Nuo tada kai pradėjom rimtai rašyti kur ir kirk išleidžiam, atsirado laisvų pinigėlių

vakar vakare gryžo mano vyras daviau laiška paskaityti apsipyle ašarom ir pasake jei tau su manim blogai tai skirkimes pagyvensim atskirai turėsim atskirus biudžetus ir nereiks kito pinigu skaičiuti. jis viska tai suvarte kad aš pasijutau tokia kalta ir nereikalinga, bet išlikau šalta nereikėjo kažkodel nei ašaru tramdyti nieko čia turbut kaltas mano egoizmas. sako pagalvoj jei tikrai tau blogai su manim aš drugiškai pasidalinsiu nturta su tavim ir eikim savais keliais. jis verkdamas man viska sake o mano sirdis net nesudrebejo. nesuprantu tai gal mane pinigai užvalde
QUOTE(savitre @ 2007 09 29, 13:42)
vakar vakare gryžo mano vyras daviau laiška paskaityti apsipyle ašarom ir pasake jei tau su manim blogai tai skirkimes pagyvensim atskirai turėsim atskirus biudžetus ir nereiks kito pinigu skaičiuti. jis viska tai suvarte kad aš pasijutau tokia kalta ir nereikalinga, bet išlikau šalta nereikėjo kažkodel nei ašaru tramdyti nieko čia turbut kaltas mano egoizmas. sako pagalvoj jei tikrai tau blogai su manim aš drugiškai pasidalinsiu nturta su tavim ir eikim savais keliais. jis verkdamas man viska sake o mano sirdis net nesudrebejo. nesuprantu tai gal mane pinigai užvalde
Ne pinigai užvaldė, o nori kad jums kuo geriau būtų, kad galiausiai kažką įsigytumėt. Bet žodžiai kad nereikės kito pinigų skaičiuoti, tai mane pribloškė

QUOTE(*Širdelė* @ 2007 09 29, 13:48)
Ne pinigai užvaldė, o nori kad jums kuo geriau būtų, kad galiausiai kažką įsigytumėt. Bet žodžiai kad nereikės kito pinigų skaičiuoti, tai mane pribloškė 

o mane pribloške pats faktas kad jis mieliau skiriasi nei parodo kur pinigus išleidžia. o aš visada stengiuosi vadovautis pirmiau galva o tik po to širdim tai ši karta neina galvoti nei širdim nei galva. patarkit ka darytumete jus
QUOTE(savitre @ 2007 09 29, 18:19)
o mane pribloške pats faktas kad jis mieliau skiriasi nei parodo kur pinigus išleidžia. o aš visada stengiuosi vadovautis pirmiau galva o tik po to širdim tai ši karta neina galvoti nei širdim nei galva. patarkit ka darytumete jus
Negalima apibudinti visiskai nepazistamo zmogaus.Pvz.mano vyras ir as truputi esam karstakosiai,tai susipyke kiek kartu skyremes!Abejoju ar jis taip is tikruju galvoja

QUOTE(*Širdelė* @ 2007 09 29, 11:39)
Nuo tada kai pradėjom rimtai rašyti kur ir kirk išleidžiam, atsirado laisvų pinigėlių 

As si menesi rigi rasau islaidas, isskyrus maista, nuo kito ir ji pridesiu. Vedu idomumo delei, noriu tiesiog pasiskirstyti, kam daugiau galime isleisti, kam maziau

o mes jau penki metai kaip vede. finansus skaiciuojam nuo pirmos gyvenimo kartu dienos (kitais metais bus 10 metu ka mes susipazinom)..buvo laikotarpiu kai dirbo vienas is musu....bet visada zinojom kiek yra pinigu, kur isleidziam, kiek atsidejom...koks kiekvieno indelis buvo konkretu menesi....
As tai esu pasidarius su exceliu tokia puikia lentele, kur automatiskai formules viska skaiciuoja. bereikia tik suvesti skaiciukus ir viskas matosi kaip ant delno - kur daugiausia isleista, kur galima pataupyti...

QUOTE(savitre @ 2007 09 29, 12:42)
Tik nepasiduok gasdinimams ir grasinimams ! Jis tiesiog manipuliuoja tavimi, tavo jausmais, nori, kad viskas butu kaip buve, vercia tave jaustis kalta. Tu jam paprastai, saltai, aiskiai pasakyk, kad skirtis tu su juo nenori ( juk nenori ?), gyventi atskirai taip pat, bet tvarka biudzete pas jus bus. Ir isdestyk plana, kaip viskas bus daroma su pinigais... Tavo vyras, matydamas, kad tu nepriimi kritikos is jo, nepasiduodi manipuliacijom, prades nusileisti ir taves klausyti. Nes jei dabar nusileisi, tai ir toliau liksi po jo padu, ir NIEKAS pinigu prasme jusu seimoj nepasikeis, patikek manim. Bus tik dar blogiau, zymiai blogiau, nei iki sio pokalbio. Tvirtybes tau eiti iki galo !

QUOTE(Kurpe @ 2007 09 29, 23:28)
As tai esu pasidarius su exceliu tokia puikia lentele, kur automatiskai formules viska skaiciuoja. bereikia tik suvesti skaiciukus ir viskas matosi kaip ant delno - kur daugiausia isleista, kur galima pataupyti...

Pas mane irgi lentele puikuojasi, vyrui turetu but idomu