Įkraunama...
Įkraunama...

Smurtaujantis vyras

skaitau ir darosi kraupu scare.gif
tai gal bent yra tos "trankomos moters" mama, tevas, broliai ar seserys gal jiem pranesti ir gal kas nors kaip nors kas ir iseitu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 08 04, 12:59)
Bet tas anonimas galiu tik aš būti g.gif , tokiu atveju, aš nebelieku anonimas verysad.gif . Kitas dalykas, ar lėks tos tarnybos į tą vienkiemį? Ir ką ten ras? Moteris, ko gero, atsigaivėlėjusi ( po kryčio nuo laiptų), tvarkosi po namus, vyras darbuojasi, vaikai žvejoja...Viskas gerai g.gif 

Jep, o po to atlekia pas jus i svečius įskųstasis ir duoda tau į snapą už lindimą ne į savo reikalus blink.gif Bent toks būtų pats kvailiausias ir baisiausias variantas unsure.gif
Nežinau aš dėl tų įskundimų pranešimų... g.gif
Atsakyti
o ar ji turi kur eiti?
gal tikrai, is sono lengva pasakyti: spjautu ir iseitu... verysad.gif

jokios tarnybos i seimos vidaus reikalus nesikis, jei nebus akivaizdziai
pazeisti vaiku interesai. Net policija vengia kistis i buitinius konfliktus. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(palmolive @ 2005 08 04, 17:26)
tai gal bent yra tos "trankomos moters" mama, tevas, broliai ar seserys gal jiem pranesti ir  gal kas nors kaip nors kas ir iseitu mirksiukas.gif

QUOTE(stirnaite @ 2005 08 04, 19:05)
o ar ji turi kur eiti?
gal tikrai, is sono lengva pasakyti: spjautu ir iseitu... verysad.gif

Rašiau, ji neturi giminaičių ( bent nežinau tokio fakto) schmoll.gif ir eiti ji neturi kur blink.gif Net spjauti ji neturi ant ko
Atsakyti
Smurtui protest.gif .Nu niekaip neisivaizduoju,kaip galima musi savo vaiku motina ir mylima moteri gun_rifle.gif
Atsakyti
man cia visiska bezobrazija wacko.gif
nepyk, kad taip smalsauju, bet jau nieko nesuprantu schmoll.gif pacioj pradzioj rasei, kad "šiuo metu pas mane gyvena giminaitės vaikas" po to supratau, kad tai ne is tavo puses, tai gal is vyro, gal jis tada zino ar ji turi artimuju?
Atsakyti
as tai galvoju, kam traukti skestanti, jei jis visai nenori issigelbet, beskesdamas dar ir tave i dugna nusitrauks... wink.gif viso svieto neislyginsi nono.gif be to kiek suprantu, tai toks moters tipazas, kuris tau uz viska aciu tikrai nepasakys, greiciau dar apkaltins, kad ju seima isardei unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(palmolive @ 2005 08 05, 07:47)
nepyk, kad taip smalsauju, bet jau nieko nesuprantu  schmoll.gif  pacioj pradzioj rasei, kad "šiuo metu pas mane gyvena giminaitės vaikas" po to supratau, kad tai ne is tavo puses, tai gal is vyro, gal jis tada zino ar ji turi artimuju?

Taip, tai yra giminaičių vaikas. Jie buvę mano giminės. Ne mano vyro. Kartiju ta moteris neturi giminaičių, tai aš žinau. Ta šeima gyvena taip jau 15 metų, jei būtų buvę giminaičiai, kurie būtų galėję pagelbėti, tai aš nebūčiau prašiusi patarimo forume.
Vaiką jau išvežiau namo. Gavau daug laiškų į AZ. Didžioji dauguma jūsų siūlė nedaryti nieko. Kol kas mąstau, net jei ryžčiausi skambinti į tam tikras instancijas, šiuo metu- pernelyg anksti, tik vakar vaiką namo parvežiau. Dėkui jums už gerus norus, gerą širdį. Smagu, kad visos mes būtume tokios supratingos ir vyrai tokie šaunūs, kaip mūsų forumiečių 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Nesu susidurusi su tokiu atveju tiesiogiai, bet manau, kad vienintelis dalykas, kuri gali padaryti ir kuri daryti vis dar yra prasmes - gelbeti ta vaika, kuris pas jus atvaziuoja paatostogauti. Iki kito karto, kol jis vel atvaziuos, pabandyk pasidometi institucijomis ar psichologais, ar dar kuom nors, kas galetu padirbeti su tuo vaiku, kad jis suprastu, jog tai, kas vyksta jo seimoje - nera normalios seimos modelis.
Gaila, kad vyresnelis neatvaziuoja, esu isitikinusi, kad ir jo skura dar nera surambejusi.

O del tos moterytes... Jei kas atskirs ja nuo sito vyro, duos kasdien valgyti ir suteiks normalias pragyvenimo salygas, ji vos pasiilsejusi susiras kita, bet toki pat sadista vyra... Deja...
Daug skaiciau apie tokias moteris. Ir, patikekit, ne visos jos infantilios kaimietes.
Joms padeti gali tik psichiatrai ir ilgalaikis gydymas nuo polinkio i smurtaujancius vyrus.
Atsakyti
Mano patarimas būtų pirmiausia už rankos nuvesti moterį ir jos vaikus pas psichologą, kad jie galėtų pakeisti mąstymą, o po to gal galės pati ką nors ir pakeisti savo gyvenime.
Vaikus aš manučiau būtina kuo skubiau nukreipti pas psichologus. Ir įdomiausia kad iš tokių šeimų vaikai yra patys agresyvūs tarp savo bendraamžių, kad galima stipresniam pakelti ranką pries pvz. klasiokę ar kitą mergaitę.
Manau, kad tai būtų ir patys pedagogai pastebėja. Be pedsakų tokie dalykai nepranyksta. Sutikčiau jei ir vaikai niekur nelanko būna savo vienkiemyje.
Manučiau toje šeimoje ir švelnumo nėra, nes jei vyras moterį muša, tai ne manau kad po to jie mylisi ar rodo vaikams kad jis labai švelnus savo žmonai.
Ir dar reikėtų ir su vaikų mokytojais pakalbėti kokie jie yra tarp savo bendraamžių, gal mokytojų pastebėjimai ir būtų priežastis kreiptis į tam tikras tarnybas g.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute @ 2005 08 10, 08:54)
Mano patarimas būtų pirmiausia už rankos nuvesti moterį ir jos vaikus pas psichologą, kad jie galėtų pakeisti mąstymą, o po to gal galės pati ką nors ir pakeisti savo gyvenime.
Vaikus aš manučiau būtina kuo skubiau nukreipti pas psichologus.

Dėkui už patarimą. Manau, nelabai supratai situaciją. Bet dėkui mirksiukas.gif
QUOTE(meskute @ 2005 08 10, 08:54)
Manučiau toje šeimoje ir švelnumo nėra, nes jei vyras moterį muša, tai ne manau kad po to jie mylisi ar rodo vaikams kad jis labai švelnus savo žmonai.

Mylisi ir po to ir prieš tai. Bet kas tiesa, tai- ne melas: nėra jis labai švelnus savo žmonai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pirma: 11 rugpjūčio 2005 - 19:01
Kažkoks košmaras. blink.gif Vaikai jau su pažeista psichika - reikėjo jau prieš N metų kažką galvoti ir daryti. g.gif Jie jau užprogramuoti "tinkamam" elgesiui su moterimis. cry.gif O moteris... ji nesupranta, kad yra ir kitoks gyvenimas, kitokie santykiai šeimoje. blink.gif Kažin ar galima ką pakeisti. g.gif
Atsakyti