Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.IIIdalis

QUOTE(Kresida @ 2007 04 06, 16:28)
hihihi.gif  hihihi.gif O įdomu žmonės iš smalsumo nemiršta? biggrin.gif Labai jau smalsu visas pamatyt. Ir kaip reikės rytojaus sulaukti doh.gif

Organizuokis nuotrauką šiandien, nes aš irgi negaliu sulaukti lotuliukas.gif
Gal kas iš mergaičių gali ką gero pasakyti, nusiunčiau Dujokaukeeei foto, bet kur ji pati?Hmmm g.gif

Papildyta:
Žiuriu, kad jau nebe SM doh.gif

Ech kaip sunku laukti, na gerai tada, lekiu kitų darbukų dirbt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(123456 @ 2007 04 06, 15:27)

Dar matau Laura_k tamsiaplaukę.

O

o is ko cia taip matos? biggrin.gif
Atsakyti
Oi prisijuokiau apie save komentarus skaitydama lotuliukas.gif Kodėl, jei jau Vijurka vyriausia iš jūsų, tai būtinai turi būti motiniškai atrodanti? Ir kodėl blondinė su ilgais plaukais? schmoll.gif
Esu buvusi, kaip busVakarė, tokia ryški, man labai patiko, esu buvusi ir blondinė, tik ne ilgaplaukė rolleyes.gif O ir dabar ne tokia, kokia nuotraukoje, aš labai nepastovi šukuosenose, bet už tai pastoviai su šypsena lotuliukas.gif
Dujokaukee, įsivaizdavau irgi tokią pacaniukę, o visai stilinga mergička ax.gif
O štai busVakare mano vaizduotėje blondinė-ilgaplaukė, na tokios meniškos sielos kaunietė ax.gif Truputį pranoko vaizduotę, labai simpatiška, iš tiesų...yra už ką žavėtis ties išore, tiek vidumi wub.gif
Manta, panašiai įsivaizdavau, kažkaip man jos įsivaizduojamas veidas labiausiai sutapo su realybe g.gif
Laura_k, įsivaizdavau šviesiais plaukais, o čia juodaplaukė-čigonėlė tongue.gif
O_N_O iš tiesų nepanaši į kompiuteristę bigsmile.gif ,labai šeimyniškas žmogutis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 06 balandžio 2007 - 14:44
[COLOR=deeppink]Nežinau spėju biggrin.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif Vijurka, aš rašiau ne MOTINIŠKA, bet moteriška, na man labai gražu kai moteris atrodo moteriškai, tokia laiminga su žiburiukais akyse, išmintinga, pasitempus, tikriausiai supratai apie ką aš lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Mergytės, o gal galit man į AŽ kuri atsiūsti info apie tą foto paštą mūsų, šiaip ar taip nuotrauką aš jau nusiunčiau ir dujokaukeees nėra verysad.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(123456 @ 2007 04 06, 14:43)
Vijurka, aš rašiau ne MOTINIŠKA, bet moteriška, na man labai gražu kai moteris atrodo moteriškai, tokia laiminga su žiburiukais akyse, išmintinga, pasitempus, tikriausiai supratai apie ką aš  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Supratau, 123456, viskas gerai, labai linksma skaityti komentarus apie save mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu smile.gif as ir esu visa tokia labai namine ir seimyniska bigsmile.gif pasirodo, net matosi biggrin.gif
na, jusu dar nepazistu, bet kiek teko bendrauti su busVAKARE, tai tokios ir tikejaus.. visa svytinti, kazka gero spinduliuojanti bigsmile.gif tik blondiniski plaukai vaizduotej man vis "nelipa" ant busVAKARE galvos g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, Vijurka, kokios Jūs visos nuostabios smile.gif

Beje, Laura_k o mes kartais nepažįstamos, na gaila, kad dar manęs neįkėlė ten, bet TU tikrai man kažką primeni g.gif

BusVakare, Tu tikrai laaabai žavi ir graži tongue.gif

Vijurka, labai gražus Jūsų angelėlis.

O_N_O Jūs nuostabūs!!!

Dujokaukeee, Tu visai kitokia nei aš galvojau. tongue.gif smile.gif

Manta, Jūs irgi thumbup.gif

Aš labai džiaugiuosi, kad dabar bendraudama galėsiu jau realiai savo vaizduotėj Jus matyti.

Aha, O_N_O man irgi BusVakare, tamsi ir vsio lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 123456: 06 balandžio 2007 - 14:58
QUOTE(O_N_O @ 2007 04 06, 14:51)
...tik blondiniski plaukai vaizduotej man vis "nelipa" ant busVAKARE galvos  g.gif  biggrin.gif

Na, "nelipa" tai nelipa, eisim dažyt busVakarę raudonai, busVakare slėpkis, mes ateinam blink.gif lotuliukas.gif cool.gif
Atsakyti
Mus istrins jauciu!! Ne visai nekonstruktyviai mastom, o kaip bobutes pletkinam. Bet cia pats tas gazas!!! mirksiukas.gif

O-N-O, keiciu fotke, nes esu meniska blondien ir man blondiskumas stovi!

As jus visas labai myliu! wub.gif
Papildyta:
o mano plaukai tiek visko mate, kad dazyt jums neduosiu nei uz ka!! Gimiau su naturaliais peles pilkumo biski suktais plaukais. Chemijos vargsai ragauja kas menesi.
Atsakyti
QUOTE(123456 @ 2007 04 06, 15:57)

[color=purple]Beje, Laura_k o mes kartais nepažįstamos, na gaila, kad dar manęs neįkėlė ten, bet TU tikrai man kažką primeni  g.gif

niu Taves man nerodo, tai negaliu pasakyt kol kas nieko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(O_N_O @ 2007 04 06, 16:51)
aciu smile.gif  as ir esu visa tokia labai namine ir seimyniska bigsmile.gif pasirodo, net matosi  biggrin.gif 
na, jusu dar nepazistu, bet kiek teko bendrauti su busVAKARE, tai tokios ir tikejaus.. visa svytinti, kazka gero spinduliuojanti  bigsmile.gif  tik blondiniski plaukai vaizduotej man vis "nelipa" ant busVAKARE galvos  g.gif  biggrin.gif

QUOTE(Laura_k @ 2007 04 06, 17:08)
niu Taves man nerodo, tai negaliu pasakyt kol kas nieko  biggrin.gif

Gal gali parašyti man į AŽ savo pavardę, turėčiau pagal tai prisiminti wub.gif tongue.gif
Atsakyti
Niu ka, merginos.... Kaip samgu dabar, kai zinau kaip ka satrodo, rasai ir.... nu nezinau, kaip jums, ale man labai smagu! Einu a nors gero nuveiksiu namams . Puikaus Jums vakaro! Ir tokiu va biggrin.gif sypsenu.

p.s o cia ish mano anekdotishko gyvenimo. Ateina piratas ishtiestoje rankoje nesantis savo plauku kuoksta. Sakau nu cia dabar o jis ramiai sako "apsikirpau, kad grazesnis buciau. Sako va cia , cia , cia ir dar cia".. (nu zodziu aplink galva ish visu pusiu, po kuoksta plauku ishiskirpes).
Atsakyti