Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.IIIdalis

QUOTE(Laura_k @ 2007 04 06, 12:11)
cia gal biski ne i tema: vakar skambijo drauge, sako buvau pas bureja(eina pas ta pacia kas 3 metus, buria taro kortom) sako viskas ka pasake issipilde..per tuos 12 metu...
uzsinorejau kazkaip ir as nueit, del idomumo...
ka manot apie tai?

labas rytas smile.gif
neiciau ne uz ka schmoll.gif gyvensi su mintim kad zinai, kas nutiks/gali nutikti... jokio idomumo schmoll.gif mano mama buvo kazkada nuejus, paskui papasakojo man ka apie jos dukrele pasakojo.. sake man, kad su savo tuomet dar "draugu" po 3m issiskirsiu.. nu va, jau 5m ir ne nesiruosiu lotuliukas.gif
as pavyzdziui, laikausi nuomones, jog musu mintys "uzprogramuoja" ateiti.. aisku atmetus visokias tikimybiu teorijas, dalykams, kurie nuo musu nepriklauso....nu, gal durnai cia, bet.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 04 06, 11:11)
vakar skambijo drauge, sako buvau pas bureja(eina pas ta pacia kas 3 metus, buria taro kortom) sako viskas ka pasake issipilde..per tuos 12 metu...
uzsinorejau kazkaip ir as nueit, del idomumo...

Nueik, Laura_k, vis tiek įdomu, buvo laikas, kai aš pas būrėją nubėgdavau, nežinia, kiek ten tiesos tuose "metimuose", bet grįždavau,kaip iš apsilankymo pas psichologę blush2.gif Dabar jau nebeinu, tikslo nėr ax.gif
Atsakyti
Mano mamai kažkada čigonė išbūrė, kad gimdymo metu ji mirs unsure.gif Matyt, pinigėlių mažai gavo. Bet va gyva, sveika, energija per kraštus liejasi ir pagimdė be galo lengvai. Sakė, tik pagimdžiusi prisiminė tą pranašystę thumbup.gif. Tikiuosi 53 sulaukusi daugiau gimdyti nesumanys lotuliukas.gif
Atsakyti
man pro langa matosi tuoj besiskleidziantys kastonai, kada atsilus balkone gersiu kava, vakarieniausim..Saule sviecia.
Pagalvojot viena dalyka? Ne pirma karta i AZ gaunu laiskiuku, kad mus skaito, masto, keiciasi, sypsosi, nori prisijungt...Ir va, dar nuo jusu susigraudinau...kad labai labai gera.
Kazkoks idomus vingis gyvenime, ko negalejau isivaizduoti: sutinkat, kad mes cia ne banaliai susirasinejam? Kad kazkada patirti smugiai ( o ju buvo labai daug), siandiena grizta kaip medaliai, kuriais viduj dziaugiuosi.. Kad sava patirtis, mintys, poziuris kazkam padeda.. Kad is kazkur atsiranda tie reikalingi zodziai, kurie nuramina, sildo, sujungia, suburia..
Taip ir bandau jus visas isivaizduoti kaip atrodot, kaip elgiates.. Juk viena diena sedesim prie kavos puodo..
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kresida @ 2007 04 06, 11:28)
Mano mamai kažkada čigonė išbūrė,

Čigonių būrimais niekada netikėjau, aš jų net prisibijodavau blink.gif
Papildyta:
QUOTE(busVakare @ 2007 04 06, 11:31)
Kazkoks idomus vingis gyvenime, ko negalejau isivaizduoti: sutinkat, kad mes cia ne banaliai susirasinejam? Kad kazkada patirti smugiai ( o ju buvo labai daug), siandiena grizta kaip medaliai, kuriais viduj dziaugiuosi.. Kad sava patirtis, mintys, poziuris kazkam padeda.. Kad is kazkur atsiranda tie reikalingi zodziai, kurie nuramina, sildo, sujungia, suburia..
Taip ir bandau jus visas isivaizduoti kaip atrodot, kaip elgiates.. Juk viena diena sedesim prie kavos puodo..[/color] ax.gif

busVakare, pradedu tave įsimylėt wub.gif
Tikiu, kad sutikti žmonės nei vienas nėra atsitiktinumas schmoll.gif Kiekvieno patirtis kitokia, kiekvieno mokanti, kiekvienas suprantantis, geras, nuoširdus...Man tai labai gera su Jumis visomis 4u.gif
Turiu pasiūlymą, gal apsikeičiame foto elektroniniu paštu?Vis tik įdomu žinoti tikrus vardus, matyti veidus rolleyes.gif
Kas už? bigsmile.gif
Atsakyti
Šiandienos (ir ne tik) mano būseną atitinkanti daina:

Saulės kliošas - Pasivaikščiojimas

Taip gera eiti - aplinkui tiek šviesių linksmų veidų.
Taip gera jausti - ne vienintelė nuolatos skubu.
Ir dairausi, šypsausi, jiems į veidus žiūriu,
Bandau atspėt, ką galvoja,- man tai įdomu.
Vieni piktu žvilgsniu žvelgia ir skuba aplink ratu,
Kiti - patyliukais vis slepiasi ir bėga,
Gyvena šia diena ir tartum nebemiega.

Jaunyste to nusipelniau
Gyvensiu daug geriau, gyvensiu žaismingiau savo meile
Ir vaikščiosiu viena vis judančia gatve,
Šypsosis man šalia mano laimė.

Man gera taip linksma, kad aš net savęs bijau,
Prie bet kurio žmogaus priėjus, apsikabinti galiu.
Ar tai beprotybė lenda?
Ar gyventi taip malonu?
Kiekvieną dieną naują, kai pilna juoko saujas
Sau virš galvos žarstau, tikiuosi

Savo jaunyste to nusipelniau,
Gyvensiu daug geriau, gyvensiu žaismingiau savo meile

Suklyst nebe baisu, aš vaikščioju sapnu,
Nuspalvintu taku savo meile.

Nugalėjau depresiją. Galima sakyti, padariau tikrai daug. Ir aš laiminga.
Atsakyti
Laura_K, visi burtai nuseda musu pasamoneje, todel ir pildosi. Elementarus mechanizmas. As, kol nebuvau istekejus, su drauge eidavau burtis kasmet. Pildesi. Visada yra kazkoks tuscias etapas gyvenime, kai jauti, kad reikia stimulo, vilties. Itariu, kaip jautiesi. Gal nueik, jei jau kilo ta mintis. Nurimsi.

As irgi Tau pabursiu: greitai surasi darba, bet ties juo neapsistosi. Trumpalaikiai pinigai. Dairykis platesniu galimybiu. Sutiksi greitoje ateityje tinkama zmogu, su kuriuo igyvendinsi savo verslo ideja. Birzelio-liepos men. susipazinsi su tamsiaplaukiu 5-7 m. vyresniu uz save, bet tai dar ne didzioji Tavo meile. Su juo keliausi, vazinesi, liksmai leisi laika. Metu pabaigoj isimylesi. Metu begyje sukursi seima.
Netiki?
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 06, 13:37)
Turiu pasiūlymą, gal apsikeičiame foto elektroniniu paštu?Vis tik įdomu žinoti tikrus vardus, matyti veidus rolleyes.gif
Kas už? bigsmile.gif

Gera idėja thumbup.gif Bet tai elektroniniu paštu kol visoms išsiuntinėsi doh.gif daug laiko užtruktume. Aš tai nebijau savo asmenybės viešinti. Galiu nors čia, tiesiogiai forume, savo nuotraukos link'ą įmesti. Nes turiu liaaaabai gražią savo nuotrauką mirksiukas.gif
Atsakyti
Na kaip gali būti banalu "gyventi". Malonu, kai yra su kuo kartu džiaugtis, liūdėti, kažką paguosti ar tiesiog pasiilgti.. Iš mažų dalykų susideda dideli.. Na patinka man šitie žodžiai, nors tu ką blush2.gif
Atsakyti
As uz!!! Zinau tik kaip Laura_K atrodo. Metus jau issiaiskinom...
Isivaizduokim: meilei prisipazystam, o eidamos Pilies gatve taip ir praeitume pro sali.. O dabar:"Atsiprasau, gal Vijurka busi? O gal Kresida? Tai cia as, busVakare, tik dabar blond..."

Tik kaip tai techniskai padaryt?
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 06, 13:42)
Tik kaip tai techniskai padaryt?

Galim visų forumiečių atskirą foto albumą sukurti ax.gif
Atsakyti
gera ideja! as ir buciau uz susipazinima..nors dar nespejau nei isimylet ne vienos , nei mane kas isimylejo.. biggrin.gif ax.gif
Atsakyti