Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.IIIdalis

QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 11, 15:46)
...o tai vėl galima daiktas, jog prikibsite, jog aš gadinu jūsų pozityvų forumą savo pesimistiškomis savidestrukcinėmis mintimis.

Čia tu taip pasakei, ne mes unsure.gif
O šiaip, aš irgi mąstau apie didesnį atsiribojimą nuo interneto, juk ne darbas čia, tik poilsio forma. Bet kai užkabina, tai... daug laiko atima.
Tapsiu pozityvia skaitytoja ir aš flirt.gif
Atsakyti
Na, bala nematė... blush2.gif

Nuotaikai praskaidrinti
Atsakyti
!!!!!!!!!!!!!!!!! as irgi specialiai bandau ribotis nuo interneto, nes savo darbus tenka darytis, kai brangiausias miegot eina. O eina jis miegot anksti. Jus jau irgi tamstos meigat, tai ner su kuo rasinetis, o darbuotis. Bet tai mano meigo saskaita, kad veikia isorine odos sluoksni mirksiukas.gif

Dujokaukeee, mes ne priekabiaujam del Tavo nuotaikos pokyciu! Ir nereik, jeigu kas, dingt is eterio!!! kur liesi savo emocijas? Zadi surugus vaiksciot? Tai geriau jau cia issiliek, kad paskui groziui nekenktu!!!

O parasyt dar noriu stai ka:
pasidziaukit su manim! Turesiu kitamet 6 grupes! Dar tik metu pradzia, o jeu tiek terminu ir uzsakovu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O dar kai O_N_O padarys gyvybinga www.puslapi- isvis, reiks plestis ir nauju darbuotoju ieskot, o paciai vaikus gimdyt (va, kokia mano vizija!)
Parsinesiau vakar is mamos savo senas, aptrintas, jau nuskaitytas knygeles ir ziuriu reik vel sest prie darbo:
1.Peter Krumm 'Nieko Nera Neimanomo"
2. Peter Krumm "Noriu Galiu Pasieksiu"

Rekomenduoju!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Laba diena.

Gera nuotaika ir pozityvus mąstymas yra gerai, tik kaip užprogramuoti smegenis tokiai veiklai. Juk nuo vaikystės buvo kalama visai kita programa:"negalima, tau dar anksti, tu nesugebėsi, tu mus nuvilsi, be tavęs mes kentėsim, tu privalai". Toks kaltės ir negalėjimo kalnas guli ant dūšios, kad išsikapstyti iš jo atrodo neįmanoma. Gal paprasčiau vadovautis:"Siandien apie tai negalvosiu. Pagalvosiu rytoj"
Atsakyti
seniai jau cia bebuvau smile.gif na bet atlindau pasidziaugti - menesiukas kaip dirbu naujam darbe, truputi vis dar "plaukioju", nes viskas nauja... bet kai atlyginima uz praeita menesi pervede iskart atsigavau wub.gif
atrodo, kad dvigubai didesnis atlyginimas vis dar ne mano saskaitoj... keistas, bet geras jausmas 4u.gif
ir viskas pozityvaus mastymo deka doh.gif skaiciau Carnegie, Mandino, Krum, Schafer, Kiyosaki... bet tiek metu realiai nepajudinau ne pirsto, kad kazka pakeisciau blush2.gif
dabar reikia galvoti afirmacijas asmeniniam gyvenimui thumbup.gif
Atsakyti
o pas mane atejo ka tik mazius ir uzdave klausima "Mama o tu sena?". Sakau ..nu gal nea... as suaugus... o jis paziurejo i mane ir rimtai sako: "As gi taves klausiu tu sena ar nauja?", ir ka man dabar atsakyt?
Atsakyti
sakyk, kad vienintele visam pasauly ir pati brangiausia, nes kitos tokios pat nera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manta @ 2007 04 11, 18:47)
o pas mane atejo ka tik mazius ir uzdave klausima "Mama o tu sena?". Sakau ..nu gal nea... as suaugus... o jis paziurejo i mane ir rimtai sako: "As gi taves klausiu tu sena ar nauja?", ir ka man dabar atsakyt?

Is senos naujai atgimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Manta @ 2007 04 11, 16:47)

As sakyciau, kad nei tokia, nei tokia -- jauna tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, žiūriu ne man vienai šiandien rytą tingėjosi keltis, važiuoti į darbą, dirbti.
Dujokauke, išsiunčiau tau savo foto, lauksiu atsakymo:) ir niekur tu nebėk, puikiai pažystu tuos jausmus, kuriuos išgyveni. Kaip tik čia pasisemk pozityvumo iš vyresnių ir patyrusių jau kažką šiame gyvenime. žinoma viską patirsi ir pereisi savo kailiu. Nes visas pamokas aš išmokau taip. o motyvacija mokytis? kažkaip sugalvok...po 1 val. į dieną. o su tais stojimais , įstojimais ... - neįstosi šiemet kur svajoji, įstosi kitamęt. tai dar ne pabaiga.
Atsakyti
mano drauge i dailioske sesis metus stojo ir paskutiniaisiais istojo, dabar baigineja ir dziaugiasi thumbup.gif nors as tiek atkaklumo turbut neturiu doh.gif
Atsakyti
Labas, mergytes!!!

Grizau po nelengvos darbo dienos ir iskart suku pas jumi!!!
Nu, man cia kaip tai labai thumbup.gif thumbup.gif

Sveikos naujai prisijunge mergytes!!! Smagu, kad musu temele sulaukia vis daugiau susidomejimo thumbup.gif

Apie surugusius veidus raset. As daznai pasijauciu kaip ufonaute doh.gif Jei kas paklausia ar as laiminga, sakau, kad TAIP!!! Atsakymas pribloskia. Apie savo diiidelius tikslus, suvokima, kad gali tureti viska ir kitu akimis nerealias svajones jau seniai supratau, kad neverta kalbeti. Dar i tam tikros paskirties namus isves lotuliukas.gif

Siaip pas mane zinokit viskas thumbup.gif iseigines praejo thumbup.gif Oras buvo ir yra thumbup.gif
Su MB sia savaitele darbuojames seimos gausejimo klausimais smileysex.gif 2.gif
Kai pamatau vezimukus, toks jausmas sirdi uzlieja. Isivaizduoju, kad as kitais metais su MB tokiu graziu oru irgi kur nors parke savo mazi stumsim wub.gif

Dar siandien bendradarbis man vienai isdave paslapti, kad jo zmona menesiuka laukiasi. Bet niekam nesako, nes pirma karta persileido. Cia kam aktualu, tai jiems pasiseke kai nusipirko O testuka. Sake padirbejo pacia vaisingiausia diena ir iskart uzkibo. Nooooooooooriu!!!! Bet cia tema ne apie tai blush2.gif Kam aktualu galesim per AZ pabendraut.

Yra vienintelis dalykas, kuris labai itakoja visas mano gyvenimo sritis - valgymas. Beleko ir belekaip. Dar siandien MB tokiafraze pasake: gerb save ir savo sprendimus. Nes jau turbut nei pati nezinau kiek kartu esu sau zadejus pradeti sveikai maitintis, nes odai nuo to bus tik geriau. O ir siaip savijauta nuo lengvo maisto ir nuo sau zodio laikymosi buna thumbup.gif
Nu duokit man velniu. Padekit susiimt. Kazi ar cia pozityvus mastymas turi koia galia ar tai tik valios reikalas?

Siaip be galo smagu jus visas grazias albume matyti wub.gif

BusVakare, tuoj parasysiu ir tau
Atsakyti