Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.IIIdalis

QUOTE(Laura_k @ 2007 04 12, 11:05)
.
turiu klausima visoms, cia gal biski ne i tema doh.gif
nezinau kaip permusti mamos mastyma, atrodo dar nesena ir tokia nenukriosus ( atsiprasau uz issireiskima) bet jai viskas aplink blogai  verysad.gif  darbe blogai, ji viena dirba kitiems niekas nerupi, pinigu moket nenori durniu salis ir t.t. tas blogai anas blogai... man labai sunku su ja tokia gyvent  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
o sakyt ka nors bijau, nes tuoj supyks ir kokia savaite nesikalbes  doh.gif

Atrodytų, kad apie mano anytą kalbi. Pažįstu ją tryliką metų, bet niekada ji dėl nieko laiminga nebuvo. kur tik nueina ten skandalus sukelia. Parduotuvėj nuolat reikalauja direktorės ar vedėjos dėl blogo aptarnavimo ir visąlaik verkšlena. Bet aš jau susigyvenau su tuo. Pamaniau, kad ji išsikrauna taip elgdamasi. Jai tikriausia to reikia, čia tarytum kokia savęs kankinimo forma. man jau tai nebetrukdo hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 12, 09:54)
Jau koks "lievas" mano postas gavosi. Ne ten bold sudejau kur reikejo blush2.gif

Aristokrate, labas!!! Seniai matyta!!! Kaip sekasi? Kaip busimas verslas? Kur pradingus? Greiciau siusk savo photo! Jau tave tai labai noreciau pamatyt, nes tu man atsosijuojiesi su ta grazia mergi na tavo atavare mirksiukas.gif

Jusu tiek daug ir tiek daug prirasot doh.gif , tai tik paskaitau biggrin.gif , kaip sakant viena per kita kalbat biggrin.gif

O kaip man sekasi, savo plana Nr. 1 per balandzio men issilaikyti teises, ivykdziau, balandzio 6 d. issilaikiau biggrin.gif .

Nr. 2 parasyti "dabaikti" verslo plana dar vis vykdau. Iki birzelio, kaip nors tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 12 balandžio 2007 - 10:31
grizau su kava.. taip "noris" buti "normalia" lotuliukas.gif na, ka.. (pasiraitoju rankoves)..kimbam i darbus..vistiek sedesiu viena aki cia uzmesdama.. hihihi.gif tokia miela minti radau.. "Gerai jautiesi? Nesijaudink! Praeis...".. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kresida @ 2007 04 12, 11:19)
Atrodytų, kad apie mano anytą kalbi. Pažįstu ją tryliką metų, bet niekada ji dėl nieko laiminga nebuvo. kur tik nueina ten skandalus sukelia. Parduotuvėj nuolat reikalauja direktorės ar vedėjos dėl blogo aptarnavimo ir visąlaik verkšlena. Bet aš jau susigyvenau su tuo. Pamaniau, kad ji išsikrauna taip elgdamasi. Jai tikriausia to reikia, čia tarytum kokia savęs kankinimo forma. man jau tai nebetrukdo hihihi.gif  hihihi.gif

nu biski ne tokia situacija cia, skandalu nekelia, bet namuose visiems papasakoja doh.gif doh.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
nepasisieke man tai nepasisieke,susirgau,uzpuole gripas ar kas ten..jau dvi dienas laikosi auksta temperatura:(
Is paskutiniu jegu uzsuku cia pasiskaityt jusu sviesiu teigiamu minciu,kurios mane palaiko.Oh,kaip noretusi greiciau pasveikt,padaryciau foto ir ideciau i visu bendra fotoalbuma. ax.gif
Kaip gera kad jus esat! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

as jau nuo pacio ankstaus rytelio skaitau Jusu pasisakymus ir grazias mintis, tik niekaip nespeju su Jusu tempu blink.gif ir biskuti mantrazinuosi isiterpti, nes Jus visos tokios didziules ir senai pazystamos drauges atrodot ir taip siltai bendraujat blush2.gif... Grazu ziureti, skaityti ir klausyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 04 12, 11:29)
nu biski ne tokia situacija cia, skandalu nekelia, bet namuose visiems papasakoja  doh.gif  doh.gif  doh.gif  verysad.gif

Tau blogiau, nes kartu gyventi reikia. Nelabai malonu nuolat šalia savęs matyti nusiminusį ir paniurusį žmogų. Tokia nuotaika labai persiduoda kitiem. Atsiriboti vis tiek negalėsi.. Depresuojančių tėvų nuotaikos dažnai ir vaikam persiduoda ir net nuo pat mažumės vaikus gali kamuoti depresijos ir įvairios neurozės. su mama pasikalbėti visgi galėtum.. kažkaip atsargiai pasakyti, kad slegia toks šeimos mikroklimatas. Ir kuo daugiau bendrauk su linksmais, nuolat besišypsančiais ir savimi pasitikinčiais žmonėmis. tai tikrai padės 4u.gif
Ps Mes tai atskirai nuo anytos gyvenam, bet kai tik į svečius nueinam iškart pradeda verkšlenti kokia ji nelaiminga, koks sunkus gyvenimas, kokie aplink blogi žmonės.. O dėl jos skandalų, tai anksčiau taaaip gėda būdavo blush2.gif O dabar sau kikenu į saują hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Aš vėl čia tongue.gif Draugės dar nėr, tai įlindau pas jus.Viesulo greičiu sutvarkiau namus (bet čia negalvokit, ne bele kaip blink.gif ), pyrago nekepiau, nupirkau, tai kažkaip virtuvėje ilgai neužsibuvau, galvoju, reikia lengvinti sau gyvenimą, neapkrauti save darbu, kurį gali nupirkti (kartais). Vaikas pavalgęs, švariai aprengtas...Kaip ir tvarka.

Kresida,2007 04 12, 07:51
Anksčiau dažniau užeidavo raganiškos nuotaikos priepoliai, tada maniškai sakydavo, kad manęs geriau nejudinti

Mdaaaa...suraganėjusi aš dar nebuvau, bet nuotaikų visokių ir man pasitaiko. Pastėbėjau, kad kur kas geriau su savimi dabar "tvarkausi", labai nemėgstu, kai "kenčia" vyras, jis toks ramus, o aš čia vėją retkarčiais visai dėl smulkmenų keliu doh.gif Paskui kalta jaučiuosi g.gif

Palomita,2007 04 12, 08:39
Nenustygstu vietoj! Kaip noriu i albuma!

O tai dar nei viena tau adresiuko nedavė? blush2.gif

pepilota,2007 04 12, 08:51]
...Bet kad man jau tikrai su savo [i]edimu
reik kazka daryt, nes rytas butu fantastiskas jei ne mano svarstykliu parodymai. [/I]
pepilota, na tu tikrai neatrodai, kad ant šaldytuvo pas tave reiktų spynas dėti lotuliukas.gif Mano taisyklė tokia - jei tikrai LABAI norisi, pavalgyk, jei norisi išgert - gerk, argi gyvename dėl to, kad badauti?
Aš kiek save pamenu norėjau būti liekna, visada sakiau, kad ir "lenta", kur nei užpakalio, nei papų, bet kūda tongue.gif Bet dabar matau, kad mano kūnas ne taip sudėtas, kad būtų "lenta", tai pasigrožiu gatvėje, nurimstu blush2.gif Pačiai svoris labai greitai nukrinta, nereikia dietintis, pakanka kokio rūpestėlio, apetito visai nelieka.Rudenį štai, nepastebimai nukrito 7 kg, pati nustebau, nes ant svarstyklių lipu labai retai,žinau,kad pokyčių ten didelių nebus g.gif Tie, kas mane pažįsta, nesupranta manęs, kai svoris nukrinta, sako-jau negražu, o aš vis dar svajoju būti,kaip "lenta" lotuliukas.gif Nu, man gražu, kai bet kokį rūbą žmogus užsidėjęs ir ant jo GRAŽU bigsmile.gif

Kresida,2007 04 12, 08:56
O mano svarstyklės rodo 59 g.gif tai turbūt per daug.. aš neaukšta

Kresida, parašyk į AŽ savo ūgį. Man atrodo, kad tas svorio metimas čia nei vienai nereikalingas cool.gif Be reikalo sau kompleksus įsikalbate, merginos.

Laura_k,2007 04 12, 10:05
...nezinau kaip permusti mamos mastyma, atrodo dar nesena ir tokia nenukriosus ( atsiprasau uz issireiskima) bet jai viskas aplink blogai verysad.gif darbe blogai, ji viena dirba kitiems niekas nerupi, pinigu moket nenori durniu salis ir t.t. tas blogai anas blogai... man labai sunku su ja tokia gyvent
Laura_k, turiu problemų ir aš su savo mama. Beveik tos pačios frazės, kaip ir tavo mamos. Kiek kalbėta, gražiai, prie kavos puodelio, kiek kartų apsikabinta su žodžiais - mamyte, gal truputį būk nuolaidesnė mums visiems...Pagerėjimas - labai trumpam...O paskui vėl tas pats:-aš mama, turiu teisę mokyti ir t.t. Nebekomentuoju jos elgesio, netgi kažkaip išmokau tai praleisti pro ausis, pačiai ramiau gyventi. Žmonės keičiasi SAVO NORU, prieš jų valią...nea schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 12 balandžio 2007 - 10:51
O_N_O prie humoro busi! As dar prie kompo indeli su jogurtu ir nevitus triju grudu dribsnius atsitempiu..

LAura_K, maniau del Kauno "supasavai"... Palauksim. Del mamos tai Tu nieko nepadarysi. Cia nei Petras Krumas nei Merfis nepades. DAryk, ka nori, bet musu brangios mamos nepasikeis. Va, kokia as neigiama siuo klausimu!

Pepilota, trink savo paplepejimu AZ. Visa rastliava grizta atgal. Ir eik dirbt! Kiek galima! Ir as jau einu einu einu...

Aristokrate! Niugi BRAVO kad teises turi! As irgi turiu. 1997 issilaikiau. Tuo viskas ir pasibaige. schmoll.gif Gerb. zmones pazinodami mane ir mano charakterio subtilybes tik akutes apvercia, kad as... nevairuoju. Tuo klausimu esu ozku aozka kvadratu. Uzsirasysiu pas psichologka koki.. Brangiausias duoda savo bemsiuka, kad tik vaziuociau, nors kaimo keliu. Surado instruktore-moteriske. MAn reik jai tik paskambinti. Jau 3 sav. skambinu ir vis ieskau budu, akip ta skambinima atideti. Cia man Petras Krumas ir Merfis nepadeda, nors sapnuoju daznai kaip vairuoju...

Mante,
stok ir Tu i musu storuliu kluba mirksiukas.gif Prasom. Mes jau su Pepilota uzsirasem duomenis ir klubo pavadinima "Ka erzina 4 kg virs?" Siaubas kazkokis!! mirksiukas.gif Vijurka, prasom siuo klausimu nemokyt!!! (beje, funkcija "keisti" tik siandien atradau!!)Visi kazkaip kazkuo isproteje. Bet ne visiems taip nei sio nei to 7 kg nukrenta! (paskutinis sakinys parasytas naudojant funkcija "keisti". Aciu, Vijurka, uz naujai idiegta atradima!!)

Apkabinu!! Ku ku!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busVakare: 12 balandžio 2007 - 10:51
Ojezau, jau mes cia visai ne i tema varom doh.gif
bet kaip fainai lotuliukas.gif
Svarbiasiai su tikamu mastymu lotuliukas.gif

BusVakare, jau pratryniau. Galvoju, kodel tu man netrasai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 12, 10:49)
Mante, stok ir Tu i musu storuliu kluba mirksiukas.gif

Oi, negaliu, net garsiai susijuokiau, "STORULYTĖS"! lotuliukas.gif hihihi.gif Nu bet man, tai žavios, pozityviai už tai mąstančios, su 4 kg viršaus g.gif
Atsakyti
Man su vairavimu panashiai, kaip bus Vakarei, teise s ishsilaikiau prieh koky 9 metus, bet tiap ir padejau, dabar jau suradau isntruktoriu , tik vyra, kuris yra pasakes, nera tokios moters, kuri negaletu vazinet, visosgalii. Tai va....... Bet dar reikai jam pasakambint.
Pas mane tai trys tikslai: anglu kalba, svorio sureguliavimas ir vairavimas, su kuriais jau nebegliu tempt, bet zinokit dar tampias... blush2.gif
Atsakyti