Aš vėl čia

Draugės dar nėr, tai įlindau pas jus.Viesulo greičiu sutvarkiau namus (bet čia negalvokit, ne bele kaip

), pyrago nekepiau, nupirkau, tai kažkaip virtuvėje ilgai neužsibuvau, galvoju, reikia lengvinti sau gyvenimą, neapkrauti save darbu, kurį gali nupirkti (kartais). Vaikas pavalgęs, švariai aprengtas...Kaip ir tvarka.
Kresida,2007 04 12, 07:51
Anksčiau dažniau užeidavo raganiškos nuotaikos priepoliai, tada maniškai sakydavo, kad manęs geriau nejudinti
Mdaaaa...suraganėjusi aš dar nebuvau, bet nuotaikų visokių ir man pasitaiko. Pastėbėjau, kad kur kas geriau su savimi dabar "tvarkausi", labai nemėgstu, kai "kenčia" vyras, jis toks ramus, o aš čia vėją retkarčiais visai dėl smulkmenų keliu

Paskui kalta jaučiuosi
Palomita,2007 04 12, 08:39
Nenustygstu vietoj! Kaip noriu i albuma!
O tai dar nei viena tau adresiuko nedavė?
pepilota,2007 04 12, 08:51]
...Bet kad man jau tikrai su savo [i]edimu reik kazka daryt, nes rytas butu fantastiskas jei ne mano svarstykliu parodymai. [/I]
pepilota, na tu tikrai neatrodai, kad ant šaldytuvo pas tave reiktų spynas dėti

Mano taisyklė tokia - jei tikrai LABAI norisi, pavalgyk, jei norisi išgert - gerk, argi gyvename dėl to, kad badauti?
Aš kiek save pamenu norėjau būti liekna, visada sakiau, kad ir "lenta", kur nei užpakalio, nei papų, bet kūda

Bet dabar matau, kad mano kūnas ne taip sudėtas, kad būtų "lenta", tai pasigrožiu gatvėje, nurimstu

Pačiai svoris labai greitai nukrinta, nereikia dietintis, pakanka kokio rūpestėlio, apetito visai nelieka.Rudenį štai, nepastebimai nukrito 7 kg, pati nustebau, nes ant svarstyklių lipu labai retai,žinau,kad pokyčių ten didelių nebus

Tie, kas mane pažįsta, nesupranta manęs, kai svoris nukrinta, sako-jau negražu, o aš vis dar svajoju būti,kaip "lenta"

Nu, man gražu, kai bet kokį rūbą žmogus užsidėjęs ir ant jo GRAŽU
Kresida,2007 04 12, 08:56
O mano svarstyklės rodo 59
tai turbūt per daug.. aš neaukšta
Kresida, parašyk į AŽ savo ūgį. Man atrodo, kad tas svorio metimas čia nei vienai nereikalingas

Be reikalo sau kompleksus įsikalbate, merginos.
Laura_k,2007 04 12, 10:05
...nezinau kaip permusti mamos mastyma, atrodo dar nesena ir tokia nenukriosus ( atsiprasau uz issireiskima) bet jai viskas aplink blogai
darbe blogai, ji viena dirba kitiems niekas nerupi, pinigu moket nenori durniu salis ir t.t. tas blogai anas blogai... man labai sunku su ja tokia gyvent
Laura_k, turiu problemų ir aš su savo mama. Beveik tos pačios frazės, kaip ir tavo mamos. Kiek kalbėta, gražiai, prie kavos puodelio, kiek kartų apsikabinta su žodžiais - mamyte, gal truputį būk nuolaidesnė mums visiems...Pagerėjimas - labai trumpam...O paskui vėl tas pats:-aš mama, turiu teisę mokyti ir t.t. Nebekomentuoju jos elgesio, netgi kažkaip išmokau tai praleisti pro ausis, pačiai ramiau gyventi. Žmonės keičiasi SAVO NORU, prieš jų valią...nea