Įkraunama...
Įkraunama...

Kas naudoja AVENT produkciją?

Sveikutes smile.gif

naudoju Avent pentrauki ISIS. Galbut kas nors zinote, ar yra atskirai pirkti Avent pientraukio atsarginiu daliu? Nes ziuriu kad prie tokio intensyvaus naudojimo jis neilgai laikys tongue.gif
Buciau labai dekinga uz sia informacija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Xema @ 2007 06 22, 14:54)
Sveikutes  smile.gif

naudoju Avent pentrauki ISIS. Galbut kas nors zinote, ar yra atskirai pirkti Avent pientraukio atsarginiu daliu? Nes ziuriu kad prie tokio intensyvaus naudojimo jis neilgai laikys  tongue.gif
Buciau labai dekinga uz sia informacija  biggrin.gif

pabandyk kreiptis i parduotuve kur pirkai, kad jie arba patys susisiektu su tiekejais, arba duotu numeri, kuriuo galetum pasiteirauti
kiek zinau jie tikrai turi atsarginiu daliu smile.gif

Papildyta:
QUOTE(ewerra @ 2007 06 01, 18:53)
Mes naudojom ir vis naudojam viska is avent'o. Elektrini sterilizatoriu, pientrauki, maistelio sildytuva, buteliukus, puodukus su snapeliais, via indelius, bei visas vonios ir kuno prieziuros reikmenis. Viskas super, bet vat buteliukai, kaip jie sako vaikas oro neprisigaudo, tas tai neteisybe. ax.gif

drinks_cheers.gif su viskuo
taip turim ir sterilizatoriu, ir sildytuva ir kt prekiu bet vat su tuo oro neprisigaudymu tai tikrai neteisybe
Atsakyti
QUOTE(Viltyte @ 2007 06 22, 15:58)
pabandyk kreiptis i parduotuve kur pirkai, kad jie arba patys susisiektu su tiekejais, arba duotu numeri, kuriuo galetum pasiteirauti
kiek zinau jie tikrai turi atsarginiu daliu smile.gif

Papildyta:

drinks_cheers.gif su viskuo
taip turim ir sterilizatoriu, ir sildytuva ir kt prekiu bet vat su tuo oro neprisigaudymu tai tikrai neteisybe

ACIU LABAI VILTYTE smile.gif
RYTOJ JAU DARBO DIENA, BANDYSIU PASITEIRAUTI AVENTO ATSTOVU smile.gif
Atsakyti
naudojau pientraukį, avent ciulptukus, buteliukus, maistelio sildytuva. man thumbup.gif nors tiesa sakant kitu firmu net nebandziau blush2.gif
Atsakyti
man irgi avent buteliukai ciulptukai patinka, nors kitu nebandzius net. kazkaip tie patiko ir perku
Atsakyti
QUOTE(Xema @ 2007 06 25, 15:34)
ACIU LABAI VILTYTE  smile.gif
RYTOJ JAU DARBO DIENA, BANDYSIU PASITEIRAUTI AVENTO ATSTOVU  smile.gif

Gal gali papasakot kaip sekėsi?nes mano irgi sulūžo pientraukis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(uzklydusi @ 2007 06 30, 06:14)
Gal gali papasakot kaip sekėsi?nes mano irgi sulūžo pientraukis  sad.gif

Sveikute smile.gif

pries kelias dienas vyras paskambino i firma limedika (Kaunas) ir pasake, kad pries menesi pirkom pientrauki, o jau baigia susideveti visos tarpinukes (tokios baltos apvalios detales). Tai mum atsake, kad deja buvo gauta visa partija, kur tos tarpinukes yra brokuotos. Ir tada mum atsiunte dar trys atsargines tarpinukes, kurias mes atsiemem Vilniuje vaistineje. Tik vat jos atrodo lygiai taip pat kaip tos senos g.gif na nebent pagamintos is patvaresnes zaliavos, nezinau, tai dar klausimas, kaip ilgai jos tarnaus rolleyes.gif
O del pientraukio, tai didele uzuojauta, nes man is karto didele panika prasideda, kai pientraukis streikuoti pradeda g.gif baisu palikti vaikeli be maisto...
Nezinau, ar kuom padejau, bet kaip suprantu i ta firma tikrai galima kreiptis: tikrai busi isgirstas ir galbut kazkuom gales pagelbeti smile.gif
sekmes smile.gif
Atsakyti
Gal kas galit plačiau papasakot apie Avent'o sterilizatoriu ir maistelio šildytuvą?Būčiau labai dėkinga
Atsakyti
Aš naudoju AVENT-o maistelio šildytuvą, labai jis man patinka.Galima ir pienuką, ir maistelį jame šildyti.Dar naudoju tos pačios produkcijos buteliukus, žindukus.
Atsakyti
QUOTE(Xema @ 2007 06 30, 14:06)
Sveikute  smile.gif

pries kelias dienas vyras paskambino i firma limedika (Kaunas) ir pasake, kad pries menesi pirkom pientrauki, o jau baigia susideveti visos tarpinukes (tokios baltos apvalios detales). Tai mum atsake, kad deja buvo gauta visa partija, kur tos tarpinukes yra brokuotos. Ir tada mum atsiunte dar trys atsargines tarpinukes, kurias mes atsiemem Vilniuje vaistineje. Tik vat jos atrodo lygiai taip pat kaip tos senos  g.gif  na nebent pagamintos is patvaresnes zaliavos, nezinau, tai dar klausimas, kaip ilgai jos tarnaus rolleyes.gif
O del pientraukio, tai didele uzuojauta, nes man is karto didele panika prasideda, kai pientraukis streikuoti pradeda  g.gif  baisu palikti vaikeli be maisto...
Nezinau, ar kuom padejau, bet kaip suprantu i ta firma tikrai galima kreiptis: tikrai busi isgirstas ir galbut kazkuom gales pagelbeti  smile.gif
sekmes  smile.gif

Dėkui.Reiks paskambint ir man rolleyes.gif
Atsakyti
Mes naudojam Avent buteliuka, ciulptukus tai esami patenkinti thumbup.gif dar nesenai isbandziau vienkartinius ideklus i liemenele, tai Jonsons firmos ne kiek neprastesni o pigesni mirksiukas.gif Tai idekliukus i liemenele vis del to pirksiu Jonsons thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborge @ 2007 07 26, 10:14)
Mes naudojam Avent buteliuka, ciulptukus tai esami patenkinti thumbup.gif  dar nesenai isbandziau vienkartinius ideklus i liemenele, tai  Jonsons firmos ne kiek neprastesni o pigesni mirksiukas.gif Tai idekliukus i liemenele vis del to pirksiu Jonsons thumbup.gif

O mes neseniai pradejom naudoti puoduka tai tikrai geras dalykas apvertus nebega arbatyte nei sultytes thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti