Įkraunama...
Įkraunama...

Kas naudoja AVENT produkciją?

sveikutes,
as irgi naudoju avent produkcija ir labai patenkinta ja. tik va kad tos zvaigzdutes tam suplyso visos. o kadangi pienuko dar turiu (tfu tfu tfu) tai norejau kreiptis i jus: gal kuri galetu parduoti viena "sveika" nesuplysusia zvaigzdute? rasykit i AZ
Aciu
Atsakyti
o mums buteliukas neprilipo, o ir didesniems kur skirti gerti su snapeliu, girdėjau praleidžia
Atsakyti
as tai naudojau ir pientrauki ir via indelius ideklus i liemenele, vaikuciui ir ciulptukai, buteliukai labai patenkinta ir jokiu priekaistu neturiu smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Mes su dukryte taip pat ištikimos Avent produkcijai. Naudojam: čiulptukus, pieno buteliukus bei įvairių dydžių soskes, sterilizatorių ( naudojamas su mikrobangų krosnele), neišsiliejantį puodelių. Kol kas viskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Nežinau kaip dėl kitų firmų - nebančiau, kad ir nereikia, nes nebuvo poreikio, dukrelei kol kas viskas tinka, o man tuo labiau tongue.gif
Atsakyti
Ieskau avent via indeliu,gal kas parduodate? arba turite uzsilikusiu saldymo maiseliu?
Lauksiu az mirksiukas.gif
Atsakyti
Puiki produkcija.
Atsakyti
mes ir galima skayt naudojam AVENT'a. bet buteliuko faktiskai neima (nors cia ne produkcijos kazkoks defektas, tiesiog neima ir tiek, nors kitokiu nebandziau), ciulptuko irgi neeme, sterilizatorius thumbup.gif patiko, kaip paprastas ir gan greitas budas sterilizuoti, prausiklis nu nzn, dabar kai pasibaigs pirksiu kitoki... nors neblogas, nieko nesakau, turim dar kremuka nuo pasutimu, bet nesinori man kazkaip kas karta keiciant kelnytes juo vozot, turim skysta talka - vienintelis erzinantis dalykas - kad uzdziusta snapiukas ir paskui iskrenta gumuliukas talko doh.gif nors suprantu, kad jis kieteja, bet vistiek erzina, is to puodelio su snapeliu - irgi negeria.. o ikloteliai i liemenele man geresni chicco. plonesni jie, patogesnis kazkaip man g.gif pientraukis thumbup.gif
Atsakyti

gal ir kvailai skambes, bet noriu paklaust...rasot kad naudojat silikoninius ciulptukus...gal kas zinot koks skirtumas tarp silikoniniu ir lateksiniu? as dar laukiuosi,jau 37 sav.tai liko nusipirkt dar keleta tokiu smulkmenu kaip ciulptukas, pompyte nosytei...ir nezinau kas geriau...koks ciulptukas geriau, nes kai kur raso kad tas ar anas ciulptukas gali kelt alergija....tai koks gi skirtumas tarp ju?
ir dar apie pompytes...yra tokiu kurios ir atrodo kaip pompytes, bet dar maciau, kazkokiu aparatuku, kur per slangute pati turi traukt...kas geriau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga0629 @ 2007 03 02, 15:03)
gal ir kvailai skambes, bet noriu paklaust...rasot kad naudojat silikoninius ciulptukus...gal kas zinot koks skirtumas tarp silikoniniu ir lateksiniu? as dar laukiuosi,jau 37 sav.tai liko nusipirkt dar keleta tokiu smulkmenu kaip ciulptukas, pompyte nosytei...ir nezinau kas geriau...koks ciulptukas geriau, nes kai kur raso kad tas ar anas ciulptukas gali kelt alergija....tai koks gi skirtumas tarp ju?
ir dar apie pompytes...yra tokiu kurios ir atrodo kaip pompytes, bet dar maciau, kazkokiu aparatuku, kur per slangute pati turi traukt...kas geriau? smile.gif

Ciulptukus pirkau kurie man labiau patiko, turim dvieju formu ir nei vieno neciulpiam.
Pompyte jau atgyvenes dalykas, pirk tas kur su slangute, yra visose vaistinese, vadinasi aspiratorius ar kaip ten jis.
Atsakyti
Mes taip pat esam patenkinti Avent produkcija -naudojam buteliukus, čiulpiam soskytes
Atsakyti
thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga0629 @ 2007 03 02, 16:03)

Mes Avent tik čiulptukus naudojam thumbup.gif Nors dabar vaikinas jau vaidint pradėjo ir jų beveik visai neima, pasidarė įdomus žaisliukas lotuliukas.gif Buteliuką naudojom tik du kartus, manau, kad visai neblogai tiko, daugiau nereikėjo, nes kol kas maitinu pati, o geria iš šaukštelio. Tiesa, naudojam ir šaukštelius Avent, tai man jie labiau patiko negu kitų firmų ir mažiukas šituos labiausiai pripažįsta.
Tas aparačiukas vadinasi aspiratorius. Mes naudojam "Rhinomer". Jis daug geriau isvalo nosytę, negu kriaušytė. Išbandyta drinks_cheers.gif
Sėkmės renkantis 4u.gif
Atsakyti