gal galetumete ir man atsiusti pakvietima
ingriga9@gmail.com
QUOTE(osita @ 2007 09 12, 15:56)
siurpu...kiek daug jaunu seimu savo noru atsisako galimybes pazinti pasauli, tobuleti... vardan keliu kvadratiniu metru.. kuriu net kokybe abejotina... ar sulauks dabartiniai namai kol bus grazintos paskolos...?
O ką jiems dayti, nes kai nuomojiesi moki vien už nuomą vos ne tą pačią sumą ką ir bankui. O kur garantija kad tavęs iš būsto neišmes. Sutartis rašo dažniausiai metams, jau aš tai kas metus tikrai nenorėčiau keltis vis į kitą butą
Sveikutes, gal kuri galetu atsiusti pakvietima i www.linkomanija.net. Niekaip nesusitvarkau su savo pinigeliais
. Jie vis kaskur nuo manes pabega

QUOTE(Vall2 @ 2007 09 07, 11:27)
rugsejo 8 diena
FORTUNA (HB) - 3*
Pusryciai ir vakariene -595 lt;
FORTUNA (AI) - 4*
Viskas iskaiciuota - 945 lt;
FORTUNA (HB) - 3*
Pusryciai ir vakariene -595 lt;
FORTUNA (AI) - 4*
Viskas iskaiciuota - 945 lt;
Vall2 is kur sita info? as ieskau paskutines minutes,bet zemiau nei 1500 nesu radus

QUOTE(IdeaFixe @ 2007 09 14, 11:03)
Vall2 is kur sita info? as ieskau paskutines minutes,bet zemiau nei 1500 nesu radus 

Ir man smalsu

QUOTE(einareja @ 2007 09 14, 14:43)
Ir man smalsu
vis galvoju , kad stversiu saviškį besispradantį ir išlėksiu kur šilta
bet vis pinigėliai...pasidairau i paskut.min. kainas ir viskas apie 1000 vienam.Gal nemoku ar nežinau kur ieškoti ?

obaba ...
zmones sako: kas iesko - tas randa.
realybeje naudoju e-mail sistema is NovusOrbis. (istryniau visus pasiulymus, paskui idesiu.) jei atmintis neapgauna: izide.lt
Taip pat palaikau glaudzius santykius su agentura: AmicusVerus.
Taip pat ... tiesioginius linkus i Teztour ir Novaturo paskutiniu sekundziu puslapius.
taip pat zinau laikus ... kada buna geriausios kainos - kaip paslapti pirma rugsejo savaite - visi isleidzia vaikus i mokykla, tai ... niekas niekur nenori vaziuoti !
nu ir paskutinis dalykas: daznai perku 15:00, o lektuvas ... 6:30.
priklausomai nuo to, ar lekiam dviese, ar visi ... renkuosi viezbucius. 2 ... 3 ... 4 zvaigzdes, ir maitinima. jei visi - butinai viskas iskaiciuota.
esu isbraukes is kelioniu saraso Bulgarija.
o mano pavyzdziai buvo turkija ir tunisas, kipras.
QUOTE(Zip @ 2007 08 28, 14:55)
Rasiau temoje apie finansines programeles. Naudojames MS Money 2007 Deluxe. Tai "nuhakintas" produktas..
ji galima rasti Linkomanija.Net (www.linkomanija.net)

Labas,
Gal galite ir man atsiųsti pakvietimą į šitą puslapį?klastuniete@gmail.com Ačiū
QUOTE(klastune @ 2007 09 18, 12:24)
Labas,
Gal galite ir man atsiųsti pakvietimą į šitą puslapį?klastuniete@gmail.com
Gal galite ir man atsiųsti pakvietimą į šitą puslapį?klastuniete@gmail.com
kazkaip nesuprantu zmoniu, jei nepadeda kalkuliatorius, jei nepadeda sveikas protas, negi manot, kad pades MS Money ??
Aisku, jei vartote 7 nulius ... kalkuliatoriai nemoka elgtis su tokiais skaiciais ...