Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.IIIdalis

QUOTE(busVakare @ 2007 04 06, 14:36)
Kadangi, mes cia tokios artimos, galetai ir ant nauju baldu aplaistymo pakviest.. mirksiukas.gif
Duok bucki jubiliatei nuo tetos busVakares lotuliukas.gif

Ačiū, ačiū, būtinai perduosiu biggrin.gif . Nagi ir pati nesitikėjau, kad iki velykų atveš blush2.gif Mielai pakviesčiau, tik aš vilnietė mirksiukas.gif. Bet kiek čia tos Lietuvos. lithuania.gif. Tikuosi nekartą visos susibėgsim, o ką aplaistyti visados progą rasim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 06, 14:37)
Du puslapiai atgal, raudonom raidėm.
Man siųsti sforca@gmail.com

issiunciau, laukiu tos nuorodos ax.gif
Atsakyti
Aga aš irgi iš MB iškaulijau nuotrauką ir irgi laukiu labai lotuliukas.gif
Atsakyti
Aprimot??? mirksiukas.gif

Man Dujokauke labiausiai nepanasi i save, koki vaizdeli susidariau beskaitydama. Bet, ot, kaip gali zmogus klyst!!! Maniau, bus "pankuojanti" pacankyte su auskarais doh.gif Avitaras kazkaip koja pakiso... Sorry sorry

Vijurka, man kazkodel pasirode, kad turetu buti sviesi, romantiska, ilgais plaukais (cia is tu citatu toks vaizdelis). O is nuotraukos atrodo atvirksciai grieztoka..

O_N_O
visai nepanasi i kompiuteriste. Tau akiniai labai labai tinka. Tokia stilinga ir rimtai, labai protinga!

Manta, mano svogerka labai i Tave panasi. O Tave isivaizdavau tamsiaplaukia, kazkodel tokia labai kaunietiska...(nu, buna toks stilius) Bet labai prie bajerio. Ka as padarysiu, mergiotes, su savo fantazija.

123456,
irgi isivaizduoju... Kazkodel mano vaizduote sako, kad Tu turetum buti labai labai liekna, tokia balerina. Ka zinau is kur?Gal del to, kad pastoviai balansus darai ir neturi kada eit pavalgyt...

Laura_K
, nesiskaito, nes jau labai senai jos fotke buvau gavus..

Turim dar Kresida..Va, cia vaizduote tyli..

As cia ne prie ko su savo komentarais. Cia mano vaizduote!
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 06, 13:48)
O dabar pavarom, kaip ka isivaizdavom... As vis dar issisiepus, nes negaliu patiket, kaip mano isivaizdavimai is rasineliu, prasove pro sali su vaizdeliais is realybes...Idomu ka... bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Niu kaka... As gal vienintele laura isivazdavau panashiai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(busVakare @ 2007 04 06, 14:10)
[color=green]Aprimot??? mirksiukas.gif

Manta, mano svogerka labai i Tave panasi. O Tave isivaizdavau tamsiaplaukia, kazkodel tokia labai kaunietiska...(nu, buna toks stilius) Bet labai prie bajerio. Ka as padarysiu, mergiotes, su savo fantazija.
[

deja, as shiaip jau nuo Panevezio... Emigrante i Kauna. O nuotrukoje mes ten tryse.. Pacia shvieziausia stengiaus imt... ShIiap apvalumu dar ir dabar tokia nors nebera trecio verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manta: 06 balandžio 2007 - 14:17
Dujokaukeee kažkur pradingo negaliu sulaukti verysad.gif

Taigi išsiunčiau foto, kur nesimato mano figūros, bet šiaip tai taip - aš kūdena blush2.gif
Ir niekas neina į svorį, nors ir lašinius vidurnakty kapoju lotuliukas.gif
Ir dėl to labai faina lotuliukas.gif

JOKIŲ dietų!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 123456: 06 balandžio 2007 - 14:19
QUOTE(busVakare @ 2007 04 06, 15:10)
O_N_O [/b]visai nepanasi i kompiuteriste. Tau akiniai labai labai tinka. Tokia stilinga ir rimtai, labai protinga!

aciu uz komplimentus blush2.gif o kad Tu zinotum kokia mano specialybe.. lotuliukas.gif kompiuterizmas tai tik hobis bevirstantis specialybe..

Atsakyti
nu va, nors del 123456 pataikiau. Bo susirupinau del savo vaizduotes...
Papildyta:
Niu? Tai kokia Tavo specialybe? Biologe?? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 06, 15:22)
nu va, nors del 123456 pataikiau. Bo susirupinau del savo vaizduotes...
Papildyta:
Niu? Tai kokia Tavo specialybe? Biologe?? mirksiukas.gif

ak, pamirsau jog cia galima kiekvienu asmeniskai pasidometi biggrin.gif
Atsakyti
O aš Tave BusVakare, išsivaizduoju tamsiaplaukę kažkodėl, nors kaip supratau tai TU blondinė blush2.gif Čia tikriausiai dėl avataro bigsmile.gif

Dar matau Laura_k tamsiaplaukę.

O Vijurka man tokia moteriška labai asocijuojasi, blondinė.

Na, kaip noriu Jus jau pamatyti, bet Dujokaukeee tyli verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 06, 15:10)
Turim dar Kresida..Va, cia vaizduote tyli..
As cia ne prie ko su savo komentarais. Cia mano vaizduote![/color]

hihihi.gif hihihi.gif O įdomu žmonės iš smalsumo nemiršta? biggrin.gif Labai jau smalsu visas pamatyt. Ir kaip reikės rytojaus sulaukti doh.gif
Atsakyti
o vat kaip idomiai gavos. Shiaip es pirma pazinom vidu ir dabar matom, kad ishore apie vidu nelabai ka tepasako smile.gif
Atsakyti