o as cia supermamu forume skaiciau, tai ten yra pavardinta tos rizikos, tai ir apstojus noret buvau... Bet shiaip tai.. Akiniai uzkniso juodai!
dar nepulkim cia atsisveikinet pries velykas ir atvaziuojancia anytas!!! Turim rytoju!
Jeeezau, kaip gera su jumi! Kaip seima!! Man irgi liudna, kad prisijungsiu po rytojaus tik 11d...
Operacija visaaaai nerizikinga! Nes ne rankom atliekama, o kompu. Kad man itampa nuimt, zinot apie ka su gydytoju kalbejau? Jis man su tuo lazeriu kazka "svilina", o as jam pasakoju, kaip organizuoju uzsienieciams keliones. Kokia mano mylimiausia kavine Rygoje. Kur geriu TAline vyna. Kokie "lochai" estai...As jam:"Daktare, suprantu, kad mano demesi norit nukreip, kad nieko nejausciau, bet as noriu pabut susikaupus". Jis man:"Kodel taip manot?Ne, man tikrai labai idomu kas ten Rygoje..." Zvengt vos nepradejau. Bet judet negalejau.. O paskui taip gerai miegojau namuose. O atsikelus savo vestuvines footgrafijas ant sienos jau studijavau...
Papildyta:
mes jau nuo TEMOS nukrypom... Bet su savo teigiamu mastymu ne tik kad be komplikaciju operacija isgyvensim, bet ir rentgenu galesim dirbti!!!
Jeeezau, kaip gera su jumi! Kaip seima!! Man irgi liudna, kad prisijungsiu po rytojaus tik 11d...
Operacija visaaaai nerizikinga! Nes ne rankom atliekama, o kompu. Kad man itampa nuimt, zinot apie ka su gydytoju kalbejau? Jis man su tuo lazeriu kazka "svilina", o as jam pasakoju, kaip organizuoju uzsienieciams keliones. Kokia mano mylimiausia kavine Rygoje. Kur geriu TAline vyna. Kokie "lochai" estai...As jam:"Daktare, suprantu, kad mano demesi norit nukreip, kad nieko nejausciau, bet as noriu pabut susikaupus". Jis man:"Kodel taip manot?Ne, man tikrai labai idomu kas ten Rygoje..." Zvengt vos nepradejau. Bet judet negalejau.. O paskui taip gerai miegojau namuose. O atsikelus savo vestuvines footgrafijas ant sienos jau studijavau...
Papildyta:
mes jau nuo TEMOS nukrypom... Bet su savo teigiamu mastymu ne tik kad be komplikaciju operacija isgyvensim, bet ir rentgenu galesim dirbti!!!
BusVakare, as kadanors busiu tavo keleive, y kokia nors Riga ar Talina. Jus su vaikais 4 metu priimat ar nelabai?
Manta!!! As savo vokiskai kalbancios mamos ir nekalbancio brangiausio neimu! Isivaizduok, 30-40 Vokietijos pensininku ir visa laika per mikrofona mano balsas vokiskai!Nebent sakyciau, kad cia mano praktikante su dviem praktikantais
Nea. Pamirsk!
Geriau, kai vaikai paaugs mes cia visos busika paimsim ir nuleksim!

Geriau, kai vaikai paaugs mes cia visos busika paimsim ir nuleksim!
ui nea..... Su Vokieciais ir as nenoriu

QUOTE(O_N_O @ 2007 04 05, 15:41)
...nu gali atsikelt ir negriebt akiniu, o pirma nueit apgraibom susirast klozeta ir kaip pataikyt pritupt .. nusipraust..

QUOTE(Manta @ 2007 04 05, 15:41)
o as zinokite su akiniais ir miegu. Bo nemegstu busenos, kad atsikeli ir nematai. Plius nakty kai reikai mazei soskute idet, ar pienuku pagirdyt, tai gi baisu... kad buteliuko i aky neidetum...
Nu merginos, springstu šiandien iš juoko

Tiesiog protingų moterų klubas, kas astra akiniuota, likusios kas antra - operuotos

Manta, o tu čia rimtai su akiniais miegi?

Pasakiau štai grįžusiam vyrui, tai abu skaniai pasijuokėmė. Nepyk, nu bet toks
myžjuokis užėjo, kad negaliu

Gerai, pazvenkit!
Ainu salotu pjaustyt. Mano brangusis, nusprende, kad jam reikia svori mest. (O jusu brangieji alu geria?Jei taip, o zinoma, kad taip, tai kiek? ir kaip daznai? Maniskis i diena po buteli! Ar as nenormali, kad del to burbu???) Tai as dabar is jo raciono pirmu numeriu ALU isbraukiau ir ant kruopu sodinsiu! Oi, pagyvensiu! O ryt is pacio ryto tiapu tiapu pas ginekologe. Kam daugiau raportuosiu atsakyma?Spekit is pirmo karto?
Pirmiau mamai, o paskui supermamai
Cia gal jau kokia tai stadija???
Ainu salotu pjaustyt. Mano brangusis, nusprende, kad jam reikia svori mest. (O jusu brangieji alu geria?Jei taip, o zinoma, kad taip, tai kiek? ir kaip daznai? Maniskis i diena po buteli! Ar as nenormali, kad del to burbu???) Tai as dabar is jo raciono pirmu numeriu ALU isbraukiau ir ant kruopu sodinsiu! Oi, pagyvensiu! O ryt is pacio ryto tiapu tiapu pas ginekologe. Kam daugiau raportuosiu atsakyma?Spekit is pirmo karto?

Cia ne stadija, tik cia visos tavo atsakymo lauks. O mano vyras geria alu ir dazniausia alu, bet ne kasdien, bet..... kartais buna, kad trise per vakara deze ishgeria.
O nuo butelio gi cia nieko tokio, vitamino b pasidaugina kiekis organizme
Niam niam as irgi alaus uzsimaniau, ir ishvis noreciau gal kokio vyno, neatsimenu kada buvau gerus, nes maitint tik priesh puse menesio nustojau.... paragaut paragaudavau, bet taip va kad atsisest ir vakarojant ishgert.
Reiks vyrui pasiulyt....

O nuo butelio gi cia nieko tokio, vitamino b pasidaugina kiekis organizme

Niam niam as irgi alaus uzsimaniau, ir ishvis noreciau gal kokio vyno, neatsimenu kada buvau gerus, nes maitint tik priesh puse menesio nustojau.... paragaut paragaudavau, bet taip va kad atsisest ir vakarojant ishgert.

Dovanokit, jei kas nors tai jau citavo
Gabrielis Garsija Markesas ,,13 frazių apie gyvenimą"
1. Aš myliu tave ne už tai, koks tu, o už tai, koks aš, kai būnu su tavimi.
2. Nei vienas žmogus nevertas tavo ašarų, o tie, kurie jų verti, tavęs nepravirkdys.
3. Vien tik todėl, kad kažkas nemyli tavęs taip, kaip tau norisi, dar nereiškia, kad jis nemyli tavęs iš visos širdies.
4. Tikras draugas tas, kuris laikys tave už rankos ir jaus tavo širdį.
5. Blogiausias būdas ilgėtis žmogaus tai būti kartu su juo ir suprasti, kad jis niekada nebus tavo.
6. Niekada nenustok šypsotis, net kai tau liūdna: kas nors gali įsimylėti tavo šypseną.
7. Gali būti, kad šiame pasaulyje tu tik žmogus, bet kam nors tu visas pasaulis.
8. Neeikvok laiko žmogui, kuris netrokšta praleisti jo su tavimi.
9. Gali būti, kad Dievas nori, jog mes sutiktume netinkamus žmones iki tol, kol sutiksime tą vienintelį, kad kai tai atsitiks mes būtume už tai dėkingi.
10. Neverk, kad kas nors baigėsi. Nusišypsok, kad tai apskritai buvo.
11. Visada atsiras žmonių, kurie suteiks tau skausmą. Reikia ir toliau tikėti žmonėmis, tik būti truputį atsargesniais.
12.Tapk geresniu ir pats suprask, kas esi, prieš sutikdamas naują žmogų ir tikėdamasis, kad jis tave supras.
13. Nedėk šitiek pastangų, patys geriausi dalykai atsitinka netikėtai.

Gabrielis Garsija Markesas ,,13 frazių apie gyvenimą"
1. Aš myliu tave ne už tai, koks tu, o už tai, koks aš, kai būnu su tavimi.
2. Nei vienas žmogus nevertas tavo ašarų, o tie, kurie jų verti, tavęs nepravirkdys.
3. Vien tik todėl, kad kažkas nemyli tavęs taip, kaip tau norisi, dar nereiškia, kad jis nemyli tavęs iš visos širdies.
4. Tikras draugas tas, kuris laikys tave už rankos ir jaus tavo širdį.
5. Blogiausias būdas ilgėtis žmogaus tai būti kartu su juo ir suprasti, kad jis niekada nebus tavo.
6. Niekada nenustok šypsotis, net kai tau liūdna: kas nors gali įsimylėti tavo šypseną.
7. Gali būti, kad šiame pasaulyje tu tik žmogus, bet kam nors tu visas pasaulis.
8. Neeikvok laiko žmogui, kuris netrokšta praleisti jo su tavimi.
9. Gali būti, kad Dievas nori, jog mes sutiktume netinkamus žmones iki tol, kol sutiksime tą vienintelį, kad kai tai atsitiks mes būtume už tai dėkingi.
10. Neverk, kad kas nors baigėsi. Nusišypsok, kad tai apskritai buvo.
11. Visada atsiras žmonių, kurie suteiks tau skausmą. Reikia ir toliau tikėti žmonėmis, tik būti truputį atsargesniais.
12.Tapk geresniu ir pats suprask, kas esi, prieš sutikdamas naują žmogų ir tikėdamasis, kad jis tave supras.
13. Nedėk šitiek pastangų, patys geriausi dalykai atsitinka netikėtai.
Gyvenimas turi savąją aušrą, saulėtekį ir zenitą.
Gyvenimo aušra yra Meilė.
Gyvenimo saulėtekis yra Išmintis.
Gyvenimo zenitas yra Tiesa.
Tapki gyvenimo aušra! Sukrauk pumpurus! Išsitiesk, stokis ant kojų ir pajusk, jog esi susijęs su visomis dangaus ir žemės būtybėmis.
Tapki gyvenimo saulėtekiu! Pražydėk ir užmegzk vaisių!
Pasiek gyvenimo zenitą. Subręsk!
Kai pakilsi į patį gyvenimo zenitą, pajausi jo didziąją prasmę, subrandinsi jo palaimingąjį vaisių.
~~~~~~~
Tiesą pasakius, nėra geresnio laiko būti laimingam, kaip būtent dabar. Jei ne dabar, tai kada? Jūsų gyvenimas visada bus pilnas iššūkių ir kliūčių. Geriausia, ką mes galime padaryti, tai tą pripažinti ir stengtis būti laimingais bet kokiu atveju...
~~~~~~~
Ir visa tai tik tam, kad suprastum, kad nėra geresnio laiko būti laimingam kaip dabar. Laimė yra kelionė, o ne tikslas Dirbk taip, lyg tau nereikėtų pinigų Mylėk taip, lyg niekad nebūtum buvęs įskaudintas Šok, lyg niekas tavęs nematytų...
~~~~~~~
Dalai Lamos pamokymai
1. Įvertink tai, kad didžioji meilė ir didieji pasiekimai visada lydimi didelės rizikos.
2. Kai ką nors prarandi, neprarask ir pamokos.
3. Vadovaukis trimis taisyklėmis:
- Gerbk save,
- Gerbk kitus ir
- Būk atsakingas už visus savo veiksmus.
4. Prisimink, kad negauti tai ko norisi, kartais yra laimė.
5. Išmok taisykles, tai žinosi kaip tinkamai jas laužyti.
6. Neleisk nedideliam konfliktui sugadinti puikių santykių.
7. Kai tik supranti, kad suklydai, iš karto imkis veiksmų, kad pataisytum klaidą.
8. Kiekvieną diena praleisk šiek tiek laiko vienas.
9. Būk atviras pokyčiams, tačiau neprarask savo vertybių.
10. Prisimink, kad tyla kartais būna pats geriausias atsakymas.
11. Nugyvenk gerą, garbingą gyvenimą. Tuomet, kai pasensi, galėsi pažvelgti atgal ir dar kartą pasidžiaugti.
12. Gyvenimo pagrindas meilė tvyranti tavo namuose.
13. Sprendžiant nesutarimus su mylimais žmonėmis žvelk tik į esamą situaciją. Nesidairyk į praeitį.
14. Dalinkis savo žiniomis. Tai būdas tapti nemirtingu.
15. Rūpinkis žeme.
16. Kartą metuose nuvyk ten, kur dar nebuvai.
17. Prisimink, kad geriausi santykiai tie, kuriuose meilė vienas kitam didesnė nei poreikis vienas kito.
18. Kritiškai įvertink sėkmę, kurios pasiekimui teko atsisakyti ko nors.
19. Meilę ir valgio gaminimą traktuok su nerūpestingu laisvumu...
Papildyta:
Jeigu nori jaustis laimingas būdamas tarp žmonių, ir kad žmonės jaustųsi laimingi būdami su Tavim, išmok juos mylėti.
Jeigu nori išmokti juos mylėti, iš pradžių išmok mylėti save.
Jeigu nori išmokti mylėti save, tapk toks, koki save galėtum mylėti.
Meilė juk yra tyra, skaidri, šilta, šviesi... Meilė yra tik teigiama ir teikianti. Gydanti ir kurianti.
Dovanojanti ir laiminanti..
Pamėgink ir Tu toks tapti.
Tapk Meile !
Papildyta:
Desiderata
Ženk ramiai tarp triukšmo ir skubėjimo - atmink, kokią palaimą gali rasti tyloje.
Neatsisakydamas savęs, visada, kai tik įmanoma, gerai elkis su kitais žmonėmis. Savo tiesą dėstyk aiškiai ir ramiai. Išklausyk kitų, juk net kvailys ir netikėlis turi savo istoriją.
Jeigu bandysi lygintis su kitais, gali pasijusti tuščias, apkars gyvenimas, kadangi visada surasi geresnių bei blogesnių už save.
Tegul Tavo pasiekimai ir planai bus Tavo džiaugsmo šaltinis. Savo darbą, kad ir koks jis bebūtų kuklus, atlik iš širdies: jis yra tikra vertybė kintančiuose likimo vingiuose.
Būk atsargus savo sumanymuose, nes pasaulis pilnas apgavystės, bet suvok tikrų dorybių prasmę. Daugybė žmonių siekia dorų idealų, ir visur gyvenime rasi daug heroizmo.
Būk savimi, nesistenk nugalėti jausmų, nebūk ciniškas meilėje, kadangi pasaulyje, kupiname nejautrumo ir nusivylimo, ji yra amžina kaip žolė.
Ramiai, be nusivylimo priimk metų naštą, be skausmo ir širdgėlos atsisveikink su jaunyste. Ugdyk sielos tvirtybę, kuri skaudžioje nelaimėje galėtų apginti ir taptų Tavo skydu.
Nesikankink dėl vaizduotės tvarinių. Didelė baimė ir nerimas dažniausiai kyla iš nuovargio bei vienatvės. Laikykis sveikos disciplinos, bet būk sau švelnus. Esi Visatos vaikas kaip medžiai ir žvaigždės. Turi teisę čia būti. Ar Tau aišku, ar ne, neabejok, jog Visata yra tokia, kokia ir turi būti.
Savo troškimuose ir darbuose būk taikoje su Dievu. Ir triukšme, ir gyvenimo sūkury išlaikyk pusiausvyrą.
Būdamas apgaulingas, nuobodus, su savo neišsipildžiusiomis ir išsisklaidžiusiomis svajonėmis, žinok - pasaulis puikus.
Būk atidus. Stenkis būti laimingas.
(Anoniminis tekstas (1692m.), surastas senoje
Šv. Povilo bažnyčioje Valtimorėje)
Gyvenimo aušra yra Meilė.
Gyvenimo saulėtekis yra Išmintis.
Gyvenimo zenitas yra Tiesa.
Tapki gyvenimo aušra! Sukrauk pumpurus! Išsitiesk, stokis ant kojų ir pajusk, jog esi susijęs su visomis dangaus ir žemės būtybėmis.
Tapki gyvenimo saulėtekiu! Pražydėk ir užmegzk vaisių!
Pasiek gyvenimo zenitą. Subręsk!
Kai pakilsi į patį gyvenimo zenitą, pajausi jo didziąją prasmę, subrandinsi jo palaimingąjį vaisių.
~~~~~~~
Tiesą pasakius, nėra geresnio laiko būti laimingam, kaip būtent dabar. Jei ne dabar, tai kada? Jūsų gyvenimas visada bus pilnas iššūkių ir kliūčių. Geriausia, ką mes galime padaryti, tai tą pripažinti ir stengtis būti laimingais bet kokiu atveju...
~~~~~~~
Ir visa tai tik tam, kad suprastum, kad nėra geresnio laiko būti laimingam kaip dabar. Laimė yra kelionė, o ne tikslas Dirbk taip, lyg tau nereikėtų pinigų Mylėk taip, lyg niekad nebūtum buvęs įskaudintas Šok, lyg niekas tavęs nematytų...
~~~~~~~
Dalai Lamos pamokymai
1. Įvertink tai, kad didžioji meilė ir didieji pasiekimai visada lydimi didelės rizikos.
2. Kai ką nors prarandi, neprarask ir pamokos.
3. Vadovaukis trimis taisyklėmis:
- Gerbk save,
- Gerbk kitus ir
- Būk atsakingas už visus savo veiksmus.
4. Prisimink, kad negauti tai ko norisi, kartais yra laimė.
5. Išmok taisykles, tai žinosi kaip tinkamai jas laužyti.
6. Neleisk nedideliam konfliktui sugadinti puikių santykių.
7. Kai tik supranti, kad suklydai, iš karto imkis veiksmų, kad pataisytum klaidą.
8. Kiekvieną diena praleisk šiek tiek laiko vienas.
9. Būk atviras pokyčiams, tačiau neprarask savo vertybių.
10. Prisimink, kad tyla kartais būna pats geriausias atsakymas.
11. Nugyvenk gerą, garbingą gyvenimą. Tuomet, kai pasensi, galėsi pažvelgti atgal ir dar kartą pasidžiaugti.
12. Gyvenimo pagrindas meilė tvyranti tavo namuose.
13. Sprendžiant nesutarimus su mylimais žmonėmis žvelk tik į esamą situaciją. Nesidairyk į praeitį.
14. Dalinkis savo žiniomis. Tai būdas tapti nemirtingu.
15. Rūpinkis žeme.
16. Kartą metuose nuvyk ten, kur dar nebuvai.
17. Prisimink, kad geriausi santykiai tie, kuriuose meilė vienas kitam didesnė nei poreikis vienas kito.
18. Kritiškai įvertink sėkmę, kurios pasiekimui teko atsisakyti ko nors.
19. Meilę ir valgio gaminimą traktuok su nerūpestingu laisvumu...
Papildyta:
Jeigu nori jaustis laimingas būdamas tarp žmonių, ir kad žmonės jaustųsi laimingi būdami su Tavim, išmok juos mylėti.
Jeigu nori išmokti juos mylėti, iš pradžių išmok mylėti save.
Jeigu nori išmokti mylėti save, tapk toks, koki save galėtum mylėti.
Meilė juk yra tyra, skaidri, šilta, šviesi... Meilė yra tik teigiama ir teikianti. Gydanti ir kurianti.
Dovanojanti ir laiminanti..
Pamėgink ir Tu toks tapti.
Tapk Meile !
Papildyta:
Desiderata
Ženk ramiai tarp triukšmo ir skubėjimo - atmink, kokią palaimą gali rasti tyloje.
Neatsisakydamas savęs, visada, kai tik įmanoma, gerai elkis su kitais žmonėmis. Savo tiesą dėstyk aiškiai ir ramiai. Išklausyk kitų, juk net kvailys ir netikėlis turi savo istoriją.
Jeigu bandysi lygintis su kitais, gali pasijusti tuščias, apkars gyvenimas, kadangi visada surasi geresnių bei blogesnių už save.
Tegul Tavo pasiekimai ir planai bus Tavo džiaugsmo šaltinis. Savo darbą, kad ir koks jis bebūtų kuklus, atlik iš širdies: jis yra tikra vertybė kintančiuose likimo vingiuose.
Būk atsargus savo sumanymuose, nes pasaulis pilnas apgavystės, bet suvok tikrų dorybių prasmę. Daugybė žmonių siekia dorų idealų, ir visur gyvenime rasi daug heroizmo.
Būk savimi, nesistenk nugalėti jausmų, nebūk ciniškas meilėje, kadangi pasaulyje, kupiname nejautrumo ir nusivylimo, ji yra amžina kaip žolė.
Ramiai, be nusivylimo priimk metų naštą, be skausmo ir širdgėlos atsisveikink su jaunyste. Ugdyk sielos tvirtybę, kuri skaudžioje nelaimėje galėtų apginti ir taptų Tavo skydu.
Nesikankink dėl vaizduotės tvarinių. Didelė baimė ir nerimas dažniausiai kyla iš nuovargio bei vienatvės. Laikykis sveikos disciplinos, bet būk sau švelnus. Esi Visatos vaikas kaip medžiai ir žvaigždės. Turi teisę čia būti. Ar Tau aišku, ar ne, neabejok, jog Visata yra tokia, kokia ir turi būti.
Savo troškimuose ir darbuose būk taikoje su Dievu. Ir triukšme, ir gyvenimo sūkury išlaikyk pusiausvyrą.
Būdamas apgaulingas, nuobodus, su savo neišsipildžiusiomis ir išsisklaidžiusiomis svajonėmis, žinok - pasaulis puikus.
Būk atidus. Stenkis būti laimingas.
(Anoniminis tekstas (1692m.), surastas senoje
Šv. Povilo bažnyčioje Valtimorėje)
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 05, 16:58)
Niekada nenustok šypsotis, net kai tau liūdna: kas nors gali įsimylėti tavo šypseną.
Na, Dujokaukee, čia ir pacitavai, reiks užsiseivinti

Papildyta:
QUOTE(busVakare @ 2007 04 05, 16:49)
Mano brangusis, nusprende, kad jam reikia svori mest. (O jusu brangieji alu geria?Jei taip, o zinoma, kad taip, tai kiek? ir kaip daznai? Maniskis i diena po buteli! Ar as nenormali, kad del to burbu???)
Teisingai nusprendė tavo brangusis

QUOTE(Manta @ 2007 04 05, 16:54)
...neatsimenu kada buvau gerus, nes maitint tik priesh puse menesio nustojau.... paragaut paragaudavau, bet taip va kad atsisest ir vakarojant ishgert.

Aš irgi, kol maitinau,tai svajojau, kada ateis laikas, kai alaus, vyno galėsiu paragaut..., o atėjo ir pasirodė, kad noras praėjo, čia, kaip tas namukas su nykštuku

Papildyta:
plato, kaip laikaisi? Retai čia beužsuki?

Papildyta:
QUOTE(busVakare @ 2007 04 05, 16:49)
O ryt is pacio ryto tiapu tiapu pas ginekologe. Kam daugiau raportuosiu atsakyma?Spekit is pirmo karto?
Pirmiau mamai, o paskui supermamai
[/color]

Sėkmės pas daktariūkščių

QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2007 04 05, 10:33)
va kaip tik radau eilini nebloga straipsniuka musu tema
cia
Gal nieko ypatingo,bet visvien optimistiskai nuteikia...

cia
Gal nieko ypatingo,bet visvien optimistiskai nuteikia...
Užsiseivinau, perskaičiau, iš tiesų gerų nuotaikų turintis straipsnis. Teisingame kelyje esame, merginos