, kad išleidžiate daugiau....juk palyginkite kainas, kokios buvo prieš metus, dvejus ir kokios dabar

baisu

o algos nekilo, bent jau mano ir vyro...
Mes taupome tokiais būdais....Iš savo graudžios patirties supratau, neverta taupyti maistui. Mano tėvai spaudė centą prie cento (nekaltinu jų, tik to dėka turėjome butą, mašiną), bet...jie taupė matsui, pirkdavo, bile, kad valgoma, o ar sveika, skanu, tai jau buvo antrame plane. To pasekoje motinai visokios skrandžio opos, ligos, ir man sugadintas žarnynas

kai ištekėjau, vyras pasitaikė kulinaras, uošvienė irgi ir jie man padėjo susitvarkyti maisto reikalus, susireguliavo mano organizmas. Taigi maistui netaupom, o visa kita.....
Vyro alga kortelėje- paskola+ komunaliniai...visa kita lieka extra atvejams (t.y kiek sutaupom, mašinos remontui, tel remontui ir pan.)
Mano alga- korteleje, bet tik kokie 700 + 93 litai už vaiką

už juos gyvename, valgome...na, parsivežam daržovių iš kaimo, mėsos kartais uošviei įdeda....Bet sunku...
Kartais ir aš noriu surašyti viską, ką pirkome...ale mane nervina, kad daugelyje LT parduotuvėse neduoda čekio, jei jo neprašai, o nekartą paprašius, buvau apibarta, apiburbėjo, kam man makulatūros reikia...nusibodo prašinėt, nervina mane tokie pardavėjai bambekliai, negi elementariai nėra jiems išaiškinta, kad čekį duotų...
Tai va....esu truputį nusiminusi.....man atrodo, kad mums šeimoje reiktų surašyti, ne tik kiek kas savo reikmėm išleido, bet ir kas kur vienas kitą išleido...
Bandau rašyt:
Vyro pramogos:išleidau į baseiną, išleidau žvejoti, išleidau grybauti, su draugais bare buvo,meškerė+kabliukai+ ritės kokie 300 litų, striukė, batai, džinsai, šortai, pjūklas (brangus, pigesnio nesutiko pirkti)
Mano pramogos- išleido į darbą, išleido į darbą, neturiu palto, vaikštau us vasariniu švarkeliu, neturiu batų, vaikštau su kedais (4 m senumo), išleido į darbą, išleido į maximą
paskaičiau ir graudu