Įkraunama...
Įkraunama...

Pažadai ir tikslai Naujiems metams!

QUOTE(Salkauske @ 2009 12 15, 03:30)
Kol kas nieko nepasižadėjau  biggrin.gif Kam save įpareigoti ? biggrin.gif

drinks_cheers.gif
sutinku. jei bus lemta - issipildys ir taip.
o jei ne- tai planuok neplanaves.....
Atsakyti
aš tai pakankinsiu save, prisižadėjau gym'ą pradėt lankyt unsure.gif
Atsakyti
Na ne tai kad pazadejau, bet kitais metais planuoju isvykt i uzsieni ax.gif ir dar pasizadejau daugiau rupintis savo sveikata doh.gif
Atsakyti
nieko neprisizadejau kol kas biggrin.gif nebent eiti anksciau miegoti lotuliukas.gif
Atsakyti
jau kuris laikas nieko nežadu. Išaugau iš tokio amžiaus.
Atsakyti
as pasizadejau numesti iki vasaros 15kg ir aisku jau uzsirasiau nuo sausio pradesiu sportuoti smile.gif
Atsakyti
kaip ir kasmet biggrin.gif numesti svorio lotuliukas.gif
kas nros pasakytu, kad cia vekt, o ne juoktis reikia, ale naujametiniai pazadai jau tik juoka man kelia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 12 23, 12:37)
kaip ir kasmet  biggrin.gif  numesti svorio  lotuliukas.gif
kas nros pasakytu, kad cia vekt, o ne juoktis reikia, ale naujametiniai pazadai jau tik juoka man kelia  biggrin.gif

o gaila, as buvau sau pazadejusi sum azinti apimtis ir pereiti is 46 dydzio i 40 rolleyes.gif ivykdziau beveik 100proc tai dabar iki vasaros noriu iki 36 rolleyes.gif ir bus planas padaerytas galutinai, tai kad skirtingai zmones supranta pazadus, as jei pazadejau vadinas zut but turiu ir padaryt o nieko sudetingo juk nera tame, maziau esti ir sportuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaveja @ 2008 12 19, 21:37)
Niekad nepasizadedavau sau nieko, nekildavo net tokia mintis, bet siais ateinanciais metais pasizadu isnaudot visas gyvenimo suteiktas galimybes, rizikuot ir nepraleist savo sanso, kad ir kas benutiktu. Taip pat ir neprarast entuziasmo siekiant igyvendint idejas...

labai geras noras, sėkmės vykdant. aš to paties norėčiau...
Atsakyti
Šiek tiek apie pažadus kitais metais smile.gif
Atsakyti
Viena pažįstama prieš Naujus facebook'e užsirašė, kaip džiaugiasi pasitikdama Naujus be "uodegų", pabaigusi visus darbus. Gaila, aš taip nesijaučiu...
Bet visoms norėčiau palinkėti, kad net ir be pažadų sąrašėlio, jei ne šiuos metus, bet bent kitus sutiktų su tokia lengva širdimi, atlikusios visus darbus ir įsipareigojimus sau ir kitiems mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
1. kad aplankytu ,,gandras''
2. numesti nors 5kg
3. mesti rukyti
thumbup.gif
Atsakyti