Įkraunama...
Įkraunama...

Pažadai ir tikslai Naujiems metams!

QUOTE(F @ 2010 12 15, 22:11)
Pakeisti savo požiūrį į gyvenimą į tokį, kurio rezultatas būtų ramybė, kad ir kas benutiktų smile.gif

Labai geras tikslas,man ir gal tokio reikėtų ax.gif
Atsakyti
Daug tikslų yra smile.gif smile.gif bet iškart po naujų tikiuosi pagaliau pavyks pakilti karjeros laiptais, ir pradėti dirbti ten kur planuoju blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(cobyte @ 2010 12 15, 21:57)
Aš ir jau kuris laikas labai noriu,bet čia tik kokie metai laiko  smile.gif  Vyras vis mane pamokindavo,duodavo uošalioje vietoje pavažiuoti,tai sakė vairuoju gana  normaliai, taisykles dauguma moku,nes važiuojant mašina stebiu visas taisykles,klausinėju vyro ką reiškia toks ir anoks ženklas,man viską paaiškina,taip ir mokinuosi po truputi. smile.gif

Tai pradėk pinigėlius taupyti smile.gif , o šeip kaip instruktorius sako geriausiai eiti mokytis teisių jei prieš tai nieks nemokino važiuoti, nes kiekvienas instruktorius moko savaip, o jei šiek tiek mokaisi labai sunku, sakau iš patirties blush2.gif blush2.gif o kas liečia taisykles, aišku gerai anksčiau išmokti smile.gif
Atsakyti
As ateinanciais metais noriu susilaukti kudikelio ir dar pasikeisti buta i didesni 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Susirasti kita (nauja) darba ir... aplankyti Mountain Rushmore thumbup.gif
Atsakyti
Mano tikslas ismokti labiau vertinti ir branginti artimus zmones. Nustoti naudotis ju gerumu ir atlaidumu. Nes paziurejus i save i sono, kartais nemaloniai nustembu ir mano elgesys artimuju atzvilgiu kartais yra sokiruojantis. Tai man jau pradeda nebepatikti. Turiu suprasti, kad zmoniu kantrybe irgi turi ribas. Laikas keistis, kol dar nepaviratau i visiska monstra... smile.gif
Atsakyti
Pakeisti darba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanelle @ 2010 12 17, 12:28)
Pakeisti darba smile.gif

drinks_cheers.gif jei nepavyks, jauciu kelsiu sparnus ir paliksiu Lietuva verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balerina:): 17 gruodžio 2010 - 13:52
mano tikslai yra 2:
1. Išmokti kepti pyragus ir tortus ir taip palepinti savo šeimą. Galiu pasakyt tik tai, kad niekada nesu kepusi pyragų ir tortų blush2.gif
2. Išmogti megzti ir numegzti sūneliui bei vyrui megztukus. Megzti kaip ir moku elementariai, bet megztinių - ne.
Jei pavyks įvykdyti užsibrėžtus tikslus, tai būtų labai šaunu bigsmile.gif
Atsakyti
Tikslai kaip visada - spuortuoti, kad kūnas gražesnis pataptų, užsiauginti plaukus biggrin.gif išmokt labiau pasitikėt savim unsure.gif
Atsakyti
as labai noriu teises issilaikyt-kogero kaip dauguma cia- pakolkas, issakiusiu norus savus,bet viskas remiasi i pinigus verysad.gif
Atsakyti
Kitais metais gyvenimas apsivers (nauja veikla, šalis ir gyvenimas be šeimos) ir dėl to gerai pakratys mane, tad tikiuosi, kad viską sėkmingai ištversiu ir nesklandumų bus minimaliai smile.gif
Atsakyti
sveikiau gyventi : čia įeina mityba, sportas, buvimas gryname ore, saikingas alkoholio vartojimas..
pakeisti įproti daaug pirkti visko, norėčiau tapti taupesne ir įgyti tokį požiūrį, kad geriau kokybė nei kiekybė..
susirasti darbą ir neapleisti studijų dėl to.. smile.gif
Atsakyti