O mums čiulptukų taip ir neprireikė. Turim 6 rūšių, tarp jų ir Avent. Neima nors tu ką. Kur juos reiks dėt?
Dar išbandžiau kremuką Avent speneliams. Brangus labai, bet kad labai padėjo, tai nepasakyčiau. Naudojau Multimam kompresus, va ir liuks!
Buteliukai, pientraukis geri. Ruošiamės pirkti Avent puodelį.
Avent firma tikrai kol kas neteko nusivilti - ir ciulptukai sios firmos, ypac patiko tie dabar atasirade nauji su daugiau erdves nosytei ir su skylutemis plastmaseje...
QUOTE(karosiukas @ 2007 03 11, 20:34)
Kai mano vaikas buvo mažas, mes viską pirkdavom tik avent, išskyrus pampersus ir maistelį.
man viskas
iš ten.
Nerealūs daiktai ir kokybė
man viskas

sutinku, mes irgi naudojom tik avent. nepaliginti su kitom firmom. ir siuliau savo draugem,nei viena dar nenusivyle.
Padėkit, mamytės
nusipirkau Avent buteliukus. Jie būtų man patogiausi, nes naudoju pientraukį Avent ISIS. Tačiau vaikas nieko iš jų nepavalgo. Pati pabandžiau, labai sunkiai čiulpiasi. Nebėga oras pro tą tarpelį kur turėtų, nėra to švilpimo garso kaip instrukcijoj rašo. Ką aš ne taip darau? Kodėl tas oras nepatenka? Labai laukiu pagelbos, gal kam nors taip buvo? Gal reikia ilgiau pavirinti, kad suminkštėtų?

nusipirkau Avent buteliukus. Jie būtų man patogiausi, nes naudoju pientraukį Avent ISIS. Tačiau vaikas nieko iš jų nepavalgo. Pati pabandžiau, labai sunkiai čiulpiasi. Nebėga oras pro tą tarpelį kur turėtų, nėra to švilpimo garso kaip instrukcijoj rašo. Ką aš ne taip darau? Kodėl tas oras nepatenka? Labai laukiu pagelbos, gal kam nors taip buvo? Gal reikia ilgiau pavirinti, kad suminkštėtų?
QUOTE(karosiukas @ 2007 03 11, 20:04)
Kai mano vaikas buvo mažas, mes viską pirkdavom tik avent, išskyrus pampersus ir maistelį.
man viskas
iš ten.
man viskas

mes ir viską iš Avent perkam ir kitaip net negalvoju, nes Avent yra medicininė firma, todėl mnau laikosi visų medicininių reikalavimų

Mes beveik viską naudojam Avent ir buteliukai ir dabar jau puodelis ir aišku čiulptukai.

Mes irgi AVENT fanai - iš buteliuko dar iki šiol triūbinam ( noras aš jau pratinu iš puodelio bet dar reikia daaaug mokytis), o ir pati audoju AVENT spenelių koreguoklį - irgi daiktas liuks.
gal kas galit patarti, kur pigiausiai Kaune galima nusiprikti Avent produkcija? nuo buteliuku iki pientraukio atskiru detaliu ir termoso?
aciu
aciu
Nzn kodel, bet viska naudoju Avent, nuo ju pradejau, ja, matyt, ir baigsiu, vis tik vardas ir kaina siulo kokybe.
Pabandziau kt buteliukus ir zindukus - ne tas apziojimas, minkstumas, patogumas.
Pati striju isvengiau ju kremu (ir savo genetikos
) deka.
Vienintelis dalykas, kas nepatinka buteliukuose - jei ne taip taisyklingai idedi snapeli ar zinduka - leidzia per sona, ne kart vaika supyliau slapiai ir teko lekt namo perrengt... Is paziuros nesimato, jog blogai uzsukai, taskosi tik, kai papurtai gerai... Ar jums taip nebuna?
Pabandziau kt buteliukus ir zindukus - ne tas apziojimas, minkstumas, patogumas.
Pati striju isvengiau ju kremu (ir savo genetikos

Vienintelis dalykas, kas nepatinka buteliukuose - jei ne taip taisyklingai idedi snapeli ar zinduka - leidzia per sona, ne kart vaika supyliau slapiai ir teko lekt namo perrengt... Is paziuros nesimato, jog blogai uzsukai, taskosi tik, kai papurtai gerai... Ar jums taip nebuna?
QUOTE(*jolita* @ 2007 04 20, 16:19)
o ir pati audoju AVENT spenelių koreguoklį - irgi daiktas liuks.
gal gali papasakoti plačiau - nuo kada galima pradėti į naudoti?