Įkraunama...
Įkraunama...

Pažadai ir tikslai Naujiems metams!

O aš sau pasižadėjau pradėti sportuoti ir nevalgyti mėsos rolleyes.gif
Atsakyti
šiemet nieko nepasižadėjau, nes visvien mažai tokius pažadus išpildau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2008 12 21, 11:44)
Pazadu maitintis sveikai (mazinti saldumynu ir kitokiu "geru"patiekalu kieki) essen.gif

As lygiai ta pati
Atsakyti
Stengiuosi nezadeti to ko zinau, kad tikrai netesesiu, ypac jeigu tai susija kazkaip su maisto vartojimu ax.gif
Bet siaip metais pasizadejau sau ismokti LABAI gerai gaminti kristalu aplikacijas bigsmile.gif
Atsakyti
kažkada vis žadėdavau... paskui pastebėjau, kad būtent tie pažadai kaip tyčia visada lieka neišpildyti... tad jau keturi ar penki metai šampano taurę pakleiu be jokių pažadų sau... tik žvelgdama su meile vyrui į akis wub.gif
Atsakyti
Ar turite tikslą ateinantiems metams? Jei turite, kokį?
Atsakyti
turiu tikslą,išsilaikyti vairuotojo teises.
Atsakyti
Pradeti namo statybas
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2010 12 15, 21:29)
Pradeti namo statybas
smile.gif

Sėkmės statybose,kad tik viskas pavyktų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cobyte @ 2010 12 15, 21:24)
turiu tikslą,išsilaikyti vairuotojo teises.

Mano tikslas toks pat biggrin.gif jau kelinti metai vis nukeliu, bet kitais verkiant reikia išsilaikyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuosytia @ 2010 12 15, 21:38)
Mano tikslas toks pat biggrin.gif jau kelinti metai vis nukeliu, bet kitais verkiant reikia išsilaikyt biggrin.gif

Aš ir jau kuris laikas labai noriu,bet čia tik kokie metai laiko smile.gif Vyras vis mane pamokindavo,duodavo uošalioje vietoje pavažiuoti,tai sakė vairuoju gana normaliai, taisykles dauguma moku,nes važiuojant mašina stebiu visas taisykles,klausinėju vyro ką reiškia toks ir anoks ženklas,man viską paaiškina,taip ir mokinuosi po truputi. smile.gif
Atsakyti
Pakeisti savo požiūrį į gyvenimą į tokį, kurio rezultatas būtų ramybė, kad ir kas benutiktų smile.gif
Atsakyti