Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.IIIdalis

Sveikos supermerginos. smile.gif
Labai džiaugiuosi suradusi tokį puslapį, tokias pozityvias, linsmas ir šaunias meginas biggrin.gif Šiuo metu išgyvenu gyvenimo pametėtą išbandymą ir tikiu (žinoma su jūsų pagalba), kad aš jį įveiksiu ir, kad mano gyvenimas keičiasi į gerą pusę. Kol kas esu tik virtualus skaitytojas, užbėgantis į šį puslapį pasisemti energijos ir stiprybės, kaip kažkas jau rašė, bandau save susirinkti ir suklijuoti. blink.gif Su jūsų pagalba turėtų gautis neblogas rinkinukas bigsmile.gif
Perskaičiau šiandien žodžius ir iš karto pagalvojau apie jus, taigi gal kas nebus skaitęs, gal kam tiks g.gif Čia apie šypseną, kurios, beje apstu, jūsų puslapy:

Šypsena praturtina tą, kam yra skirta, nenuskurdindama to, kuris ją dovanoja.

Ji tetrunka akimirką, bet kartais prisiminimais apie ją gyvenama visą gyvenimą.

Niekas nėra toks turtingas, kad galėtų gyventi be šypsenos ir toks skurdžius, kad negalėtų dovanoti bent šypsenos.

Nusišypsoti, vadinasi pašalinti kliūtis ir pasinaudoti galimybėmis...

Ji panaikina neviltį, gali praskaidrinti nuotaiką, pažadinti naujas mintis, paskatinti neveiklius ir apatiškus imtis veiklos, pažadinti kūrybingumą ir entuziazmą tų, kurie jaučiasi pažeminti.

Daug žmonių nemoka džiautis, jie yra kūno ir sielos ligoniai, jiems reikia tavo šypsenos.

Taigi ačiū ir jums 4u.gif
Atsakyti
o glai but ne mano vienos nuotrauka, o as su kazkuo... nu nera tokios nuotraukos, kad buciau viena .. schmoll.gif Tai su piratu tai su MB....
Atsakyti
o veliau foto bus galima pasikeisti? biggrin.gif

sveika atvykus Daininga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manta @ 2007 04 06, 14:28)
o glai but ne mano vienos nuotrauka, o as su kazkuo... nu nera tokios nuotraukos, kad buciau viena ..  schmoll.gif  Tai su piratu tai su MB....

Tai čia tik smulkmena, manyčiau mirksiukas.gif Kokią atsiųsi - tokią įdėsiu.

QUOTE(O_N_O @ 2007 04 06, 14:29)
o veliau foto bus galima pasikeisti?  biggrin.gif 

Taip, žinoma.
Atsakyti
QUOTE(Manta @ 2007 04 06, 14:28)
o glai but ne mano vienos nuotrauka, o as su kazkuo... nu nera tokios nuotraukos, kad buciau viena ..  schmoll.gif  Tai su piratu tai su MB....

Žinoma!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manta @ 2007 04 06, 13:28)

as ir tik su savo mazuoju teradau.. kazkaip mamos nublanksta, niekas ju vienu nebefotografuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Tik va, dabar susimąsčiau: kaip daryti su tais kontaktiniais duomenimis? Ar pageidautumėte?
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 06, 13:38)
Tik va, dabar susimąsčiau: kaip daryti su tais kontaktiniais duomenimis? Ar pageidautumėte?

na as jau surasiau viska isskyrus tikra varda.. pamirsau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daininga @ 2007 04 06, 12:27)
Daug žmonių nemoka džiautis, jie yra kūno ir sielos ligoniai, jiems reikia tavo šypsenos.

Prašom į mūsų kompaniją, o dar ir toks nickas dainingas tongue.gif

QUOTE(Manta @ 2007 04 06, 12:28)
o glai but ne mano vienos nuotrauka, o as su kazkuo... nu nera tokios nuotraukos, kad buciau viena ..  schmoll.gif 

Aš taip pat savęs vienos nerandu, išsiunčiau visą šeimyną lotuliukas.gif Kada vėliau pakeisiu, jei ką ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 06, 12:38)

Jei puslpaio adresas bus tik mums žinomas, tai gal nebijokime skelbtis?
O naujus narius atidžiai filtruosime lotuliukas.gif
Ar gavai mano nuotrauką, Dujokaukee? Jau išsiunčiau tau ir Mantai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 06 balandžio 2007 - 12:45
Vijurka, taip taip, gavau cool.gif

Na na, mergicos, aktyviau prašom cool.gif
Atsakyti
as jau dujaukaukei ishsiuntau, kam dar ishsiust? smile.gif
Atsakyti
as cia biskuti pradingau. Nubegau kavytes pasidaryt... Nu, bet ir uzsiazartinot, mielosios!!
tiksliai: naujas- filtruosim pro padidinimo stikla!!! lotuliukas.gif Nebijokit tiktai! Kaip matot, siame etape mes visai nenusiteikusios spresti problemu, asaroti, guosti. Net garas eina nuo musu kaip mes cia viena kita uzsikretem!!! Taip kad, mielosios, arba giedrijates, arba skaitot ramiai tyliai ir giedryjates. nono.gif Jau kaip nesinori bedavotis...

As tuoj savo abrozdeli issiusiu. Jei fotkeje koks piratas ar vyriskis, mums labai idomus ir jo duomenys!!! bigsmile.gif
Papildyta:
as supratau, kad reik siust tik dujokaukei. Kodel "kam dar?" Man tada irgi!
Atsakyti