Įkraunama...
Įkraunama...

panikos atakos

QUOTE(iirrmmaa @ 2007 04 24, 13:15)
labutis likimo drauges ar galiu ir as prie jusu prisijungti su savo panika ir nerimu? verysad.gif

Zinoma kad gali, prasom i musu gretas mirksiukas.gif O kuom tau pasireiskia tie negerumai? unsure.gif
Atsakyti
[quote=iirrmmaa,2007 04 24, 12:29]
[/quote]
labutis likimo drauges ar galiu ir as prie jusu prisijungti su savo panika ir nerimu? verysad.gif

Papildyta:
turiu tokiu pat bedu ir suprantu kaip sunku yra su tuo gyventi
[/quote]
Sveika prisijungus, aišku gaila kad susitinkam pakalbėt gana nesmagia tema, bet manau tai ir padeda pasveikt mirksiukas.gif bendravimas ir žinojimas kad yra panašių į tave ir labai padeda ax.gif Seniau galvojau kad aš viena tokia nenormali, o dabar kai radau draugų čia manau nesu aš nenormali tik truputį reik pasistumėt iki sveikatos blush2.gif
Atsakyti
[COLOR=orange]
QUOTE(tetarima @ 2007 04 24, 12:29)
Zinoma kad gali, prasom i musu gretas mirksiukas.gif O kuom tau pasireiskia tie negerumai? unsure.gif

OI VISKUO ,IR GALVA PASVAIGSTA IR KRUTINE SPAUDZIA,SIRDIS NERAMI,UZEINA PRIEPOLIUKAI KAD NEBEZINAI KUR LYSTI! unsure.gif
Papildyta:

Sveika prisijungus, aišku gaila kad susitinkam pakalbėt gana nesmagia tema, bet manau tai ir padeda pasveikt mirksiukas.gif bendravimas ir žinojimas kad yra panašių į tave ir labai padeda ax.gif Seniau galvojau kad aš viena tokia nenormali, o dabar kai radau draugų čia manau nesu aš nenormali tik truputį reik pasistumėt iki sveikatos blush2.gif
[/quote]
TAIP GANA NESMAGIA! ax.gif bet nieko nepadarysi kad taip yra.man prasidejo ne taip ir senai bet ziauriai nelaukiu vel tokio jausmo doh.gif buvau vakar pas psichiatre israse antidepresantu,tikiuosi kad pageres nes........oi oi
Atsakyti
QUOTE(iirrmmaa @ 2007 04 24, 13:29)
[COLOR=orange]
OI VISKUO ,IR GALVA PASVAIGSTA IR KRUTINE SPAUDZIA,SIRDIS NERAMI,UZEINA PRIEPOLIUKAI KAD NEBEZINAI KUR LYSTI! unsure.gif

TAIP GANA NESMAGIA! ax.gif bet nieko nepadarysi kad taip yra.man prasidejo ne taip ir senai bet ziauriai nelaukiu vel tokio jausmo doh.gif buvau vakar pas psichiatre israse antidepresantu,tikiuosi kad pageres nes........oi oi

tai kada tau tai pasireiškia aš bijau išeit iš namų viena blush2.gif bijau didelių erdvių ax.gif esu pikta , pervargus ir pradėjau bijot naktį traškesių ima kažkokios nesąmonės vaidentis blink.gif
Atsakyti
[/quote]

Papildyta:
[/quote]
Visada prašom 4u.gif
Šiaip aišku kuo mažiau naujų narių čia pas mus, tuo geriau...Tą manau visos suprantam...geriau kad kuo mažiau žmogelių kanintusi su tom nesąmonėm blink.gif
Bet prisiglaust čia visad galima su savo nerimu ir baimėm...

V, daba likau namie su mažium, MB išvažiavo pas gyd. biuletenio užsidaryt, tai jau ir graužiasi kažkas iš vidaus blink.gif "viena, viena, tuj bus bloga, tuoj nugriūsiu..." blink.gif blink.gif blink.gif
MB beveik 2 sav prabuvo namie, ryt į darbą išeina...man jau nuo vakar baisus nerimas, kas bus kai liksiu namie viena su mažium... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
[COLOR=orange]
QUOTE(virugie @ 2007 04 24, 13:35)
tai kada tau tai pasireiškia aš bijau išeit iš namų viena blush2.gif  bijau didelių erdvių ax.gif  esu pikta , pervargus ir pradėjau bijot naktį traškesių ima kažkokios nesąmonės vaidentis blink.gif

taip taip man irgi pasireiskia kai nueinu i prekybos centra,ar kur toliau nuo namu ax.gif o kartais buna ir namuose uzeina,sendien ryta buvo aplankes nerimas!o kokius jus vaistus geriate? g.gif
Papildyta:

Visada prašom 4u.gif
Šiaip aišku kuo mažiau naujų narių čia pas mus, tuo geriau...Tą manau visos suprantam...geriau kad kuo mažiau žmogelių kanintusi su tom nesąmonėm blink.gif

V, daba likau namie su mažium, MB išvažiavo pas gyd. biuletenio užsidaryt, tai jau ir graužiasi kažkas iš vidaus blink.gif "viena, viena, tuj bus bloga, tuoj nugriūsiu..." blink.gif blink.gif blink.gif
MB beveik 2 sav prabuvo namie, ryt į darbą išeina...man jau nuo vakar baisus nerimas, kas bus kai liksiu namie viena su mažium... verysad.gif verysad.gif
[/quote]
[COLOR=orange]o kokius tu vaistus geri?as vakar kai ejau pas psichiatre kazkaip nervinausi tokia nerami buvau,tai puse nakties prasikankinau su aplankiusiu nerimu,ir ryt buvo negerai net su savo vaiku bijojau i lauka iseiti,lauksiu kol grys vyras bus saugiau!
Atsakyti
[quote=iirrmmaa,2007 04 24, 14:52]
[COLOR=orange]
taip taip man irgi pasireiskia kai nueinu i prekybos centra,ar kur toliau nuo namu ax.gif o kartais buna ir namuose uzeina,sendien ryta buvo aplankes nerimas!o kokius jus vaistus geriate? g.gif
Papildyta:

Visada prašom 4u.gif

[/quote]
[COLOR=orange]o kokius tu vaistus geri?as vakar kai ejau pas psichiatre kazkaip nervinausi tokia nerami buvau,tai puse nakties prasikankinau su aplankiusiu nerimu,ir ryt buvo negerai net su savo vaiku bijojau i lauka iseiti,lauksiu kol grys vyras bus saugiau!
[/quote]
AS geriu Stimulotona, Fluanxoli, ir dar reikalui esant israse Relium cool.gif
Atsakyti
[/quote]

Papildyta:
[/quote]

Sveika prisijungusi mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Kokius vaistukus dabar vartoji?
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2007 04 24, 13:39)
V, daba likau namie su mažium, MB išvažiavo pas gyd. biuletenio užsidaryt, tai jau ir graužiasi kažkas iš vidaus blink.gif "viena, viena, tuj bus bloga, tuoj nugriūsiu..." blink.gif  blink.gif  blink.gif
MB beveik 2 sav prabuvo namie, ryt į darbą išeina...man jau nuo vakar baisus nerimas, kas bus kai liksiu namie viena su mažium... verysad.gif  verysad.gif

Ryt būsi didelėj šeimoj mirksiukas.gif nuotaiką pasikelsi tik nestresuok, aš tai labai bijau kaip ten aš viena jus susirasiu, o jei prasidės panika ir nebežinosiu kur dingt, o ten vieni laiptai verysad.gif gal kaip nors reiktu susioskambint kelintą jūs ten važiuosit? Aš pasistengčiau atvažiuot ir tuo metu blush2.gif

QUOTE(iirrmmaa @ 2007 04 24, 13:52)
[COLOR=orange]
o kokius tu vaistus geri?as vakar kai ejau pas psichiatre kazkaip nervinausi tokia nerami buvau,tai puse nakties prasikankinau su aplankiusiu nerimu,ir ryt buvo negerai net su savo vaiku bijojau i lauka iseiti,lauksiu kol grys vyras bus saugiau!

Aš kol kas nenaudoju jokių vaistų, nerimas aplanko dažniausia svetimoj vietoj, namuos jaučiuos saugiai kaip tanke mirksiukas.gif svarbiausia kad nereik niekur išeit ir galiu sugalvot 100 priežaščių kodėl man nereik niekur eit blush2.gif man nieko nereikia galiu kaip tundra sėdėt namuose, kad tik vienai nereiktų peržengt namų slengščio doh.gif
Atsakyti
Sveika prisijungusi smile.gif

tai jeigu jau prisijungei, tai jau pasakokis smile.gif
kas, kaip, kur, kada, kokie simptomai? smile.gif mes tave tuoj apibersim patarimais smile.gif

KUR tau uzeina panika ir KUO jinai pasireiskia?
As bijau troleibusu sad.gif ...ir miesto sad.gif man bloga minioj, kai zmones smirineja aplinkui.
Beje - kokius vaistus tau israse prichiatras? ar jau pradejai vartoti?
Nepamirsk, kad vaistai padeda mazdaug po keliu savaiciu, kartais net po keliu menesiu...

P.S. Ei, Vilnius, kada mes susitinkam? Klaipeda jau organizuoja susitikima, o mes ko laukiam? wink.gif
Atsakyti

Sveika prisijungusi mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Kokius vaistukus dabar vartoji?
[/quote]
dabar geriu seroxsata ir kai jauciu kad nerimas ateina ,isgeriu lexsotanilio pusike ax.gif
Papildyta:
[COLOR=blue]
QUOTE(vejavaike @ 2007 04 24, 14:06)
Sveika prisijungusi smile.gif

tai jeigu jau prisijungei, tai jau pasakokis smile.gif
kas, kaip, kur, kada, kokie simptomai? smile.gif mes tave tuoj apibersim patarimais smile.gif

KUR tau uzeina panika ir KUO jinai pasireiskia?
As bijau troleibusu sad.gif  ...ir miesto sad.gif man bloga minioj, kai zmones smirineja aplinkui.
Beje - kokius vaistus tau israse prichiatras? ar jau pradejai vartoti?
Nepamirsk, kad vaistai padeda mazdaug po keliu savaiciu, kartais net po keliu menesiu...

P.S. Ei, Vilnius, kada mes susitinkam? Klaipeda jau organizuoja susitikima, o mes ko laukiam? wink.gif

[COLOR=blue]dazniausiai man pasireiskia prekybos centruose,bet buna kad ir namuose,bijau iseiti is namu,namuose jauciuosi geriausiai,o jei jau einu tai visada su vaistais! blush2.gif simtomu pas mane visokiausiu,kartais atrodo kad skauda sirdi,paskui jau sona,dar skrandi ir t.t.supanikuoju ir tada pradeda duoti sirdis.o geriu seroxsata ir lexsotanili.
Atsakyti

Virugie, nežinau kada, bo priklausau nuo Ramirėjos, ji nuveš... blink.gif
Aš tau savo tel parašysiu į až, susiskambinsim...

QUOTE(virugie @ 2007 04 24, 14:01)
Aš kol kas nenaudoju jokių vaistų, nerimas aplanko dažniausia svetimoj vietoj, namuos jaučiuos saugiai kaip tanke mirksiukas.gif  svarbiausia kad nereik niekur išeit ir galiu sugalvot 100 priežaščių kodėl man nereik niekur eit blush2.gif man nieko nereikia galiu kaip tundra sėdėt namuose, kad tik vienai nereiktų peržengt namų slengščio doh.gif

Jetau, gryn kaip aš... blink.gif verysad.gif
Nors aš ir namie negaliu viena būt, o ypač vakare ir naktį... blink.gif

Atsakyti