Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.IIIdalis

Nu kur jus visos dingot? Man jau liudna be jusu verysad.gif
Ko tai netiketai visos nurimo g.gif
Atsakyti
Aš tai kaupiuosi pozityviam mąstymui. Skaičiau ir "Vienuolis pardavė "Ferrarį"" ir kita to paties autoriaus knygą.Ir kitas įvairias. Tačiau visa kas parašyta, įstringa tik tuo momentu, tik tą kartą. O paskui pamiršti. taigi su tomis pozityviomis mintimis reikia ilgai dirbti:)
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2007 04 11, 21:56)
Aš tai kaupiuosi pozityviam mąstymui. Skaičiau ir "Vienuolis pardavė "Ferrarį"" ir kita to paties autoriaus knygą.Ir kitas įvairias. Tačiau visa kas parašyta, įstringa tik tuo momentu, tik tą kartą. O paskui pamiršti. taigi su tomis pozityviomis mintimis reikia ilgai dirbti:)

Tikrai taip ir yra, brangioji thumbup.gif Man kai tik priblesta entuziazmas griebiuosi isbandytu knygu, nes be jo toli nevaziuosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 11, 21:07)
Tikrai taip ir yra, brangioji thumbup.gif  Man kai tik priblesta entuziazmas griebiuosi isbandytu knygu, nes be jo toli nevaziuosi doh.gif

ir as taip darau imu knyga ir skaitau ta skyriu kuris man labiausiai padedavo..nesvarbu kad jau 5 karta skaitau ta pati vistiek padeda drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 04 11, 22:33)
ir as taip darau imu knyga ir skaitau ta skyriu kuris man labiausiai padedavo..nesvarbu kad jau 5 karta skaitau ta pati vistiek padeda drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai gal galėtumėte man parašyti visą sąrašėlį knygų, susijusių su pozityviu mąstymu, nurodant autorių ir pavadinimą? bigsmile.gif Labai norėčiau paskaityti, tik nežinau kokias knygas skaityti blush2.gif Va, galvoju, nueičiau į biblioteką - gal rasčiau.
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 11, 22:51)
Tai gal galėtumėte man parašyti visą sąrašėlį knygų, susijusių su pozityviu mąstymu, nurodant autorių ir pavadinimą? bigsmile.gif Labai norėčiau paskaityti, tik nežinau kokias knygas skaityti blush2.gif Va, galvoju, nueičiau į biblioteką - gal rasčiau.

Niu tai cia tinka puikiausiai BusVakare isvardintos Peter Kummer knygos, taip pat Merfio "Pasamones galia", Taip pat Bodo Shafer "Nugaletoju principai".

Nu kol kas sitos i galva sove. Man jos padeda. Ilgiau pagalvojus dar gal ir daugiau prisiminsiu g.gif
Atsakyti
miegat, ania? hihihi.gif as tik dabar baigiau darbus - meginsiu slinkti link lovos.. akys stacios, kazin kaip man ten seksis g.gif biggrin.gif mazai valandu paroj..
..uzsukau palinket saldziu sapnu.. ir dar labo ryto, kad pati pirma buciau lotuliukas.gif
.. tad jau eisiu.. aciuks.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(O_N_O @ 2007 04 11, 23:34)
miegat, ania?  hihihi.gif  as tik dabar baigiau darbus - meginsiu slinkti link lovos.. akys stacios, kazin kaip man ten seksis  g.gif  biggrin.gif  mazai valandu paroj.. 
..uzsukau palinket saldziu sapnu.. ir dar labo ryto, kad pati pirma buciau  lotuliukas.gif 
.. tad jau eisiu..  aciuks.gif  biggrin.gif

na jei nesimiega gi galima bent teigiamai mąstyti atsigulus lotuliukas.gif
na o tau nepasisekė, ryte pirma nebūsi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(darata @ 2007 04 12, 01:39)
na jei nesimiega gi galima bent teigiamai mąstyti atsigulus  lotuliukas.gif
na o tau nepasisekė, ryte pirma nebūsi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai kad jau buvau lotuliukas.gif po 24h prasideda judejimas link ryto biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas Visoms prisikelusioms naujam pavasariui!
Labai jusu pasiilgau! wub.gif
O kaip musu gyvas pasimatymas?
Ir apie koki foto albuma jus kalbat? Ir as noriu pamatyti? Kaip ji rasti?
Atsiprasau, kad tiek uzvelavusi apiberiau klausimais!
Atsakyti
Labas rytas!!!

Kaip faina- oras kasdien vis gerėja!Ar pastebite? lotuliukas.gif Va netgi pora saulės spinduliukų išlindo šiandien thumbup.gif
Atsakyti