Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.IIIdalis

QUOTE(busVakare @ 2007 04 12, 12:36)
Aisku, kad bus Vakare arba Vakaris. Man pats graziausias vardas. Toks romantiskas..

Eina sau doh.gif biggrin.gif
Tik dabar supratau ką tavo vardas reiškia doh.gif nu pas mane kaip pas žirafą- kol daeina 4u.gif

Vis galvodavau, kad busVakarE

Beje, man tas pats su vairavimu kaip ir busVakare ir Mantai biggrin.gif
Teises turiu gal jau 5 metus, bet... na niekaip gal jau du metai kaip neprisiverčiu už vairo atsisėsti g.gif o taip norėčiau, bet va... kažkoks biesas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zlatan @ 2007 04 12, 13:14)
Sveikos.
Skaitau jus jau seniai, o užsiregistravau čia, tiesą sakant, taip pat dėl jūsų. Na, knygų, apie kurias diskutuojate, aš skaičius nesu ir, kaip kitos *naujokės* pirmoj žinutėj gražių minčių nepabersiu.
Tiesą sakant, esu laimingas žmogus. Bent iš šono pažiūrėjus, viskas puikiai sekasi, net ir be konstruktyvaus mąstymo smile.gif Įdėjus minimalias pastangas, gaunu gerus rezultatus, moku džiaugtis viskuo, taigi laimės irgi sau *burti* nereikia - ją ir taip randu.
Bet vis dažniau pagalvoju -- kiek aš galėčiau pasiekti (bet kurioj srity), jei susitelkčiau ir kryptingai dirbčiau. Jaučiuos kone visagalė apie tai galvodama (galvodama ...)  Ir laimė gi būtų tikresnė - pačios sukurta. Realiai.
Tikiu, kad su jumis bendraudama, sustiprisiu savo motyvacaiją, siekant ilgalaikių tikslų, išmoksiu pastebėti pasitaikančias progas ir nebijosiu imtis naujų dalykų.
Chi, aš nesitikiu, kad JŪS mane to išmokysit. Čia jau žmogus pats.. Tiesiog buvimas čia neleis man užmiršt savo pasiryžimo. Na, ir negaliu nepripažint, jūsų pasisakymai labai uždegantys.
Tai ar priimat?

Zlatan, sveikute, as ir naujokiuke cia bigsmile.gif cia tikrai labai smagu ir geru minciu pasisemi visam laikui, nes sitos moteriskutes nuostabios drinks_cheers.gif
Atsakyti
Lineta, labai idomu, kas trukdo kad ir siandien pasiekti 6 tiksla? rolleyes.gif
Atsakyti
6 tiksla blush2.gif trukdo pasiekti nemokejimas planuoti savo laisvo laiko ir vis kazkoks atidejimas ateiciai, nes dabar mokslu ir darbu daug. Zinau, kad jei labai nori, tai gali rasti laiko, bet nesigauna man dabar kazkaip. Gal todel, kad noriu prisikalbinti savo brangiausia eiti kartu sokti, o jis spyriojasi, nes jam nelabai sokiai atseit patinka, bet per koki baliuka tai soka rupuziokas neblogai thumbup.gif
Atsakyti
Lineta!!!!!!!!!!!! O Tu man papasakosi apie reiki???Kabina sita tema, teoriskai yra daug informacijos, bet kaip su praktika...

O negundo Tango sokiu pamokos? Jei butu kas panasaus Kaune, lekciau neatsigrezdama. Tik rudeni. Net ir pastojus mirksiukas.gif

Ai va, dar kokie mano tikslai:
1. Perskaityt kruvas knygu, kurios susikaupe, kai nebus darbu... lotuliukas.gif
2. Ismokt elgtis su apsvietimu ir pradet profesionaliau fotkint.
3. Atgaivint tapyba ant silko
4. Ismokt dekupazo technika, kad galeciau dekoruot savo trobele pati
5. skaityti poezija renginiuose arba vesti renginius
6. kai bus savas vaikas, tai tiksliai surinksiu karta per menesi visus fainus vaikus ir su mamytem skaitysim pasakas, vaidinsim, piesim, darysim kokius rankdarbius. Pepilota, teks grizt is UK, kad ikurtume toki vaiku laisvalaikio centra!
NORAI:
7. nerealu, bet noreciau vaiditi teatre
8. labai labai noreciau isverst filma ir ji igarsint.
Atsakyti
Reiki - tai gydymas teigiama energija perduodant rankomis(na cia as taip vadinu, nes nezinau teorinio apibrezimo) arba galima net ir per atstuma tai daryti, taciau reikia tureti labai daug patirties. As turiu REIKI mokytoja, ji yra ir mano gyvenimo mokytoja. Daznai ja lankau jos nuostabiuose namuose ir visi mokslai vyksta labai naturaliai, per bendravima, aiskinama kas yra gerai ir blogai, kaip netureciau elgtis, kaip ismokti apsisaugoti ne tik nuo blogu minciu, bet ir nuo blogu zmoniu, kurie net neprisiesdami gali Tau bloga padaryti. Kol kas negaliu gauti REIKI iniciaciju, nes dar nesugebu susitvarkyti su savo blogomis emocijomis, kartais islendanciu pykciu ir principais, o zmogus, kuris nori tureti REIKI negali tureti tokiu dalyku kaip pyktis ir kt. O siaip tai girdejau, kad yra mokytoju kitu, kurie uz pinigus suteikia REIKI iniciacijas, bet tai yra pavojinga, nes tos energijos turi ateiti kartu su vidiniu pasiruosimu ir supratimu, o ne pinigais.
Tai va... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(busVakare @ 2007 04 12, 14:12)
Lineta!!!!!!!!!!!! O Tu man papasakosi apie reiki???Kabina sita tema, teoriskai yra daug informacijos, bet kaip su praktika...

O negundo Tango sokiu pamokos? Jei butu kas panasaus Kaune, lekciau neatsigrezdama. Tik rudeni. Net ir pastojus mirksiukas.gif

Ai va, dar kokie mano tikslai:
1. Perskaityt kruvas knygu, kurios susikaupe, kai nebus darbu... lotuliukas.gif
2. Ismokt elgtis su apsvietimu ir pradet profesionaliau fotkint.
3. Atgaivint tapyba ant silko
4. Ismokt dekupazo technika, kad galeciau dekoruot savo trobele pati
5. skaityti poezija renginiuose arba vesti renginius
6. kai bus savas vaikas, tai tiksliai surinksiu karta per menesi visus fainus vaikus ir su mamytem skaitysim pasakas, vaidinsim, piesim, darysim kokius rankdarbius. Pepilota, teks grizt is UK, kad ikurtume toki vaiku laisvalaikio centra!
NORAI:
7. nerealu, bet noreciau vaiditi teatre
8. labai labai noreciau isverst filma ir ji igarsint.

Beje, mane gundo visokie sokiai, nes pati 12 metu sokau pramoginius sokius, tai sokiai mano aistra, kartais net dabar sapnuoju, kad dar soku, jei ka rastumem Kaune, tai galetumem rudeni eiti pasisokti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 12, 12:45)
Zlatan, junkis!!! Kad butum priimta turi praeiti testa: parasyti istoriju ko pavyko pasiekti teigiamo mastymo deka mirksiukas.gif  Jauciu, kad bus dar smagiau kai tu prisijungsi, tokia linksmu plauciu atrodai thumbup.gif

(bandžiau kažką labai protingo padaryt cituodama)

na, mano *namų darbai* nebus labai blizgantys blush2.gif , nes teigiamą požiūrį taikiau/naudojau greičiau intuityviai, knygų neskaičius. (Dabar nelabai ir turiu galimybių, nes šiuo metu studijuoju ne Lietuvoj). Aplink buvo, yra, ir vis atsiranda naujų žmonių, iš kurių galiu mokytis užsidegimo, atkaklumo ir pasitikėjimo savo jėgom. Atrodo, neįmanoma, ko jie siekia, imasi, o va --*через не могу* -- ima ir padaro. Suderintos įvairiausios veiklos, geležinė disciplina, ir džiaugsmas, savo jėgom dar labiau paaugus.
Ką pavyko pasiekti .. mano *siekimo procesas* dabar tik įsibėgėja, nes, kaip sprendžiu iš jūsų pasisakymų, esu čia viena jaunesnių blush2.gif . Įstojau kur norėjau, mokslai sekasi, išlėkiau, va, metams svetur. (Čia jau seniai tikras pavasaris ..) Tai gal tai ir pavadinkim pasiekimu smile.gif nes bandžiau, ėjau, dalyvavau -- tikėjau savo sėkme. Važiuojant į naują vietą, toli nuo draugų/pažįstamų buvo truputį baugu. Na ir ką - susitvarkiau ir su dokumentais, ir su mokslais, ir draugų susiradau (tų pačių, kuriais žaviuosi) Čia visai netyčia pradėjau sportuot ir *apakau* nuo rezultatų. Visad svajojau pakeliaut -- iš dangaus nukrito kelionė.. Skrisiu dar toliau į pietus vasaros pradžioj. Tiesiog šypsaus, gyvenu *super* ir viskas sekasi. Ar tai pozityvumas?
Kai viskas gerai, norisi tą chaotišką gėrį išmokti nors truputį valdyti, kai reikia -- sukoncentruoti ir pakreipt ten kur norėtųsi. Todėl aš ir pas jus wink.gif .
Tuo labiau, kad čia, kur esu, pamačiau, kad galimybių gyvenime -- begalės. Tik nepraleist progų, tik nepramiegot kažko, tik tikėt ir nebijot ir dirbt! ne tik norėti.. Va tai ir būtų mano tikslas nr.1, mano tikslų/norų sąrašiuke.
(tai, jei galima, savo pasiekimus parasysiu vėliau. Kai tai jau bus tikri mano pasiekimai. dėl kurių buvo stengimasi ir apgalvotai dirbama. tinka, pepilota? smile.gif )

Lineta, labas smile.gif
Atsakyti
Laikau sau kojas sumerkus i silta vandeni ir jus skaitau. Nu kokios jus fainos ir idomios thumbup.gif

As tai daugiau su savo tikslais ir norais nesiplesiu. Stengiuosi koncentruotis i tai, ko noriu jau siais metais. Tik dar viena pridesiu:

Kad sie metai butu paskutiniai kai dirbu kitiems. Kad sektusi taip gerai, kad kuo puikiausiai gyvenciau kaip noriu is savo veiklos.

Dabar sugalvojau, kad susirasysiu tuos tikslus ir pasikabinsiu, kad nuolat akis badytu.

Del visu esu tikra, kad pasieksiu. Nu kazkaip neturiu jokiu abejoniu. O dar kai pavizualizuoju kaip jausiuosi visa tai pasiekus. Ohoho!!!

Kazkaip jauciu, kad greit tureciau "uznestet" tongue.gif Dar su MB niekad taip nuosirdziai nesidarbavom biggrin.gif . NU tiesiog vidum jauciu mirksiukas.gif
Atsakyti
oj, mergaitės, kai pasiskaitau apie jūsų norus, tai net pavydas ima blush2.gif Lyg iš kitos planetos tarp jūsų pasijaučiau. Ir kaip jūs viską spėjate? Aš ką tik supratau, kad daug visko noriu, bet nepajudinu nei piršto, kad įgyvendinti tai g.gif Kai kurių savo tikslų jau pasiekiau, bet garsiai bijau kalbėti, "jie " pas mane labai baikštūs, bijau išgąsdinti lotuliukas.gif
Ps bet vis tiek save myliu, kad ir nesu labai veikli biggrin.gif
Vaje kiek klaidelių palieku per skubėjimą blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kresida: 12 balandžio 2007 - 12:43
QUOTE(Kresida @ 2007 04 12, 14:39)
oj, mergaitės, kai pasiskaitau apie jūsų norus, tai net pavydas ima blush2.gif Lyg iš kitos planetos tarp jūsų pasijaučiau. Ir kaip jūs viską spėjate? Aš ką tik supratau, kad daug visko noriu, bet nepajudinu nei piršto, kad įgyvendinti tai g.gif Kai kurių savo tikslų jau pasiekiau, bet garsiai bijau kalbėti, "jie " pas mane labai baikštūs, bijau išgąsdinti lotuliukas.gif
Ps bet vis tiek save myliu, kad ir nesu labai veikli biggrin.gif
Vaje kiek klaidelių palieku per skubėjimą blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Kresida, juk tai tik norai, zinoma jei ju sieki, tai siek tiek sunkiau, bet uz tai labai idomu. Beje, visi norai yra svarbus, ar jie mazi ar dideli, svarbu ju laaaaaaaabai noreti, kad jie issipildytu.
Atsakyti
Zinai, Pepilota, ka pagalvojau:"nu, va tik menesi padirbo, o jau pastojo!" Kazkaip nusiunciau Tau savo sita minti...
Atsakyti
Skubejau i darbeli po pietu!!!

Del ko, del ko?
Del Jusu!!! lotuliukas.gif

Nors lauke taip gera vaiksciotis!
Siandien pradedu sportuoti! Savo malonumui!

O ADRESIUKO i foto albuma man taip niekas ir neatsiunte! verysad.gif
Atsakyti