Įkraunama...
Įkraunama...

Kas naudoja AVENT produkciją?

As turiu avent pientrauki, sildytuva, garu sterilizatoriu, ciulptukus, buteliukus. Vienu zodziu viska AVENT. Esu labai patenkinta. Buteliukai niekur nelasa ir nieko nepraleidzia, nors naudoju jau metus. O pientraukis tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2005 10 01, 22:37)
As turiu avent pientrauki, sildytuva, garu sterilizatoriu, ciulptukus, buteliukus. Vienu zodziu viska AVENT. Esu labai patenkinta.  Buteliukai niekur nelasa ir nieko nepraleidzia, nors naudoju jau metus. O pientraukis tai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

ir mes turime viską ką išvardinai, išskyrus sterilizatoriu, tai viskas labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tikrai esu labai patenkinta ir buteliukais, niekas nelaša, neprabėga g.gif o labiausiai tai pientraukiu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(buzhiukas @ 2005 09 15, 12:48)
As naudoju AVENT pientrauki. Traukia puikiai, bet kol jis pradeda traukti as ji kokia 10 kartu isardau ir sudedu, kartais kantrybe truksta. Ir taip ir nesuprantu ka padarau kitaip kad jis staiga ima traukti  g.gif  g.gif

reikia labai gerai pridėti prie krūties, t.y. kad būtų spenelis per vidurį ir prisispaustų gerai, na nežinau ar aiškiai parašiau, bet man tai nereikia perrinkinėti, porą kartų paspaudi ir labai gerai veikia blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
Nusipirkau AVENT pientraukį ir jis man kažko praleidžia orą, surinkau pagal instrukciją, lygtais viskas gerai bet va vienas traukimas geras, o kitas jau leidžia... Kas negerai?
Atsakyti
Greiciausiai blogai idejei tokia maza balta gumine detalyte pabandyk apverst .
Arba vakumyne gumyte ( tokia kolbute ) blogai uzmauta .
Atsakyti
ir man is pradziu ora pientraukis praleisdavo, bet gal dar nemokejau tinkamai naudotis, po keliu velesnu bandymu viskas pavyko thumbup.gif
Atsakyti
ir aš turiu pientraukį- Avent. Nu ir ką- thumbup.gif thumbup.gif
prieš tai turėjau tokį kaip vamzdelį tai nepalyginsi, skaudžiai pienuką nutraukinėjo o šitas- pasaka thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif Mes draugaujam su AVENT nuo pat gimimo. Ju produkcija man labai patinka, ir be galo gera kokybe. Dabar naudijam ciulptuka ir puoduka su voztuveliu, ale magic cup 4u.gif
Atsakyti
Mes taip pat naudojamės AVENT pientraukiu, čiulptukais, buteliukais ir puodeliais. Labai patiko.
Pientraukis gali gaudyti orą dėl kelių preizasčių:
kažkur blogai sudėtos gumytės;
apačioj esanti tokia balta guminė detalė( nežinau kaip ji vadinasi) neįdėta iki galo;
nutraukiant pienuką pientraukį nejučia atitraukei ir sunaikinai vakuumą( pabandyk siek tiek prispausti prie krūties).

Jeigu nepadės nunešk į parduotuvę kad sutvarkytų garantinis.

atrodo aiškiai papasakojau ax.gif
Atsakyti
As irgi turiu pientrauki Avent Isis thumbup.gif Tik jo deka iki siol savo mazyle maitinu savo pienuku. Taip pat turim ir buteliuku, ir ciulptuku, ir soskiu, taip pat puodeli Magic Cup, bet dar maniske nelabai moka is jo gert, bet jau pradesim po truputi mokytis. Labai gera sios firmos produkcija, kol kas nenusivyliau. Ai, tiesa, dar turim sampuna/vonios putas thumbup.gif labai skaniai kvepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Riugliuke @ 2006 01 26, 23:57)
turiu 8 avent buteliukus ir visi ne visad zmoniskai uzsisuka  doh.gif  pradedi maitint ir bega per sonus, nors atrodo, kad gerai uzsukai  verysad.gif  girdejau ta pati is dar 2 mamu... taigi, vargu, ar si garsi firma tokia jau gera...

Turėjau kelis avent buteliukus ir ne kartą prasikeikiau, kai padarai mišinuką, atrodo, gerai užsuki, ir pradejus plakti per šonus bėga mad.gif Šiaip šie buteliukai labai faini ir patogūs ir dabar mes juos naudojam, tik vietoj čiulptuko įdėjom snapelį ir uždėjom rankenėlę thumbup.gif. Kažkaip jau lyg ir per šonus nebebėga g.gif
Atsakyti
QUOTE(aura4 @ 2006 01 27, 21:41)
4u.gif O aš NUK iš pat pradžių padaviau ir kvit.Paskui taiop norėjau prie AVENT įpratinti,bet neišėjo.Šeip,man jie labai smagūs buvo.Taip patogiai viskas padaryta wub.gif Nors vieną trūkumą mačiau-kaži kodėl soskiukai toki kieti ,palyginti su kitais g.gif Gal užtat mano paskui ir neėmė? Nes NUK tai minkšti.

Jei leidzia pro sona, reikia atsukti ir vel is naujo uzsukti. Man irgi ne visada pavykdavo is pirmo karto biggrin.gif
O del to, kad zindukai kieti, tai labai gerai toms mamoms, kuros derina naturalu maitininima su maitinimu is buteliuko. Is kruties traukti taip pat sunku, kaip ir is Avent zinduko. Isbandziau ir galiu patvirtinti thumbup.gif
Atsakyti