Busvakare,gal galima man i asmenine truputuka apie ta operacija ishsamiau?
QUOTE(Manta @ 2007 04 05, 16:53)
ir kas cia tiap paskatino tokiuos ivykius?
Tiesiog teko suvokti, jog aš dar nepakankamai psichologiškai pasiruošusi šiam pasauliui. Dar negimiau. Ir man daugiau nereikia nieko. Tik laisvės, savarankiškumo ir nepriklausomybės. Jei aš svajodavau, jog va, ateis diena, sutiksiu kokį vyrą, įsimylėsiu, apsivesim, prigimdysiu vaikų ir toliau laimingai gyvensim, tai dabar apie tai nė pagalvoti nenoriu. Tikriausiai aš taip persisotinau tomis mintimis, jog man pačiai darosi ir koktu, ir juokinga. Tiesiog tikiuos ateity nepasiduoti aplinkos spaudimui, o gyventi taip, kaip aš noriu.
O as noriu palinketi....
Visoms graziu Sv. Velyku! Paciu silciausiu spalvu ant jusu marguciu! Silciausiu jausmu jusu sirdelese!
As jau jusu nebeaplankysiu iki Po velyku!
Uz tai Sekmes !
Visoms graziu Sv. Velyku! Paciu silciausiu spalvu ant jusu marguciu! Silciausiu jausmu jusu sirdelese!
As jau jusu nebeaplankysiu iki Po velyku!
Uz tai Sekmes !
QUOTE(RVB @ 2007 04 05, 09:57)
Tau nebuna kartais, kad tavo vyras pastoviai ka nors uzmirsta ir tau pastoviai reikia primint, brangusis, nepamisk ta ir ta padaryt, nes praleisi proga, brangusis, tau butinai reikia siandien ten ir ten paskambint, nes bus velu rytoj ir pan.? Man kartais nieko, kai tai primenu, bet kartais... juodai
RVB, primenu ir saviškiui verslininkui, kad tam paskambink, ten kažkur nuvažiuot turėjai (juk pasakojai pats

QUOTE(Kresida @ 2007 04 05, 10:14)
Nors rytoj nieks ir neateis pasveikinti, visi vakar paskambino ir mandagiai atsiprašė ( na, pas visus savos problemos, kas susirgo, kas išvažiuoti turi) , bet savo lėlytei liūdėti vis tiek rytoj neleisiu. Varysim į piceriją, dar į kokią žaidimų aikštelę pasikarstyti nuvesiu, puošim kambarį balionais, valgysim tortą..
Pasveikink jubiliatę ir nuo supermamų forumiečių. Faina - vaikams tėvai visas pasaulis, ir kad tų svečių nebus, niekis, tai jie praras, ne jūs

QUOTE(Laura_k @ 2007 04 05, 10:28)
Tai ko dabar nuotaika tokia?

Kai man nuotaikos nėr - skaitau knygas, padeda atsirobot nuo kasdienybės

QUOTE(O_N_O @ 2007 04 05, 11:12)
Įsivaizduok, kad įspyriau! Иandau įsivaizduot, kaip tai sau pavyktų padaryt

QUOTE(Manta @ 2007 04 05, 14:04)
O as siandien kaip barbe devynbarbe pasijauciau. Pdariau pyraga, cia toky supermamose labai paprasta perskaiciau. Du pipirai nemie, tai paraleliai apie juos sokineju... Tik va viena nuvariau miegot - uz minutes ateina visas apsasarojes ir su guzu kaktoje "Sokinejau sokinejau ir va...." saldau jau guza, mazoji demesio reikalaut pradejo... Toks sheimyninis chaosas ir as vidury
. bet kas svarbiausia.... Su sypsena! Ir visa tai nuo tada, kai cia pasisikaitinet pradejau. Va.
Smagu kad esat !

Smagu kad esat !
Manta, atsiųsk (jei gali) į AŽ savo pyrago receptą, iškepsiu savo verslininkui. Mėgsta

QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 05, 14:36)
Apie tai, apie ką aš svajojau, nė pagalvoti nenoriu. Dabar tetrokštu pagyventi savo malonumui.
Kas taip pakoregavo svajones?

QUOTE(Vijurka @ 2007 04 05, 17:08)
Mano tėčio topinė mintis "Kuo mažiau svajonių - tuo mažiau nusivylimų". Nebeturiu apie ką svajoti, nes aš viską turiu.
O iš tiesų tai man dabar taip nuoširdžiai ant visko dzin, kad net nieko galvoti nebesinori. Ryt mano pirmoji savarankiška kelionė į sostinę ir aš tuo džiaugiuosi.
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 05, 15:01)
Tiesiog teko suvokti, jog aš dar nepakankamai psichologiškai pasiruošusi šiam pasauliui. Dar negimiau. Ir man daugiau nereikia nieko. Tik laisvės, savarankiškumo ir nepriklausomybės. Jei aš svajodavau, jog va, ateis diena, sutiksiu kokį vyrą, įsimylėsiu, apsivesim, prigimdysiu vaikų ir toliau laimingai gyvensim, tai dabar apie tai nė pagalvoti nenoriu.
Kaip tai,dar negimiau?

Dujkaukee, aš tai susidariau vaizdą, kad tu dar labai jauna šeimai, ar klystu? Jei taip, tai ir nekurk dar vizijų apie šeimyninį gyvenimą, persisotinsi be laiko

"Atsimink: kai Tu sakai: "Pasiduodu", kažkas kitas, atsidūręs toje pačioje situacijoje, sušunka: "O, kokia puiki proga!""
H.J.Brown
Ar nepraziopsojot? Uzsiraset? Super!!! specialiai grizau atgal
Papildyta:
...as irgi susidariau vaizda, kad Dujokaukeee, dar turi gyventi ir gyventi..
H.J.Brown
Ar nepraziopsojot? Uzsiraset? Super!!! specialiai grizau atgal
Papildyta:
...as irgi susidariau vaizda, kad Dujokaukeee, dar turi gyventi ir gyventi..
QUOTE(Manta @ 2007 04 05, 17:01)
Busvakare,gal galima man i asmenine truputuka apie ta operacija ishsamiau?
žiūriu, truputį pavėlavau, mane ta operacija taip pat domina

Gal Tu man Manta, gali atpsakoti ką Tau BusVakare paporino?
Būtų diiidelis ačiukas.
Ir į klubą varau, gyvenu šiandien diena!Va taip va...

QUOTE(busVakare @ 2007 04 05, 15:55)
O_N_O, o Tau ziovulys ima ir kai mano intern.puslapi kuri????
Cia oras kaltas! Man siandien durniaus voliojimo diena. Isijujngsiu i darbus tik po velyku. Taip nusprendziau ir nesinervuoju!
[b]

Cia oras kaltas! Man siandien durniaus voliojimo diena. Isijujngsiu i darbus tik po velyku. Taip nusprendziau ir nesinervuoju!
[b]
nu gi ima, ima

..as irgi barbe devyndarbe siandien.. kad ir zandikaulius baigiu issinarint beziovaudama.. gavau atostogu iki treciadienio ir nusprendziau, kad reik darbuose pasispaust kol mokslai nuosaly trumpam..

..tiesa sakant, kuo daugiau darbu turi tuo geriau viska speji - ar cia tik man taip atrodo?

Papildyta:
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 05, 16:08)
Įsivaizduok, kad įspyriau! Иandau įsivaizduot, kaip tai sau pavyktų padaryt
Tokiu atveju - reikia PRAŠYT PAGALBOS, norinčių padėti visada atsiras

ziuriu, ko man cia palengvejo

Nea, cia ne \tau vienai taip. Cia ir man taip.Ir visiem taip. Kuo daugiau darbu- tuo daugiau padarai!!! Dievinu toki meta!
O siandien? Darbai apdelioti, durniukas voliojamas, ai, rytoj, ai, po velyku... Ir ka darau? Sedziu ir rasineju... Tas ner blogai!Pardon!
123456, Tau Manta atsiusk mano rastliava su copy pagalba..
Tai i kluba varysi????
O siandien? Darbai apdelioti, durniukas voliojamas, ai, rytoj, ai, po velyku... Ir ka darau? Sedziu ir rasineju... Tas ner blogai!Pardon!
123456, Tau Manta atsiusk mano rastliava su copy pagalba..
Tai i kluba varysi????
Aga varau, ai, aš jau irgi Velykinėm nuotaikom gyvenu ir taip faina
Lauksiu Mantos laiškučio..
Norisi sveikų akučių :lotuliukas:

Lauksiu Mantos laiškučio..