Įkraunama...
Įkraunama...

Kas naudoja AVENT produkciją?

QUOTE(uzklydusi @ 2007 06 30, 09:14)
Gal gali papasakot kaip sekėsi?nes mano irgi sulūžo pientraukis  sad.gif

naudojau pientraukį su pirmu sūneliu, na ir tada man pagrindinė pientraukio dalis sulūžo, nuskilo ten plasmasės dalis. ir nuėjus netikėtai į vaistinę, nors buvau ir ne toje pirkusi, pasakiau situaciją, sakau jūs gal turit kontaktus tiekėjų ir gal galėtų man tą detalę atvežti aš susimokėsiu, ji paskambino, sutarė, jie be problemų atvežė, pakeitė nemokamai(nesitikėjau) tik pasiėmė seną ir net čekio nereikėjo duoti, nes jau būčiau tikriausiai ir neturėjusi, išmetus kur.
Atsakyti
Mano pientraukio labai greitai visos tarpines issitampe. Vargau, sukau galva ka cia reiks daryti. Kaip tik "Vaiku pasaulis" paroda pasitaike. Ten prie Avent stendo apie savo beda papasakojau, tai jie nustebo ko as taip ilgai laukiau ir su platintojais pati nesusisiekiau. Dave man tris tarpines, nemokamai, jos visai kitaip atrodo, nei senosios... Jie sake, kad tos senosios kazkokios ar tai nekokybiskos, ar siaip blogai "suprojektuotos" buvo... Negaliu pasakyti ar tos naujosios geresnes, nes nelabai daug pientauki po to ir naudojau. Tiesiog nebuvo reikalo nusitraukineti. Siaip tai man tas pientraukis puikiausiai atlaike, dar ir kitam leliui liko. O buteliuka iki siol naudojam nakti vandenuko patraukti, nors diena jau is puodelio geriam (irgi Avent).
Atsakyti
As su Avent ISIS pientraukiu du vaikus pilnai ismaitinau, viena 9, kita 10 menesiu, nes nei vienas neeme kruties. Be to, dar uzsisaldziau pirmajam vienam menesiui, antrajam 4 menesiam pieno atsargu, maitinu po dvi porcijas 220 ml. per diena biggrin.gif Ir viska mano pientraukis atlaike, negana to, kai jau nebereikejo man sio "geradejo" as ji dar pardaviau, tiesa, daug neprasiau, bet pardaviau su visom atsarginem detalem. thumbup.gif
Dar naudojam buteliukus ir puodukus. Labai patinka, kad rankeneles ir snapeliai tinka visiems buteliukams, taigi puodeli pirkau tik viena, nes turiu daug ivairaus dydzio buteliuku, o papildomai nusipirkau rankeneliu ir snapeliu thumbup.gif
Atsakyti
Is Avent produkcijos naudoju:

Pientrauki (rankini) thumbup.gif
Buteliukus (turiu 5 maziukus ir 3 vidutinius, kol kas net per daug) thumbup.gif
Sterilizatoriu, naudojama mikrobangeje thumbup.gif
Indelius pienui laikyti thumbup.gif
Buteliuku sildytuva - nu va sitas daiktas tai siaip sau. Minusai: nepatinka, kad nera jungtuko ant pacio aparato, nuolat reikia kaisioti sakute i rozete ir istraukineti, nepatinka, kad nera taimerinio jungtuko (kai nustatai reikiama laika, po kurio aparatas issijungia), kad negalima automobilyje pajungti. Bet is principo tai veikia gerai, sklandziai, roblemu neturiu.
Kremuka subiniukui Magic thumbup.gif
Dar pirksiu sampuna ir turbut termo krepseli maisteliui nesiotis.
Atsakyti
Naudojau ir tebenaudoju daug ka Avent'o - kremukas speneliams, skystas talkas dupcei, antspeniai, ciulptukai, buteliukai, gertuve, pientraukis... viskuo patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *panteRa*: 01 rugpjūčio 2007 - 22:11
Mes nuo pat pirmu dienu naudojam AVENT buteliukus ir VIA indelius, tik va paskutini karta kai pirkau ta spalvotaji buteliuka (12+) tai likau labai nustebinta kad ant buteliuko "uzvaryta" reklama blink.gif po uzrasu AVENT apacioje parasyta Philips lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas zinot kaip atskirti Avent ciulptukus, kokio amziaus vaikuciui tinka. Atidave drauge, bet be ipakavimo. Yra 3 ciulptukai, plastmase vieno balta, kito ruzava, kito gelsva. Gal pagal tai galima nuspresti?
Atsakyti
QUOTE(bluse @ 2007 08 03, 09:58)
Mes nuo pat pirmu dienu naudojam AVENT buteliukus ir VIA indelius, tik va paskutini karta kai pirkau ta spalvotaji buteliuka (12+) tai likau labai nustebinta kad ant buteliuko "uzvaryta" reklama blink.gif  po uzrasu AVENT apacioje parasyta Philips lotuliukas.gif

http://www.avent.philips.com/en_GB/

mirksiukas.gif
Atsakyti
As nusipirkau kuno krema nuo striju,nes ta kuri turejau(pregnacare)man labai kvapas nepatiko ir labai lipnus buvo.Sis avent produktas patinka,nei as,nei vyras kvapo neuzuodziam,lengvai isigeria,kitus produktus dar tik bandysiu,kai gims maziukas
Atsakyti
QUOTE(Nemux @ 2007 08 29, 16:57)
As nusipirkau kuno krema nuo striju,nes ta kuri turejau(pregnacare)man labai kvapas nepatiko ir labai lipnus buvo.Sis avent produktas patinka,nei as,nei vyras kvapo neuzuodziam,lengvai isigeria,kitus produktus dar tik bandysiu,kai gims maziukas

O mano buteliukas kazko pro sona leisti arbatele pradejo, gal nusidėvėjo
Atsakyti
mes iš AVENT naudojom 2 buteliukus ir kelis tutukus likau patenkinta
Atsakyti
Merginos padėkit, gal kuri žinot AVENT atstovybės Lietuvoje tel.nr?
Atsakyti