Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.IIIdalis

Mergaitės, pasisakom, kas už pasikeisti nuotraukomis? Aš tai viešai forume nelinkusi afišuotis, jau taip atvira,kaip knyga ax.gif Rašykite man į AŽ, atsiųsiu save lotuliukas.gif Bet norėčiau ir Jus visas pamatyti (dabar bent jau virtualiai).
Atsakyti
Gi sakau, jog galime atskirą foto albumą sukurti, kur mes visos būtume patalpintos. Galiu tuo apsiimti ir tai padaryti.
Atsakyti
Nuejau nuo kompo o cia jau kiek prirasyta....
Kas turit valteles? Ka tik galejot ateit pas mane i virtuve pasiplaukiot, piratas ishliejo ramiai 5 litru pilna vandens butely. Atbego , sako "padek, ishliejau, kad ishvalyt, bet vienam nepasiseka..... bet dabar mes neturesim juk vandenuko... " Sakau taip. O jis man sako: "o as noriu, kad vel turetumem...." Va tiap ir gyvenam....
O jus cia tiap nostalgishkai......... pavasarishkai..... Beja kastonas visai pire mano lango irgi zydi. Tai kaip paveisklas pavasary smile.gif
Atsakyti
Kadangi, cia tikrai daug skaitanciu, tai ir as nenorec but atvira atvirute. Juolab, kad nemazai zmoniu pazystu ir mane gal nemazai kas zino... Darom fotkiu meet'a, o foto albumo adresas bus zinomas tik mums, a ne?

O_N_O: as Tave uz Tavo darbus labai myliu!

Manta, o as Tavo maziu isimylejau! Koks jo vardas??[/COLOR]

[COLOR=green]Kresida, siandien torta valgo???
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 06, 13:52)
Kadangi, cia tikrai daug skaitanciu, tai ir as nenorec but atvira atvirute. Juolab, kad nemazai zmoniu pazystu ir mane gal nemazai kas zino... Darom fotkiu meet'a, o foto albumo adresas bus zinomas tik mums, a ne?

Dėl adreso - tai žinoma.

Tai kas tuo apsiims? Aš galiu. Bet gal daugiau norinčiųjų būtų?
Atsakyti
Aš mielai, neturiu nieko prieš thumbup.gif. Būtų įdomu. Tik bėda, kad iš manęs nekokia kompiuteristė, nebandžiau niekad nuotraukų siųsti niekam g.gif. Tik nesijuokit. Bet gal pavyks.. galima pabandyti
Atsakyti
(dabar Dujokaukee sėdi ir tyliai laukia, kol kas nors duos leidimą imtis iniciatyvos)
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 06, 12:52)
O_N_O: as Tave uz Tavo darbus labai myliu! [/color]

kaip smagu.. flirt.gif vien del to verta stengtis.. ax.gif

o jus internetini albuma turit omeny?.. jei toki tai galiu suregzt, kad ir tame photobucket g.gif zinosit prisijungima ir pacios isidesit savo foto..ir kitas matysit.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O_N_O: 06 balandžio 2007 - 12:00
QUOTE(O_N_O @ 2007 04 06, 13:58)
o jus internetini albuma turit omeny?.. jei toki tai galiu suregzt, kad ir tame photobucket  g.gif

Taip, bet photobucket'e kažkaip nepatogus valdymas. Aš galėčiau sukurti public.fotki.com.
Atsakyti
Aš tai irgi už lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 06, 12:59)
Taip, bet photobucket'e kažkaip nepatogus valdymas. Aš galėčiau sukurti public.fotki.com.

viskas ten patogu g.gif na, ar yra kam skirtumas kur? keliam rankas ir pasisakom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(O_N_O @ 2007 04 06, 14:03)
viskas ten patogu  g.gif  na, ar yra kam skirtumas kur?  keliam rankas ir pasisakom biggrin.gif

Na, matyt, skonio reikalas g.gif Moku ir ten, ir ten.
Atsakyti