Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.IIIdalis

Labas rytas! Is tikro, vos tik pasitrauk- tai kad prirasot! o, svarbiausia, ne durnai ir su tokia JEGA!!! Visai ne keista, kad cia taip silta, gera..

Tuoj prisipazinsiu:
isimylejau Vijurka!!! Kaip dziaugiuosi uz Tave, kad Tavo verslininkas Tavo optimizma palaiko ir siaip Tave vertina!! Palauk kol ugtels vaikai, gal ir tapsi verslininkiene. Bet juk ne verslas yra svarbiausia. O gyvenimo skonis!!! As itariu, kad kai auginsiu vaikus, manes niekas neatpazins! Is besisukancios voveres, tapsiu besisypsancia MAMA ir man nieko nereikes, nes noresiu ryti akimirkas su vaiku (-ais).

Laura_K, knygyne maciau naujai isleista P.Krumm knyga

Pepilota, as tuoj Tau i AZ parasysiu
Atsakyti
Pepilota, dar palauk, man viskas dingo....ka rasiau!
Atsakyti

Jeigu noresit veliau galesiu parasyti viena pratima, kuri dabar eisiu daryt. Bet turesit pazadet, kad darysit ir pasidalinsit ispudziais. Uztrunka 5min.

Taip! Butinai, parsykit, kas skaitot sita knyga "Pakeisk gyvenimas per 7 dienas" Kokius pratimukus ten rekomenduoja daryti. Esu ne karta skaiciusi, kad imantis keisti savo mastyma, neuztenka viens tik skaityti, mastyti, bet ir "namu darbus daryti" reikia.

O reikejo man pradeti nuo LABAS RYTAS! VISOMS!
Esu kasdienine jusu pasisakymu skaitytoja. Atsiprasau, kad siuo metu tik Imu geras mintis ir jomis nesidalinu. Kaip jau seniau esam minejusios, apie ivairias dienas ir nuotaikas ju metu. Taigi mano galveleje - Suirute! Bandau rasti save ir atsakymus i svarbiausius mano gyvenimo klausimus. Delioju puzle! smile.gif
Esu istikima jusu skaitytoja Ir Myletoja! Tik siuo metu is salies.
Ir meet'e dalyvausiu, kada jis bebutu!
Sekmes! Graziu minciu! Ir kad svojones pildytusi! 4u.gif
Atsakyti
niu, ir ka tu ten rytais, Palomita, 5 min. darai??? Issiplepek!
Atsakyti
Sveikutės! ax.gif

Va, aš irgi laukiu- baisiai knieti sužinoti, kas ten per pratimukas ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 05, 09:43)
Labas rytas, bendramintes!!!!

As siandien ryta pradedu su puikia nuotaika lotuliukas.gif  Pasisveikinu su jumis ir begu krosiuko fitness3.gif 
Dabar esu tokiam kely: vakar dezese, Lietaus uzkresta, atkasiau knyga "Pakeisk gyvenima per 7dienas" ir pradejau skaityti. Kol kas patinka. Bet su ja, jauciu daug reikes dirbti, nes ten l. daug geru pratimu.
Ir taip pat kreipiausi i savo pasamone su klausimu: kokios man veiklos imtis? Nes kai pradejau galvoti, kad noriu kazko savo, pradejo plauktis ivairios idejos. Tai jauciausi tarp ju susipainiojusi doh.gif  Dabar kas vakara pries miega vis uzduosiu klausima. Ziuresiu koks bus atsakymas. Tikiu, kad ilgai laukti neteks ax.gif

Jeigu noresit veliau galesiu parasyti viena pratima, kuri dabar eisiu daryt. Bet turesit pazadet, kad darysit ir pasidalinsit ispudziais. Uztrunka 5min.
Ir citata visoms aktyvistems-pozityvistems dienos pradziai:

"Atsimink: kai Tu sakai: "Pasiduodu", kažkas kitas, atsidūręs toje pačioje situacijoje, sušunka: "O, kokia puiki proga!""

H.J.Brown

Sorry, cia Pepilota rase, as jai atsakiau, bet neaiskiai kazkaip gavosi. AS irgi Laukiu! smile.gif
Atsakyti
Labas, mergytės friends.gif
"Giliai širdyje turėk ramią vietelę, į kurią galėtų rinktis svajonės"
Noriu, kad visų svajonės materializuotųsi, pildytųsi! Kad mergytės, kurios nori vaikų, juos suptų ant rankųnestuke.gif , tik nepradėkit anksčiau laiko pirkt vaikiškų rūbėlių ax.gif , užbėgsit įvykiams už akių... Vežkit vežimukus mintyse... bigsmile.gif
Papasakosiu vieną juoką, kol mano spintoje kabojo sesers vestuvinė suknelė, tol buvau vieniša (na, čia ta prasme ne viena, bet tikro vyro horizonte vis nesimatė), kai tik ją (suknelę) pardavėme (po kelių laukimo metų, nes man dar jos ilgai neprireikė tongue.gif ) iš karto ėmė sektis meilėje biggrin.gif Ot... mirksiukas.gif
Šiandien kažkokia kvaila nuotaika, visą rytą šypsausi, linksma man mat mirksiukas.gif Gal čia busVakarės prisipažinimas mane taip įkvėpė, oi miargos negaliu, taip noriu realiai su Jumis visomis kada išgert kavos ir torto gabalą sušveist doh.gif Nusišypsot visoms gyva šypsena ir pasakyt: GYVENT GERA wub.gif
Ir visai nesvarbu, ar verslininkės mes, ar verslininkų žmonos, svarbu iš tiesų mūsų vidinė būsena!
P.S.Einu kept obuolių pyragą, turėsiu svečių. Kažkas krosiukus bėgioja, kažkas pyragus šveičia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 05 balandžio 2007 - 09:48
SVEIKUTĖS !!!!! 4u.gif

Aš tai pastaruoju metu labai ant tvarkymosi ''pasinešiau''. Galvoju gal PMS artinasi? lotuliukas.gif

Šiaip tvarkausi ir mąstau, kad atėjus pavasariui įnešiu į savo namus ir širdį daug naujo, gėrio ir grožio lotuliukas.gif 4u.gif

Ir galvoju, kad tas atsinaujinimas yra labai gerai.. wub.gif
Atsakyti
...as ir sakau, kad miargos vezat!! As visas jus isimylejau!!!
Ateis veina diena kaip ir su ta vestuvine parduota suknele, kad sveisim Vijurkos obuoliu pyraga REALIAI ir zviegsim is gerumo!! Tai nei PMS trukdys, nei nesurasti jaunikiai, nei nesukurti verslai.. Svarbu MES ir MUSU BUSENA!! VALIO!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 05, 11:44)
Labas, mergytės friends.gif
"Giliai širdyje turėk ramią vietelę, į kurią galėtų rinktis svajonės"
Noriu, kad visų svajonės materializuotųsi, pildytųsi! Kad mergytės, kurios nori vaikų, juos suptų ant rankųnestuke.gif , tik nepradėkit anksčiau laiko pirkt vaikiškų rūbėlių ax.gif , užbėgsit įvykiams už akių... Vežkit vežimukus mintyse... bigsmile.gif
Papasakosiu vieną juoką, kol mano spintoje kabojo sesers vestuvinė suknelė, tol buvau vieniša (na, čia ta prasme ne viena, bet tikro vyro horizonte vis nesimatė), kai tik ją (suknelę) pardavėme (po kelių laukimo metų, nes man dar jos ilgai neprireikė tongue.gif ) iš karto ėmė sektis meilėje biggrin.gif Ot... mirksiukas.gif
  Šiandien kažkokia kvaila nuotaika, visą rytą šypsausi, linksma man mat mirksiukas.gif Gal čia busVakarės prisipažinimas mane taip įkvėpė, oi miargos negaliu, taip noriu realiai su Jumis visomis kada išgert kavos ir torto gabalą sušveist doh.gif Nusišypsot visoms gyva šypsena ir pasakyt: GYVENT GERA wub.gif
Ir visai nesvarbu, ar verslininkės mes, ar verslininkų žmonos, svarbu iš tiesų mūsų vidinė būsena!
P.S.Einu kept obuolių pyragą, turėsiu svečių. Kažkas krosiukus bėgioja, kažkas pyragus šveičia lotuliukas.gif

Sveikos visos!
Klausimas Vijurkai, kaip irgi verslininko zmonai. Tau nebuna kartais, kad tavo vyras pastoviai ka nors uzmirsta ir tau pastoviai reikia primint, brangusis, nepamisk ta ir ta padaryt, nes praleisi proga, brangusis, tau butinai reikia siandien ten ir ten paskambint, nes bus velu rytoj ir pan.? Man kartais nieko, kai tai primenu, bet kartais... juodai bash.gif Na, zinau, kad turiu ji palaikyt ir jis mane palaiko, bet kartais uzknisa (ji irgi, kai jau per daznai kartoju, bet, jei nepakartosiu irgi bus blogai, tipo, nepriminei laiku). Na, esu jam zmona, mylimoji ir sekretore, tai kartais persiplesk, kai ir apie savo darba reikia galvoti. Bent jau man siandien tokia busena 000189.gif help.gif
O gal kai kurioms verslininkems irgi taip buna, kaip mano vyrui? bigsmile.gif Pasidalinkit ispudziais, nors as ne i tema siandien visai, bet reikia truputi pagalbos, siandien vienai bus sunku tai iveikti. P.S. nuotaika gera, tik daug ,mastyt reikia, kaip is sios padeties isbrist. Gal irgi kokiu pratimu yra nuo uzmarsumo ir issiblaskymo, bet jis ju nedarys, deja ("pamirs" biggrin.gif )
Aciuks uz demesi ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mergytės 4u.gif Kaip smagu čia visą būrį pozityviai nusiteikusių sutikti. Net kompo ekranas spinduliuoja energija lotuliukas.gif " Mes pakeisime pasaulį" thumbup.gif. Rytoj mano lialiaus gimtadienis, tikra aviniukė. Nors rytoj nieks ir neateis pasveikinti, visi vakar paskambino ir mandagiai atsiprašė ( na, pas visus savos problemos, kas susirgo, kas išvažiuoti turi) , bet savo lėlytei liūdėti vis tiek rytoj neleisiu. Varysim į piceriją, dar į kokią žaidimų aikštelę pasikarstyti nuvesiu, puošim kambarį balionais, valgysim tortą..
Atsakyti
Aš ne Vijurka, bet irgi pasisakysiu!!!

MB irgi reikia nuolat priminti kokie jo svarbiausi darbai laukia šiandien, ryt ir t.t. lotuliukas.gif
Jis toks užmirštukas pas mus, o gal visi vyrai tokie?

Kur kaklas pasuka, ten ir žiūri lotuliukas.gif :lotuliukas
:
Papildyta:
QUOTE(Kresida @ 2007 04 05, 12:14)
Sveikos, mergytės 4u.gif Kaip smagu čia visą būrį pozityviai nusiteikusių sutikti. Net kompo ekranas spinduliuoja energija lotuliukas.gif " Mes pakeisime pasaulį" thumbup.gif. Rytoj mano lialiaus gimtadienis, tikra aviniukė. Nors rytoj nieks ir neateis pasveikinti, visi vakar paskambino ir mandagiai atsiprašė ( na, pas visus savos problemos, kas susirgo, kas išvažiuoti turi) , bet savo lėlytei liūdėti vis tiek rytoj neleisiu. Varysim į piceriją, dar į kokią žaidimų aikštelę pasikarstyti nuvesiu, puošim kambarį balionais, valgysim tortą..

VAU kaip fainai 4u.gif lotuliukas.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti