Įkraunama...
Įkraunama...

Kas naudoja AVENT produkciją?

Mes naudojome avent buteliuka, ir tikrai likome patenkintos. thumbup.gif thumbup.gif na, bet vat soskiu avent tai niekaip neikisiu, tiesiog neima ir viskas verysad.gif
Atsakyti
Turejau viena buteliuka Avent, dar gavau dovanu visa rinkini mirksiukas.gif kas is to - maze ne is tolo neima, nepatinka soske ant buteliuko doh.gif doh.gif doh.gif ir klaida Avent firmos, kad pas juos tik silikonines soskes ant buteliuko doh.gif doh.gif gerai, kad pritaikiau kitos firmos thumbup.gif tai nors nereiks tiek buteliuku ismest thumbup.gif

o ciulptuku neima nei is tolo -bet ji jokiu neima ax.gif

dar, kai buvau nestuke.gif turejau krema nuo striju -na, man tai jis nieko nepadejo ax.gif stebuklu nebuna ax.gif
Atsakyti
Skirmantas uzaugo su AVENT ir jokiu bedu, dar dabar naudojam ciulptukus, ir magic cup buteliuka, man ji labai patinka, jog nesilaisto is buteliuoko gerimai. As tik uz AVENT...... mirksiukas.gif
Atsakyti
As visais uz AVENT. Naudoju ir buteliukus, ir zinduka. O kadangi maniske neima kruties tai nutraukineju piena su AVENT pientraukiu, super tikras stebuklas be jo kaip be ranku. Aisku produkcija ne is pigesniu bet kokybe ir patogumas garantuotas.
Atsakyti
Ir aš tik už AVENT produkciją.Naudojome buteliukus,žinduką ir magick buteliuką.Buvau labai patenkinta,ir ateityje kitos nesirinkčiau. thumbup.gif
Atsakyti
parduodu AVENT ISIS pientraukį. naudotas tik 3 kartus.kaina 80 lt. geriau iš Vilniaus.
Atsakyti
Mums avent nelabai patinka schmoll.gif Dukra nė iš tolo nežiūri į avent žindukus,o ką jau kalbėt apie buteliuką verysad.gif
Atsakyti
Mes naudojame AVENT buteliukus, kazkodel mazius tik juos ir pripazysta... Turejau dar bebe confort, bet jei juos pasiulau tai taip susiraukia, kad ojojoi smile.gif Labai jau juokingai sunelis atrodo wub.gif
Atsakyti
Mes taip pat naudojam tik AVENT žindukus, buteliukus.Dabas nusipirkom ir gertuvę.Vaikas gali pats nešiotis po kambarį ir gerti.Neišpils ir neužsprings nes jos su vožtuvu.Kol vaikas traukia tol bėga o užvertus nebe.Tik išplauti man nepatinka, reikia nuimti tokią gumutę, bet ir vožtuvėlis prastai išsiplauna. [reikia pavargti]
Atsakyti
mes irgi naudojam Avent buteliukus ir žindukus, labai esam patenkinti.
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2006 03 27, 22:17)
Turejau viena buteliuka Avent, dar gavau dovanu visa rinkini mirksiukas.gif kas is to - maze ne is tolo neima, nepatinka soske ant buteliuko doh.gif  doh.gif  doh.gif ir klaida Avent firmos, kad pas juos tik silikonines soskes ant buteliuko doh.gif  doh.gif  gerai, kad pritaikiau kitos firmos thumbup.gif tai nors nereiks tiek buteliuku ismest thumbup.gif

o ciulptuku neima nei is tolo -bet ji jokiu neima ax.gif

dar, kai buvau  nestuke.gif turejau krema nuo striju -na, man tai jis nieko nepadejo ax.gif stebuklu nebuna ax.gif

Naudojo sūnus 4m. O dabar naudoja dukra 11mėn tikriausiai užteks ir ketvirtam lotuliukas.gif
Visai neblogai tie silikoniniai buteliukų žindukai mirksiukas.gif
Mūsų komanda už AVENTĄ 4u.gif
Atsakyti
Su Avent produkcija draugauju jau nuo nestumo. Taciau aliejukas nuo striju man netiko. Gal kad oda sausa.
Dabar naudoju pientrauki, buteliuku sterilizatoriu ir ciuptukus mazyle noriai "kramsnoja" smile.gif Viskas super. Pientraukis tikrai tinka, nebanzdiau kitu, bet man ir sis labai thumbup.gif .
Atsakyti