Įkraunama...
Įkraunama...

Kas naudoja AVENT produkciją?

Mes naudojam Avent produkcija ir esam ja labai patenkinti, kosmetika mazylei, ciulptukais (nors mums ju beveik nereikia), pientraukiu (juo labai dziaugiuosi, patogu ir paprasta nusitraukt pienuka, kai noriu kur isbegti bigsmile.gif ) Dar buteliuka gavom dovanu ir tuo labai dziaugiames biggrin.gif
Atsakyti
Is AVENT produkcijos turiu pientrauki thumbup.gif
Turim buteliuka, ciulptuka, saldymo maiseliu, tik ju nenaudojam, nes nereikia wink.gif
Atsakyti
Mes naudojame AVENT buteliukus, pientrauki ir sterilizatoriu. Visi daiktai thumbup.gif
Atsakyti
Naudoju Avent kosmetiką, tai skystas talkas- super,pienelis.
Avent sterilizatorius nepamainomas, kaip ir pientraukis.
žodžiu esu labai patenkinta Avent produkcija.
Atsakyti
Turim Avent buteliukus,ciulptuka,maistelio sildytuva,kur buteliukus plauti,taip pat turiu dar pientrauki,kuris labai praverte ir pieno surinkejus.Vienu zodziu Avent firma labai gera ir patikima,tikrai neteko niekuo nusivilti biggrin.gif
Atsakyti
Man Avent buteliukai schmoll.gif Chicco labiau patiko. Is Avent produktu labiausiai patiko indeliai pienui laikyti.
Atsakyti
Mes naudojame antspeniuus, sterilizatori, čiulptukus,buteliukus,dabar geriam iš Magic Cup thumbup.gif nusivilti neteko
Atsakyti
bandem avent buteliukus - schmoll.gif kai pamaciau, kiek mazhe oro pritraukia is ju, iskart padejau i shona. nezinau, ar lt yra dr. brown buteliuku, jie tikrai thumbup.gif
idedu nuoroda, jei kam idomu i juos paziuret: http://www.babybunga...br4oznaflb.html
Atsakyti
QUOTE(Kameja_x @ 2006 07 11, 03:28)
bandem avent buteliukus -  schmoll.gif kai pamaciau, kiek mazhe oro  pritraukia is ju, iskart padejau i shona. nezinau, ar lt yra dr. brown buteliuku, jie tikrai  thumbup.gif
idedu nuoroda, jei kam idomu i juos paziuret: http://www.babybunga...br4oznaflb.html

Kaip keista, maniskis tik is Avent ir gerdavo...as visokiu irgi buvau isbandzius, bet man Avent tai thumbup.gif Kai pabandem,tai tik juos ir pirkom smile.gif
Atsakyti
gal kas zinot ar tikra AVENT produkcija prekiauja mazius.lt, kainos nuo parduotuviu skiriasi 5-20 Lt, bet ar tai nebus kokia lenkiska produkcija?
Atsakyti
parduodu Avent naturally ISIS pientrauki ji sudaro indelis su ciulptuku vaikui maitinti pientraukio atsargines dalys ir 6 saldymo indeliai po 180 ml.jei ka sudomino kreipkites 867800503 130lt
Atsakyti
Naudojom Avent čiulptukus, puodelį-patiko.Kiek vaikai trankė puodelį, tai atlaikė, skystis neišsipildavo... thumbup.gif
Atsakyti