Įkraunama...
Įkraunama...

Kas naudoja AVENT produkciją?

QUOTE(mamyteRasyte @ 2007 04 23, 14:17)
Vienintelis dalykas, kas nepatinka buteliukuose - jei ne taip taisyklingai idedi snapeli ar zinduka - leidzia per sona, ne kart vaika supyliau slapiai ir teko lekt namo perrengt... Is paziuros nesimato, jog blogai uzsukai, taskosi tik, kai papurtai gerai... Ar jums taip nebuna?

buna smile.gif vadinasi jau soskute reikia keisti, pabandykit, pades smile.gif mums po ilgo naudojimo taip pradeda begti pro sona 4u.gif
Atsakyti
Naudoju avent buteliukus, soskutes.
Esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Na pas mus namuose visi mažylei reikalingi daiktai (išskyrus sterilizatorių) firmos AVENT smile.gif
turime: pientraukį, maistelio šildytuvą, buteliukų ir mažų ir didelių, soskutės taip pat šios firmos, VIA šaldymo indeliai, šaukšteliai, šampūnas, kremas, kurį naudojome žiemą smile.gif atrodo viską paminėjau biggrin.gif
beja dar turime avent kuprinę, su įsiūtu termo skyreliu thumbup.gif
Atsakyti
MES ir naudojam avent thumbup.gif
Atsakyti
Naudojame Avent buteliukus ,pientrauki, maistelio sildikli thumbup.gif

Turejom ir Nuk pientrauki, bet palyginus su Avent, tai tikrai niekam tikes..O Avent Isis thumbup.gif
Atsakyti
Naudojam ir mes AVENT pientraukį, kol reikėjo, sterilizatorių, šildytuva maisteliui, buteliukus, kosmetiką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(renami @ 2007 03 18, 09:43)
Padėkit, mamytės ax.gif

nusipirkau Avent buteliukus. Jie būtų man patogiausi, nes naudoju pientraukį Avent ISIS. Tačiau vaikas nieko iš jų nepavalgo. Pati pabandžiau, labai sunkiai čiulpiasi. Nebėga oras pro tą tarpelį kur turėtų, nėra to švilpimo garso kaip instrukcijoj rašo. Ką aš ne taip darau? Kodėl tas oras nepatenka? Labai laukiu pagelbos, gal kam nors taip buvo? Gal reikia ilgiau pavirinti, kad suminkštėtų?

Gal netycia tau koks brokuotas pateko? O zindukas atitinka vaikucio amziu?
Pati pradejau naudoti pientrauki ir buteliukus tiek savo pieneliui, tiek misineliams. Daiktai - super thumbup.gif
Tik kai misineliu maitinau pradzioje ir keleta kartu buvo matyt jie blogai suplakti, tai misinelio guzuliukas uzkimso skylute zinduke ir misinelis neprabego.
O del pavirinimo, tai nezinau, ar ilgesnis pavirinimas kazka pakeistu... Gal teisiog pabandyk kita zinduka uzdeti. Gal susitvarkys smile.gif

Papildyta:
Dar turiu naivu klausima: kai plaunat po maitinimo Avent buteliuka arba ji virinat, ar reikia zinduka (ta silikonini) kazkaip istraukti is tos dalies, i kuria jis buna idetas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo letka: 21 gegužės 2007 - 16:43
Sakykit ,o AVENT maisto šildytuvą naudoti kaip ir visus kitus ,pilti vandens, g.gif o kiek? Man parvežė iš Prancūzijos ir angliškai ten nerašo : doh.gif ,bijau sugadint,patarkit ,kaip teisingai naudoti : ax.gif
Atsakyti
MES NAUDOJAM AVENT BUTELIUKUS,ESAM PATENKINTI,NĖRA NUSISKUNDIMŲ thumbup.gif
Atsakyti
Aš į šildiklį pilu įstačius buteliuką(bet neįjungus į elektrą) ir pilu kol buteliukas"pakyla" truputį smile.gif kaži ar suprantamai pasakiau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(letka @ 2007 05 21, 16:43)
Dar turiu naivu klausima: kai plaunat po maitinimo Avent buteliuka arba ji virinat, ar reikia zinduka (ta silikonini) kazkaip istraukti is tos dalies, i kuria jis buna idetas?

Aš kai plaunu ar sterilizuoju visada viską išardau kiek tik galima išardyt ax.gif tu turėjai omeny ar ištraukti iš to"žiedo" žinduką..manau tai būtina,juk ten gali kauptis pienuko likučiai unsure.gif o pienukas turi savybę rugti.. unsure.gif
Atsakyti
Mes irgi naudojames AVENT produkcija ,visdelto reklama padaro savo smile.gif , turiu nusiskundimu del buteliuku, nes prabega pro sona ,atrodo uzsuki tikrai sandariai bet visdelto prabega ir mazge slapia, antras jau geresnis, siaip zindukai geri, nors neteko palygint su kitos firmos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aksome @ 2007 05 27, 19:11)
Mes irgi naudojames AVENT produkcija ,visdelto reklama padaro savo smile.gif , turiu nusiskundimu del buteliuku, nes prabega pro sona ,atrodo uzsuki tikrai sandariai bet visdelto prabega ir mazge slapia, antras jau geresnis, siaip zindukai geri, nors neteko palygint su kitos firmos  mirksiukas.gif

AVENT produkcija tikrai nebloga ,iš pradžiū mano mergytė nenorėjo imti žinduko o po to labai patiko thumbup.gif
Atsakyti