Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.IIIdalis

Aš nespėju su JUMIS, na niekaip doh.gif

BusVakare, dėl fotografijos tai labai norėčiau, bet kad man dar toli iki profesionalės, tai bijau, kad nuvilsiu blush2.gif Na, net nežinau, reikia pagalvoti. smile.gif

Palmita, Tu šaunuolė!!!

Aš taip norėčiau dar kažką parašyti, bet laiko visai neturiu doh.gif

Beje, JŪSŲ visų norai laaabai gražūs ir manau, kad tikrai įgyvendinami lotuliukas.gif

Aš savuosius irgi parašysiu, tik gal kažkada vėliau. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 12, 15:06)
Zinai, Pepilota, ka pagalvojau:"nu, va tik menesi padirbo, o jau pastojo!" Kazkaip nusiunciau Tau savo sita minti...

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
PALOMITA, aš tavimi pasitikiu, išsiunčiau kątik Tau fotoalbumo adresiuką lotuliukas.gif nes žinau kaip sunku laukti, aš pati vos nenumiriau iš smalsumo.
Atsakyti
QUOTE(123456 @ 2007 04 12, 15:43)
PALOMITA, aš tavimi pasitikiu, išsiunčiau kątik Tau fotoalbumo adresiuką  lotuliukas.gif nes žinau kaip sunku laukti, aš pati vos nenumiriau iš smalsumo.

Pfff, aš pirmiau nusiunčiau...

Ir iš viso: arba manim nebepasitikima, arba neskaitoma tai, kas rašoma.
Atsakyti
Nu ka, mergytes, as jus jau palieku iki ryt ryto. Begu ruostis i darba, kuriame man liko maksimum 9men. (o koks fainas skaicius nestuke.gif lotuliukas.gif ). kai grisiu jus jau miegosit. Tai dekui visoms uz kompani ir gera nuotaika si ryta.

Geros likusios dieneles ir iki ryt ryto bye1.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 12, 15:45)
Pfff, aš pirmiau nusiunčiau...

Ir iš viso: arba manim nebepasitikima, arba neskaitoma tai, kas rašoma.

Dujokaukeee, nepyk AŠ TAVIM LABAI tikiu, tiesiog pagalvojau, kad gal vėl kažkur pabėgusi esi lotuliukas.gif
Spaudžiu dešinę wub.gif

Papildyta:
QUOTE(pepilota @ 2007 04 12, 15:46)
Nu ka, mergytes, as jus jau palieku iki ryt ryto. Begu ruostis i darba, kuriame man liko maksimum 9men. (o koks fainas skaicius nestuke.gif  lotuliukas.gif ). kai grisiu jus jau miegosit. Tai dekui visoms uz kompani ir gera nuotaika si ryta.

Geros likusios dieneles ir iki ryt ryto bye1.gif  wub.gif

Palauk Pepilota, o tai TU nestuke.gif ?
AŠ matyt kažką praleidau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(123456 @ 2007 04 12, 15:48)
Dujokaukeee, nepyk AŠ TAVIM LABAI tikiu, tiesiog pagalvojau, kad gal vėl kažkur pabėgusi esi  lotuliukas.gif
Spaudžiu dešinę  wub.gif

Na, kol kažkas po forumus naršo, užuot dirbę darbą, kai kurie eina į mokyklą ir uoliai ruošiasi egzaminams rolleyes.gif
Atsakyti
naaaa? bigsmile.gif ... vis paskaitineju, bet neturiu kada parasyti doh.gif labai smagu, jog jus cia visos taip pozityviai ir optimistiskai nusiteikusios, niekas neverkslena biggrin.gif
Uztat as paverkslensiu: kaip man gerkle skauda!.. doh.gif biggrin.gif prisilaksciau per velyku puga, matyt.. reik gal ja isnest saulei, kad bacilas iszudytu.. g.gif biggrin.gif
Atsakyti
ACIU!!!
Visoms atsiuntusioms!
Is to dziaugsmo net graudu! Kokio mes saunuoles! Visos taip stengiames! Mes tikrai nusipelnem kuo sviesesnio rytojaus!

Nuosirdziai dziaugiuosi uz jusu Buvima!
Atsakyti
123456, Pepilota dar ne nestuke.gif . Dar tik intensyviai tuo klausimu dirba! Nieko nepraleidai! Ji mergina siandien visa depiliavosi, kad vakare vel darbuotusi lotuliukas.gif Jai toks jausmas, kad ji nestuke.gif. O ir as jai nusiunciau savo energija tuo klausimu nestuke.gif . Tai tokios tokeles. Pranes mergina mums gi kita menesi. Kam daugiau girtis, jei ne musu kolektyvui! thumbup.gif

123456 As ir ne profe fotografijoj. Bet turiu nuojauta (o dar 4 metus, profa-fotografa mylejau, kai jauna buvau blush2.gif Tai is jo daug prisigaudziau...)Mokec ikelt fotkes- ikelc.

Dujokaukeee, ir as pagalvojau, kad dingai. Kad po Bulvara vaikstineji...

Palomita, matai, kad mes visos uzkreciamos. Cia kaip bacila! Viena lekia kavos negerus prie kompo, kita kojas depilioujasi ir skaito, as jau savo grikiu kose suvalgiau ir jums atrasiau..Verkt tai nereik!!! lotuliukas.gif
Papildyta:
O kur palomitos nuotrauka???

123456.. ko tai nepadoriai patrauklu MB turite! Cia visai bobiskas pastebejimas nesusijes su jokiomis tegiamomis mintimis! Bet kas daug sneka, tai, zinai, kad tik sneka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busVakare: 12 balandžio 2007 - 14:04
Dujokaukee dar yra moksleivė, todėl prie kompo prisėda tik grįžus namo.

Beje, nuotraukų daugiau nebus? Šiaip, kiek atsiųsit - tiek įdėsiu. brunette.gif

Atsakyti
Dujokaukee, o Tu mano keliu kitu foto sakai, nedesi? Sakai, nereikia?.. Nu, ka as? Viskas Tavo valioj...
Atsakyti