Nu, mergiotes, reik mums per Vyno dienas 05.05 susbegt! Ziuriu jus bemaitindamos cia nei vyno nei alaus nebegeriat...O mes cia su kaimynu pora vynu pradegustavom... (tikrai kokia tai stadija cia man su jumis... pasidare prie stalo liudnoka... as...smurkst... prie supermamos... kas ka atsake.. ir puoliau rasyt... nes Vijurka matau..) Butume Vilniuje kartu... tai ne tik meilei prisipazinciau... Palaukit kol man sezonas prasides... Vaikus tik sumigdysim ...ir konstruktyviai mastysim...Gal man reik i Vilniu kraustytis, nes tik Manta salia, bet kas is to, josios vaikai vis serga, ir taip kavai nesusieinam...
O mano www. pulapis bus jeginis! Vienos mamytes deka!!
Ikiuks! iki rytojaus!!
Vijurka,LABANAKATIS
Papildyta:
Vijurka, LABANAKTIS! Norejau pasisakyt...
Sveikutes. Gal ir man permeskit ta pasakojima apie akiu lazeri? Pasirodau kaip menulis, o jus cia taip intensyviai bendraujat, kai anksciau tik tema buvo uzvesta, tai marias laiko per diena cia praleisdavau, bet mazai pasisakymu buvo
Vis nepataikau...
As tai bandau akis gerint ir pozityviu mastymu. Buvo pavyke jogos pratimais pagerint 0,5 akis... Bet vis kovoju su savim - ar tikejimu pagerint akis ar visgi atsidedinet pinigiuku operacijai..

As tai bandau akis gerint ir pozityviu mastymu. Buvo pavyke jogos pratimais pagerint 0,5 akis... Bet vis kovoju su savim - ar tikejimu pagerint akis ar visgi atsidedinet pinigiuku operacijai..
As po darbo
Gera buvo diena
Esu pavargus, kad daug prirasyciau
Tik norejau pasakyt, kad man labai faina rasti jusu pasisakymus ir aciu visoms, kad esat
Labanakt

Gera buvo diena

Esu pavargus, kad daug prirasyciau

Labanakt

Dujokaukeee pavarė su citatomis, nuostabūs žodžiai

Papildyta:
nu aš prasčiausiai iš visų matau, pas mane akiniai - 8, linzės - 7
taigi vakar vakare sulyginau savo regėjimo rezultatus (kaupiu čekiukus, kai tikrina kompu)
2003 m. lapkritį abi akys buvo - 8,5, 2004 m. lapkritį dešinė akis buvo - 8,5, kairė - 8,75
vakar rezultatai: dešinė - 7,5, kairė -7,25
o juk paprastai po žiemos regėjimas būna dar labiau nusilpęs nuo vitaminų ir saulės trūkumo
kažkoks stebuklas
o gal tiesiog tikėjimas, kad mano akys yra sveikos, kad su jomis visks yra gerai
o operacijai kol kas nesiryžtu, bet tai nereiškia, kad jos niekad nesidarysiu, dar nesubrendau jai

Papildyta:
QUOTE(liepsnele @ 2007 04 05, 21:59)
Sveikutes. Gal ir man permeskit ta pasakojima apie akiu lazeri? Pasirodau kaip menulis, o jus cia taip intensyviai bendraujat, kai anksciau tik tema buvo uzvesta, tai marias laiko per diena cia praleisdavau, bet mazai pasisakymu buvo
Vis nepataikau...

nu aš prasčiausiai iš visų matau, pas mane akiniai - 8, linzės - 7
taigi vakar vakare sulyginau savo regėjimo rezultatus (kaupiu čekiukus, kai tikrina kompu)
2003 m. lapkritį abi akys buvo - 8,5, 2004 m. lapkritį dešinė akis buvo - 8,5, kairė - 8,75
vakar rezultatai: dešinė - 7,5, kairė -7,25
o juk paprastai po žiemos regėjimas būna dar labiau nusilpęs nuo vitaminų ir saulės trūkumo

kažkoks stebuklas

o gal tiesiog tikėjimas, kad mano akys yra sveikos, kad su jomis visks yra gerai

o operacijai kol kas nesiryžtu, bet tai nereiškia, kad jos niekad nesidarysiu, dar nesubrendau jai
o as norbekovo knyga kai skaiciau, ten tipo raso, kad regejima galima pataisyt ir be jokiu operaciju, o butent jo metodais. Beja pirmas svarbiausias dalykas, butent tikejimas, kad akys yra geros. O toliau jau pratimai. Nu bent kaip jis pasakoja, tai ish jo kursus praejusiu zmoniu labai mazam procentui nepavykdavo pasiekt gero regejimo.
Bet as tai nevalinga tokia teta, paskaiciau ta knyga , po pagalve pasidejau ir laukiu kol pratimai patys pasidarys
Busvakare... o as zinai kaip galvoju, nera neimanomu dalyku, yra dar mazai noro. Va kai labai labai uzsimanysim kartu kavos gert, tai tada niekas niekas nepamaishys. Jis pas mus dar tik auga....
O beja per vyno dienas as kaip tik irgi Vilniuje busiu. As pas stomotologe vaziuoju butent 05.05
gal visos susesim ir padiskutuosim tada

Busvakare... o as zinai kaip galvoju, nera neimanomu dalyku, yra dar mazai noro. Va kai labai labai uzsimanysim kartu kavos gert, tai tada niekas niekas nepamaishys. Jis pas mus dar tik auga....

O beja per vyno dienas as kaip tik irgi Vilniuje busiu. As pas stomotologe vaziuoju butent 05.05

Labas rytas visoms
Man po vakar truputį galvytę skauda...
Bet diena - nuostabi, faina kai saulutė šypsosi.

Man po vakar truputį galvytę skauda...

Bet diena - nuostabi, faina kai saulutė šypsosi.

Labas rytas!!!!
Ko tai klaviatura manes neklauso
dar jauciuosi ziauriai apsimiegojus.
Bet vistiek pirmas darbas uzeiti pas mamas
BusVakare, tuoj atsigaunu ir tau atrasau
Ko tai klaviatura manes neklauso

Bet vistiek pirmas darbas uzeiti pas mamas

BusVakare, tuoj atsigaunu ir tau atrasau

QUOTE(busVakare @ 2007 04 05, 15:37)
Niu, mergaites, va, tik prasitark, kad apsioperavus...Gerai:Mantai rasyta varianta persiunciu. Ir nebus jokiu -7! Tegyvuoja morkos- ir geras regejimas! Kaifas, kai atsikeli ir ne akinius griebi. Tiksliau, jau pamirsau, kad kazkada nemaciau...
Papildyta:
Pasirodo, jau spejau istrinti. Manta, ku ku? Periusk dar ir O_N_O.
Papildyta:
Pasirodo, jau spejau istrinti. Manta, ku ku? Periusk dar ir O_N_O.
O gal ir as galeciau gauti laiskeli apie operacija? Galima ir patrumpinta varianta, jei ka

Geros visoms dienos!
Nors ka cia linket, gi ji ir taip gera

Labas rytas!!
Viliojanciai oras atrodo, bet neapsigaukit.. Laaabai salta! O as visada kaip varle, apsalusiom galunem. Turejau praeitam gyvenime gyvent kokioj Ispanijoj.. Tad laukiu nesulaukiu silumos. Man jos niekada nebuna per daug!
Grizome is kliniku. Na, ka : pradesim ilga tyrimosi etapa. Maniskis zagtels, kai jam reiks kai ka pristatyt. Ot, motina isaugino drovuoli! Vargas man kartais buna tam tikroj sferoj...O dar geriausia, kad daktaryte leptelejo, kad jei kraujo grupes nedera, tai gali tirtis kiek nori- vaiku nebus. Kito partnerio atveju-vaikai byrete byretu. Bet cia dar nesvarstomas atvejis.
O norejau pasidalinti dar tuo, kad labai sujaudinta likau savo daktarytes. Ji turejo dideli sukretima sveikatos atzvilgiu (sutrenkta galva, puse metu lovoj, svitinimai ir t.t.), Kaip sakoma, antras gyvenimas suteiktas. Ginekologe- akusere. Ypatingos silumos zmogus!! O kokia grazi!!!O balsas!!! Kai grizo i praktika po savo ligu- nuo klienciu buvo gelem uzvesrta. Ziuriu i ja ir galvoju:"Noriu ir as 40 m. tokia but kaip ji". Retai sutinku zmoniu, kurie sviecia siluma..Taip ir nesinori prie jos kalbet, o tik klausytis...Vat kazkaip ir pagalvojau: kartais padejuojam neturim to, ar ano...O gali viena diena kazkas atsitikt, kad gulesi lovoj ir gyvensi tik prisiminimais kokia buvai grazi, liekna, verzli ir t.t. Nevarykim Dievo i medi, a ne?
Manta, tikiu, kad tikejimo pagalba galima pasigydyti paciam. Reik but pasiruosus ilgam ilgam saves isbandymui, kantrybei. Per viena diena nepasveiski. O norisi greito rezultato... Delto knygos laikomos po pagalve. Teisingai pasakei, kai labai labai noresi, tada ir bus ir operacija ir kavos gerimas. Reikia to didelio noro! As noro kavai turiu, bet tegu jis dar paauga!
Kai bus silciau...
Bajm, dar karta sakau, kad vidine busena nulemia ir fizine busena. Valio, kad matai visu vienetu daugiau!!!
O as visai nesigailiu, kad pasioperavau!!!
Pepilota, budinkis! Laukiu ziniu!
123456, itariu dj-vakareli nebuvo ir prapuole su savo balansais. Uzuojauta!(man asmeniskai visada gaila zmoniu, kurie dirba su skaiciais... Mano atveju, atsidurciau viena koja grabelyje..As cia tik siaip! Nekreipk demesio!Kai kas gal grabelyje viena koja butu, istisai kalbedamas mikrofonu be sustojimu
)
Laura_K dingo visiskai!!!!
Viliojanciai oras atrodo, bet neapsigaukit.. Laaabai salta! O as visada kaip varle, apsalusiom galunem. Turejau praeitam gyvenime gyvent kokioj Ispanijoj.. Tad laukiu nesulaukiu silumos. Man jos niekada nebuna per daug!
Grizome is kliniku. Na, ka : pradesim ilga tyrimosi etapa. Maniskis zagtels, kai jam reiks kai ka pristatyt. Ot, motina isaugino drovuoli! Vargas man kartais buna tam tikroj sferoj...O dar geriausia, kad daktaryte leptelejo, kad jei kraujo grupes nedera, tai gali tirtis kiek nori- vaiku nebus. Kito partnerio atveju-vaikai byrete byretu. Bet cia dar nesvarstomas atvejis.
O norejau pasidalinti dar tuo, kad labai sujaudinta likau savo daktarytes. Ji turejo dideli sukretima sveikatos atzvilgiu (sutrenkta galva, puse metu lovoj, svitinimai ir t.t.), Kaip sakoma, antras gyvenimas suteiktas. Ginekologe- akusere. Ypatingos silumos zmogus!! O kokia grazi!!!O balsas!!! Kai grizo i praktika po savo ligu- nuo klienciu buvo gelem uzvesrta. Ziuriu i ja ir galvoju:"Noriu ir as 40 m. tokia but kaip ji". Retai sutinku zmoniu, kurie sviecia siluma..Taip ir nesinori prie jos kalbet, o tik klausytis...Vat kazkaip ir pagalvojau: kartais padejuojam neturim to, ar ano...O gali viena diena kazkas atsitikt, kad gulesi lovoj ir gyvensi tik prisiminimais kokia buvai grazi, liekna, verzli ir t.t. Nevarykim Dievo i medi, a ne?
Manta, tikiu, kad tikejimo pagalba galima pasigydyti paciam. Reik but pasiruosus ilgam ilgam saves isbandymui, kantrybei. Per viena diena nepasveiski. O norisi greito rezultato... Delto knygos laikomos po pagalve. Teisingai pasakei, kai labai labai noresi, tada ir bus ir operacija ir kavos gerimas. Reikia to didelio noro! As noro kavai turiu, bet tegu jis dar paauga!

Bajm, dar karta sakau, kad vidine busena nulemia ir fizine busena. Valio, kad matai visu vienetu daugiau!!!
O as visai nesigailiu, kad pasioperavau!!!
Pepilota, budinkis! Laukiu ziniu!
123456, itariu dj-vakareli nebuvo ir prapuole su savo balansais. Uzuojauta!(man asmeniskai visada gaila zmoniu, kurie dirba su skaiciais... Mano atveju, atsidurciau viena koja grabelyje..As cia tik siaip! Nekreipk demesio!Kai kas gal grabelyje viena koja butu, istisai kalbedamas mikrofonu be sustojimu

Laura_K dingo visiskai!!!!
Labas, mergytės
"Žvelgiant į ateities spindulius, įskausta akys - ji spindėte spindi"/Oprah Winfrey/
Kai kiekvienu pasiekimu asmeniškai pasidžiaugiame ir jį atšvenčiame, stiprėja mūsų pasitikėjimas savimi , pradedame dar labiau pasikliauti savo gabumais.J.Campbellas trokštantiems turtingo, gilaus ir prasmingo gyvenimo patariai "laikykis savo laimės". Sek paskui ją ir tau atsivers VISOS durys
Laikykis laimės ir pataikysi į vėžes, kurios buvo nutiestos tik tau

"Žvelgiant į ateities spindulius, įskausta akys - ji spindėte spindi"/Oprah Winfrey/

Kai kiekvienu pasiekimu asmeniškai pasidžiaugiame ir jį atšvenčiame, stiprėja mūsų pasitikėjimas savimi , pradedame dar labiau pasikliauti savo gabumais.J.Campbellas trokštantiems turtingo, gilaus ir prasmingo gyvenimo patariai "laikykis savo laimės". Sek paskui ją ir tau atsivers VISOS durys

Ot... silpnaregių draugija
O mano rėgėjimas tobulas.
Citatų rinkinukas:
Kiekvienas yra nelaimingas tiek, kiek tiki toks esąs.
Seneka
Tai, ką sunku padaryti, reikia daryti su didžiausiu atkaklumu.
Konfucijus
Žmonės žaidžia gyvenimą kuo tragiškesnė kaukė, tuo didesnis juokdarys po ja slepiasi.
Ch.Ortega I Gasetas
Tikroji gyvenimo pilnatvė ne pasitenkinimo ramybė, o tikslo siekimo procesas, jo įtvirtinimo akimirka.
Ch.Ortega I Gasetas
Tai, kuo neabejoji, visada būna netikra. Kaip tik dėl to tikėjimas toks lemtingas, o romantika tokia pamokanti.
O.Vaildas
Kai matai, kiek tave yra aplenkusių, pagalvok, kiek nuo tavęs atsilikusių.
Seneka
Nė vienas iš žmogiškų dalykų nėra vertas, kad dėl jo labai sielvartautum.
Platonas
Slepiamas sielvartas žiauresnis negu visos negerovės.
Volteras
Žmonėms, nesiklausantiems patarimų, neįmanoma padėti.
B.Franklinas
Žmogaus prigimties esmė - judėjimas. Visiška ramybė reiškia mirtį.
B.Paskalis
Vien tik per kovą nuolatinę žmogus atranda savo aš.
J.V.Gėtė
Tik kvailiai ir numirėliai niekada nekeičia savo nuomonės.
Dž.R.Lovelis
Mūsų pasaulyje pavojus visada gresia tiems, kurie jo bijo.
B.Šo
Bijodami pabandyti, daug ką pražiopsome.
Dž.H.Mefitas
Kiek mes prisibaiminame dėl to, kas neatsitiko, bet tik galėjo atsitikti.
T.Džefersonas
Neišmintinga bijoti to, kas neišvengiama.
Publijus Siras
Gerumas - kalba, kuria gali kalbėti nebyliai ir kurią girdi kurtieji. (P. Bovi)

Citatų rinkinukas:
Kiekvienas yra nelaimingas tiek, kiek tiki toks esąs.
Seneka
Tai, ką sunku padaryti, reikia daryti su didžiausiu atkaklumu.
Konfucijus
Žmonės žaidžia gyvenimą kuo tragiškesnė kaukė, tuo didesnis juokdarys po ja slepiasi.
Ch.Ortega I Gasetas
Tikroji gyvenimo pilnatvė ne pasitenkinimo ramybė, o tikslo siekimo procesas, jo įtvirtinimo akimirka.
Ch.Ortega I Gasetas
Tai, kuo neabejoji, visada būna netikra. Kaip tik dėl to tikėjimas toks lemtingas, o romantika tokia pamokanti.
O.Vaildas
Kai matai, kiek tave yra aplenkusių, pagalvok, kiek nuo tavęs atsilikusių.
Seneka
Nė vienas iš žmogiškų dalykų nėra vertas, kad dėl jo labai sielvartautum.
Platonas
Slepiamas sielvartas žiauresnis negu visos negerovės.
Volteras
Žmonėms, nesiklausantiems patarimų, neįmanoma padėti.
B.Franklinas
Žmogaus prigimties esmė - judėjimas. Visiška ramybė reiškia mirtį.
B.Paskalis
Vien tik per kovą nuolatinę žmogus atranda savo aš.
J.V.Gėtė
Tik kvailiai ir numirėliai niekada nekeičia savo nuomonės.
Dž.R.Lovelis
Mūsų pasaulyje pavojus visada gresia tiems, kurie jo bijo.
B.Šo
Bijodami pabandyti, daug ką pražiopsome.
Dž.H.Mefitas
Kiek mes prisibaiminame dėl to, kas neatsitiko, bet tik galėjo atsitikti.
T.Džefersonas
Neišmintinga bijoti to, kas neišvengiama.
Publijus Siras
Gerumas - kalba, kuria gali kalbėti nebyliai ir kurią girdi kurtieji. (P. Bovi)
123456 nepradingo visai, aš čia
Buvau tam vakarėly ir ka...super, tik šiandien truputį silpna
ir žovuliukas ima

Buvau tam vakarėly ir ka...super, tik šiandien truputį silpna

ir žovuliukas ima