Labas, mergytes!!!
Grizau po nelengvos darbo dienos ir iskart suku pas jumi!!!
Nu, man cia kaip tai labai
Sveikos naujai prisijunge mergytes!!! Smagu, kad musu temele sulaukia vis daugiau susidomejimo
Apie surugusius veidus raset. As daznai pasijauciu kaip ufonaute

Jei kas paklausia ar as laiminga, sakau, kad TAIP!!! Atsakymas pribloskia. Apie savo diiidelius tikslus, suvokima, kad gali tureti viska ir kitu akimis nerealias svajones jau seniai supratau, kad neverta kalbeti. Dar i tam tikros paskirties namus isves
Siaip pas mane zinokit viskas

iseigines praejo

Oras buvo ir yra
Su MB sia savaitele darbuojames seimos gausejimo klausimais
Kai pamatau vezimukus, toks jausmas sirdi uzlieja. Isivaizduoju, kad as kitais metais su MB tokiu graziu oru irgi kur nors parke savo mazi stumsim
Dar siandien bendradarbis man vienai isdave paslapti, kad jo zmona menesiuka laukiasi. Bet niekam nesako, nes pirma karta persileido. Cia kam aktualu, tai jiems pasiseke kai nusipirko O testuka. Sake padirbejo pacia vaisingiausia diena ir iskart uzkibo. Nooooooooooriu!!!! Bet cia tema ne apie tai

Kam aktualu galesim per AZ pabendraut.
Yra vienintelis dalykas, kuris labai itakoja visas mano gyvenimo sritis - valgymas. Beleko ir belekaip. Dar siandien MB tokiafraze pasake: gerb save ir savo sprendimus. Nes jau turbut nei pati nezinau kiek kartu esu sau zadejus pradeti sveikai maitintis, nes odai nuo to bus tik geriau. O ir siaip savijauta nuo lengvo maisto ir nuo sau zodio laikymosi buna
Nu duokit man velniu. Padekit susiimt. Kazi ar cia pozityvus mastymas turi koia galia ar tai tik valios reikalas?
Siaip be galo smagu jus visas grazias albume matyti
BusVakare, tuoj parasysiu ir tau