QUOTE(pepilota @ 2007 04 12, 12:45)
Zlatan, junkis!!! Kad butum priimta turi praeiti testa: parasyti istoriju ko pavyko pasiekti teigiamo mastymo deka

Jauciu, kad bus dar smagiau kai tu prisijungsi, tokia linksmu plauciu atrodai
(bandžiau kažką labai protingo padaryt cituodama)
na, mano *namų darbai* nebus labai blizgantys

, nes teigiamą požiūrį taikiau/naudojau greičiau intuityviai, knygų neskaičius. (Dabar nelabai ir turiu galimybių, nes šiuo metu studijuoju ne Lietuvoj). Aplink buvo, yra, ir vis atsiranda naujų žmonių, iš kurių galiu mokytis užsidegimo, atkaklumo ir pasitikėjimo savo jėgom. Atrodo, neįmanoma, ko jie siekia, imasi, o va --*через не могу* -- ima ir padaro. Suderintos įvairiausios veiklos, geležinė disciplina, ir džiaugsmas, savo jėgom dar labiau paaugus.
Ką pavyko pasiekti .. mano *siekimo procesas* dabar tik įsibėgėja, nes, kaip sprendžiu iš jūsų pasisakymų, esu čia viena jaunesnių

. Įstojau kur norėjau, mokslai sekasi, išlėkiau, va, metams svetur. (Čia jau seniai tikras pavasaris ..) Tai gal tai ir pavadinkim pasiekimu

nes bandžiau, ėjau, dalyvavau -- tikėjau savo sėkme. Važiuojant į naują vietą, toli nuo draugų/pažįstamų buvo truputį baugu. Na ir ką - susitvarkiau ir su dokumentais, ir su mokslais, ir draugų susiradau (tų pačių, kuriais žaviuosi) Čia visai netyčia pradėjau sportuot ir *apakau* nuo rezultatų. Visad svajojau pakeliaut -- iš dangaus nukrito kelionė.. Skrisiu dar toliau į pietus vasaros pradžioj. Tiesiog šypsaus, gyvenu *super* ir viskas sekasi. Ar tai pozityvumas?
Kai viskas gerai, norisi tą chaotišką gėrį išmokti nors truputį valdyti, kai reikia -- sukoncentruoti ir pakreipt ten kur norėtųsi. Todėl aš ir pas jus

.
Tuo labiau, kad čia, kur esu, pamačiau, kad galimybių gyvenime -- begalės. Tik nepraleist progų, tik nepramiegot kažko, tik tikėt ir nebijot ir dirbt! ne tik norėti.. Va tai ir būtų mano tikslas nr.1, mano tikslų/norų sąrašiuke.
(tai, jei galima, savo pasiekimus parasysiu vėliau. Kai tai jau bus tikri mano pasiekimai. dėl kurių buvo stengimasi ir apgalvotai dirbama. tinka, pepilota?

)
Lineta, labas