Įkraunama...
Įkraunama...

Kas naudoja AVENT produkciją?

mes taip pat naudojam avent buteliukus, čiulptukus. esu patenkinta jų produkcija.
tiesa su antra dukra įsigijau ir pientraukį Avent, bet gaila kad panaudotį ji teko tik tris dienas verysad.gif
tiesa i sterilizatorius mūsų avento miktobangų krosnelėj kuris sterilizuoja doh.gif
Atsakyti
Mano dukrytė pripažino vieninteles AVENTo "tūtes" flirt.gif O į kitas net nežiūrėdavo irnesakyk.gif
Atsakyti
mes irgi naudojam AVENT produkciją, mums ji labai thumbup.gif , tik gaila, kad vaikiukas soskių neima verysad.gif , nei avent, nei kokios kitos firmos ar rūšies, pilną stalčių prisikrovus turiu, vis galvoju, gal kada užsimanys lotuliukas.gif
turim ir pientraukį avent, irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaM @ 2003 11 28, 15:57)
Mamytės reikia patarimų dėl buteliukų ir kitų priemonių maitinančioms kūdikius įvairiu maisteliu ir iš buteliuko. Ar tikrai Avent produkcija tokia gera? Gal kas galite patarti kokios kitos firmos primones naudoti?

<!--aimg-->user posted image<!--Resize_Images_Hint_Text--><!--/aimg-->

Aš naudoju ir kosmetiką, ir buteliukus, ir soskes, ir pientraukį, tikrai viskas labai super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliagpr: 10 kovo 2006 - 16:51
Naudojam ir mes AVent produkciją: buteliukus, soskiukus. Taip pat naudojau kai maitinau pagalvėlės pienuko pertekliui rinkti (dedasi į liemenėlę. Nežinau kaip pavadinti tiksliai), tai likau labai patenkinta. Tiesiog thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radiste: 13 kovo 2006 - 23:23
Labuciukas,
Noriu paklaust patyrusių mamyčių:
1. Kokios higienos priemonės reikalingos iš kart gimus vaikui ir ar jų įmanoma įsigyti iš Avent asortimento ?
Ačiū už atsakymą mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes taip pat laaaaaabai megstam AVENT butelaicius thumbup.gif bandem ir kitokius, dovanotus, bet mazius netolerantiskas pasirode ju atzvilgiu biggrin.gif Soskiuku mes neciulpiam, tai ir nuomones neturim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zombiuke @ 2006 03 15, 04:32)
Labuciukas,
Noriu paklaust patyrusių mamyčių:
1. Kokios higienos priemonės reikalingos iš kart gimus vaikui ir ar jų įmanoma įsigyti iš Avent asortimento ?
Ačiū už atsakymą  mirksiukas.gif

As dar besilaukdama viskuo apsirupinau, mano drauge dirbo "kotrynoje" tai man ir patare pirkti :AVENT" ten buvo duso gelis is sampunas viename,galima vaikiukus maudyt nuo gimimo. Sake,labai daug mamu gryzta jo vel isigyti,mum irgi tiko,bet nera labai jau kazkuo stebuklingas. O pientraukis ir buteliukai tai thumbup.gif
Atsakyti
As esu naudojus avent vienkartinius ideklus i liemenele maitinancioms, tai niekuom nesiskiria nuo kitu firmu, manau uz varda mokejau ir dar du kart ar net tris kart brangiau.
Dabar nusipirkau Avent daugkartinius ideklus i liemenele, tai irgi nepatinka, pieno kazkaip nespeja sugert, per krastus bega, bet ir pieno jau ne taip kaip anksciau, juk maitinu jau 8 menesi.
Pries kelias dienas nusipirkau Avent antspenius, nieko blogo pasakyt negaliu, nes per didelis dydis, tai neisejo ju deramai ir panaudot.
Soske Avent pirkom, tai liuks thumbup.gif , berods kitu firmu ir nemaciau kad butu tokio sviesaus silikono ir dar ta taisyklinga forma.
Pientraukio Avent tai neturiu, bet kiek girdejau tai tik geri atsiliepimai. 4u.gif
Atsakyti
O į sterilizatorių telpa tik buteliukai ar telpa ir pientraukis?
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2005 09 20, 08:56)
Aš jau perpratau Avent buteliukus. Jie praleidžia vandenį, arbatas, o mišinuko nepraleidžia, tai tikrai nusivyliau Avento buteliukais, vis galvojau gal blogai užsuku, arba praleidžia nes juos virinau (nors instrukcijoj leidžiama). Dabar nusipirkus Nuk buteliuką ir tokių bėdų su juo nėra. Taigi mamos, jei reikia buteliuko arbatoms-nepirkit Avent  schmoll.gif .

g.gif g.gif norėčiau paprieštarauti schmoll.gif mes geriam arbatytes ir nieko nepraleidžia.
Turim 4 mažus 1 didelį Magic cup, labai džiaugiames, nei mišinukai, nei mamos pienas, nei arbatytės nebėga.
Naudojam visą mini kosmetikos rinkinuką Avent, ten reikalingiausia kosmetika mažyliui nuo pirmų dienų thumbup.gif dar papildomai įsigyjau kremuką, kuris tinka ir kūneliui ir veidukui, nes rinkinuke nebuvo.
Tiutes mėgstam tik Avent biggrin.gif
Pientraukis thumbup.gif
Vienu žodžiu nenusivylėm šia produkcija nei karto 4u.gif
Atsakyti
mes tai pat naudojame AVENT produkcija. nuo pat gimimo naudojam visas kuno prieziuros priemones, jos thumbup.gif
taip pat mano 2.gif ciulpia ciulptuka. turim dar ir pora buteliuku, bet kol kas neprireike lotuliukas.gif
po kol kas nusivylimu nebuvo thumbup.gif
Atsakyti