Įkraunama...
Įkraunama...

Kas naudoja AVENT produkciją?

mes turim avent pientrauki, sterilizatoriu, ciulptuka ir kruva buteliuku biggrin.gif ir nieko blogo negaliu pasakyti, viskas labai man patinka thumbup.gif
tiesa pientraukio jau nebereikia, bet as ji labai daug naudojau, labai man pagelbejo. o isplautus buteliukus sudedi i sterilizatoriu, i mikrobange, 5min.ir buteliukai issisterilizave smile.gif
man patinka thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes, gal kuri turit Avent maistelio pasildytoja? turiu naudota, bet nesuprantu ar jis tinkamai veikia g.gif iki kokios temperaturos turi isilti per 4min?
Atsakyti
QUOTE(rasiuxxx @ 2007 09 06, 15:20)
sveikutes, gal kuri turit Avent maistelio pasildytoja? turiu naudota, bet nesuprantu ar jis tinkamai veikia g.gif  iki kokios temperaturos turi isilti per 4min?

as turiu canpol baby, bet ji gal tik kelias dienas panaudojau, dabar maisteli mikrobangej sildom, greita ir patogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2007 09 06, 23:35)
as turiu canpol baby, bet ji gal tik kelias dienas panaudojau, dabar maisteli mikrobangej sildom, greita ir patogu  smile.gif

oi, mikrobangineje visiskai nepatartina sildyti!!!! blink.gif visai neseniai skaiciau kazkur kad tam ir yra tokie pasildytojai, nes juose nezusta visos reikalingos naudingos medziagos, kai tuo tarpu mikrobangineje dalis vitaminu zusta ir vaikutis gauna nepilnaverti maisteli. Labai sita isidemejau. Ir tai juk realu, nes apskritai tos bangos nera gerai. Tad gal geriau jau naudokit ta jusu turima pasildytoja. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuxxx @ 2007 09 07, 08:38)
oi, mikrobangineje visiskai nepatartina sildyti!!!! blink.gif  visai neseniai skaiciau kazkur kad tam ir yra tokie pasildytojai, nes juose nezusta visos reikalingos naudingos medziagos, kai tuo tarpu mikrobangineje dalis vitaminu zusta ir vaikutis gauna nepilnaverti maisteli. Labai sita isidemejau. Ir tai juk realu, nes apskritai tos bangos nera gerai. Tad gal geriau jau naudokit ta jusu turima pasildytoja. mirksiukas.gif

kad gal naudosim mes ji tik kur kelionese, kur nebus mikrobangiu smile.gif nemanau, kad visi vitaminai taip ir zusta, juk verdant koseles irgi vitaminai zusta, juk virti reikia aukstoje temperaturoje g.gif o mes dar tik misinuka valgom ir jam pasildyti uztenka keliu sekundziu, tik paskui reikia gerai isplakti, kad pienukas susimaisyu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vanilla_ice @ 2007 09 04, 15:42)
Merginos padėkit, gal kuri žinot AVENT atstovybės Lietuvoje tel.nr?

Jei dar reikia tel.: (8-37) 323670. O jei nebereikia, tai gal kam nors ateity prireiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2007 09 07, 15:04)
kad gal naudosim mes ji tik kur kelionese, kur nebus mikrobangiu  smile.gif  nemanau, kad visi vitaminai taip ir zusta, juk verdant koseles irgi vitaminai zusta, juk virti reikia aukstoje temperaturoje  g.gif  o mes dar tik misinuka valgom ir jam pasildyti uztenka keliu sekundziu, tik paskui reikia gerai isplakti, kad pienukas susimaisyu  smile.gif

Na aš manau kad nereiketu piknaudžiauti ta mikrobange nes nepatartina jau ir suaugusiem o vaikučiui ... g.gif g.gif Nors ir mes turim šita daikčiuką nenaudoju meilutei smile.gif tik neisižeisk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimute5: 30 rugsėjo 2007 - 14:09
Na man asmeniskai tai avent nalabai patiko.Pirmiausiai tai ciulptukai,nes jie toki dideli ir tas pats soskius nekirstais galais,kazkoki apvalus(tai naudojau nuk).O bonkutes pirkau su sterilizatorium.Tai bonkutes kazkokios brokuotos ar kas ten joms gal jos visos tokios buna.Tiesiog kiekviena karta man jos leidzia,turiu jas persukt kelis kartus...
Atsakyti
bigsmile.gif mes augame tik su avent produkcija, jai pagyriamasis žodis.
Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2007 10 03, 15:55)
bigsmile.gif  mes augame tik su avent produkcija, jai pagyriamasis žodis.

ir mes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peskute @ 2007 10 01, 13:48)
Na man asmeniskai tai avent nalabai patiko.Pirmiausiai tai ciulptukai,nes jie toki dideli ir tas pats soskius nekirstais galais,kazkoki apvalus(tai naudojau nuk).O bonkutes pirkau su sterilizatorium.Tai bonkutes kazkokios brokuotos ar kas ten joms gal jos visos tokios buna.Tiesiog kiekviena karta man jos leidzia,turiu jas persukt  kelis kartus...

Sveikute norejau pakomentuoti apie buteliuku uzsukima , ir as galvojau kad buteliukai su broku , bet pasirodo blogai uzsukdavau, o ciulptukai tai maziukei iki 3 men man irgi nepatiko ,o dabar tik juos naudoju, thumbup.gif kiti tutukai greit susiciulpa ispampsta ir lipnus pasidaro schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki,

Klausimelis apie Via indelius - ar tikrai juos galima naudoti tik 4 kartus? Kaip rasoma
instrukcijoj... Hm, ir kas gi jiems atsitinka? rolleyes.gif

Ramune
Atsakyti