Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.IIIdalis

QUOTE(Lietus @ 2007 04 04, 17:37)
Sveikas, Lauruk,
As tau asmeniskai rekomenduociau ta kur minejau P. McKenna "Pakeisk gyvenima per 7 dienas".Skaitau ja ir mane ji veza, tik reikia pratimukus daryti, kuriuos siulo.Kitaip nepajusi to kaifo.

Sveikatos, tavo mociutei  4u.gif

aciu Lietuti, reiks nulekt i knygyna jei visai nesutingsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietus @ 2007 04 04, 18:37)
Sveikas, Lauruk,
As tau asmeniskai rekomenduociau ta kur minejau P. McKenna "Pakeisk gyvenima per 7 dienas".Skaitau ja ir mane ji veza, tik reikia pratimukus daryti, kuriuos siulo.Kitaip nepajusi to kaifo.

Sveikatos, tavo mociutei  4u.gif

Labutis, prazuvele!!!

Kaip gyveni? Einu ir as tos knygos skaityt. Ti reik susirast, nes dar dezese. Dar nenusipirkau knygu lentynos. Bet uztai isigijau kompo stala siandien ir visokiu smulkmenu virtuvei. Kaifas!!!

O tu tuos pratimus darai? Kazkaip retokai uzsuki.... Jau buvau pasigedus wub.gif
Atsakyti
Ir vel prapuole blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Manta @ 2007 04 04, 16:00)
As tai shiandien vos speju jus skaityt, o laikaus, tai kaip visuomet linksmai ir puikiai! As kitiap negaliu, mano gyvenimas - anekdotas smile.gif

Man tokie žmonės tai liuxovi drinks_cheers.gif Lengva, paprasta, vienu žodžiu - faina 4u.gif
Atsakyti
Dabar klausau Sinatros "What a wonderfull world" ir kaifuoju. Nereali man sita daina wub.gif

Noriu leliuko 2.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 04, 18:27)
Noriu leliuko 2.gif

pepilota, kažkada kažkur jau rašiau, kad dar būdama viena (neturėjau net rimto draugo tuo metu) įsivaizduodavau save: stumiančią vaikišką vežimėlį, šalia einantį vyrą, žinodavau, MES-ŠEIMA 4u.gif Nuo apimančio jausmo kreizėdavau tongue.gif , net šilta ant dūšios darydavosi bigsmile.gif Tikrai žinojau, tai įvyks, tik štai kada? blush2.gif
Ir tai išsipildė, ar greitai? thumbup.gif Negaliu pasakyti, gyvenau dėl savęs, tai laikas šeimai tiesiog ATĖJO savaime. tongue.gif
Dabar matau svajonėse mūsų namuką, matau žalią veją, matau medinius laiptus ir židinį...Bet apie tai jau rašiau anoje temos dalyje, nesikartosiu vėl g.gif

pepilota, pamėgink ir tu retkarčiais įsijausti į rolę, kad esi mama nestuke.gif Matysi, pajusi naujų potyrių, kurie realybėje kažkiek skirsis, nes bus kur kas stipresni, motinystė - veža rolleyes.gif Pasiųsk pasąmonei norą ir gyvenk atsipalaidavusi, tikiuosi, kad greitai mes išgirsime žinią - jau, jau, jau! nestuke.gif bigsmile.gif Ir tada jau dalinsim kitokius patarimus wub.gif
Labanakt.
Atsakyti
pepilota, pamėgink ir tu retkarčiais įsijausti į rolę, kad esi mama nestuke.gif Matysi, pajusi naujų potyrių, kurie realybėje kažkiek skirsis, nes bus kur kas stipresni, motinystė - veža rolleyes.gif Pasiųsk pasąmonei norą ir gyvenk atsipalaidavusi, tikiuosi, kad greitai mes išgirsime žinią - jau, jau, jau! nestuke.gif bigsmile.gif Ir tada jau dalinsim kitokius patarimus wub.gif
Labanakt.
[/quote]

Taigi as taip jau pradejau daryt. Parduotuvese apziuriu nestukiu skyrius, kaitenka pastumti vezimeli toooks geras jausmas apima. Ir siaip mazi vaikuciai sukelia fantastiskus jausmus. Mano MB siandien grizes is darbo svaigo kiek graziu leliu prisiziurejo (oro uoste dirba). Sako, ziurejau ir svaigau. Gal kai dviese taip svaigsim bus greitesnis rezultatas g.gif
Dar gal reikes, kaip knygose raso, vaizdiniu prisidaryt- prisikabinet graziu mazu vaikuciu nuotrauku.

Viskas, mergytes, labanakt visoms!!! Einu sapnuot savo svajoniu issipildymo wub.gif
Atsakyti
aš visą naktį sapnavau, kad aš nėščia
čia nuo jūsų kalbų toks poveikis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2007 04 05, 08:08)
aš visą naktį sapnavau, kad aš nėščia
čia nuo jūsų kalbų toks poveikis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pagal sapninyką būti nėščiai reiškia gauti naudos. Taigi dairykis. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2007 04 05, 08:43)
Pagal sapninyką būti nėščiai reiškia gauti naudos. Taigi dairykis. bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nauda niekada nepakenks biggrin.gif

Enija, o kur tas sapnininkas? g.gif gal kur internete?

tiesą pasakius aš dažnai sapnuoju, kad nėščia paskutinius 3-4 mėnesius
ir sapnai tokie realūs, netgi kartais sapnuoju, kad turiu lėliuką, jį maitinu
bet šiąnakt sapnavau, kd nėščia, jau su tokiu didesniu pilvu rolleyes.gif nuostabus jausmas buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2007 04 05, 08:52)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nauda niekada nepakenks biggrin.gif

Enija, o kur tas sapnininkas? g.gif gal kur internete?
tiesą pasakius aš dažnai sapnuoju, kad nėščia paskutinius 3-4 mėnesius
ir sapnai tokie realūs, netgi kartais sapnuoju, kad turiu lėliuką, jį maitinu
bet šiąnakt sapnavau, kd nėščia, jau su tokiu didesniu pilvu rolleyes.gif nuostabus jausmas buvo blush2.gif

Seniai už pečiaus užmečiau. Turėjau smetanską tokį. Tiek ir atsimenu: sapnuoti pilvą- nauda. O lėliukas- rūpesčiai. rolleyes.gif

Netrukdysiu pozityviai mastyt, tik sapnai iš pasąmonė atkeliauja. Tai tiek. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, bendramintes!!!!

As siandien ryta pradedu su puikia nuotaika lotuliukas.gif Pasisveikinu su jumis ir begu krosiuko fitness3.gif
Dabar esu tokiam kely: vakar dezese, Lietaus uzkresta, atkasiau knyga "Pakeisk gyvenima per 7dienas" ir pradejau skaityti. Kol kas patinka. Bet su ja, jauciu daug reikes dirbti, nes ten l. daug geru pratimu.
Ir taip pat kreipiausi i savo pasamone su klausimu: kokios man veiklos imtis? Nes kai pradejau galvoti, kad noriu kazko savo, pradejo plauktis ivairios idejos. Tai jauciausi tarp ju susipainiojusi doh.gif Dabar kas vakara pries miega vis uzduosiu klausima. Ziuresiu koks bus atsakymas. Tikiu, kad ilgai laukti neteks ax.gif

Jeigu noresit veliau galesiu parasyti viena pratima, kuri dabar eisiu daryt. Bet turesit pazadet, kad darysit ir pasidalinsit ispudziais. Uztrunka 5min.

Ir citata visoms aktyvistems-pozityvistems dienos pradziai:

"Atsimink: kai Tu sakai: "Pasiduodu", kažkas kitas, atsidūręs toje pačioje situacijoje, sušunka: "O, kokia puiki proga!""

H.J.Brown
Atsakyti